Članek
VOJSKA JE ZAČELA UNIČEVATI SKLADIŠČA CEPIV
Objavljeno May 02, 2022
Pri tej objavi boste morali uporabiti domišlijo, saj bi je sicer factchekerji zbrisali v minuti.
Vojska je začela uničevati skladišča peciv.
(Michael Baxter - 2. maj 2022)
.
Ameriške specialne enote so v soboto vdrle v skladišče, ki ga je najela Modernica na obrobju Kansas Cityja, in uničile približno 250.000 steklenic (25.000 škatel) peciv za c19, je za Real Raw News povedal vir v pisarni generala Davida H. Berger.
Po njegovih besedah ​​je vojska izvedela, da je "Modernica" februarja 2022 najela 20.500 kvadratnih metrov velik objekt in ga uporabila za shranjevanje strdkov za injici..... v telesa najmanjših, predvsem majhnih otrok, kar je nepredstavljiva tragedija, ki bi lahko postala resničnost, če bi "Modernica" predsedniku uprave S.B. izpolnila njegovo željo.
V četrtek, 28. aprila, je "Modernica" zaprosila upravo za hrano in zdravila, naj odobri njihovo pecivo proti c19, kot prvo pecivo za otroke, mlajše od pet let - kar je po statistiki 23,6 milijona ljudi. Uprava za hrano in zdravila in Big Ph..... sta se dogovorili že od prvega dne, je povedal naš vir.
»Navedena Uprava je podrejena farmacevtskim proizvajalcem. V skoraj vseh primerih se je ta Uprava postavila na stran svojih šefov Big Ph..... Ta peciva so nevarna in bi zaradi njih samo v Ameriki zbolelo in umrlo na stotine tisoč otrok. Eno skladišče ni dovolj, a to je začetek. Morali smo ukrepati," je povedal naš vir.
V soboto ob 2. uri zjutraj so se specialci približali skladišču in ugotovili, da ga varujeta le dva privatna stražarja, ki sta se leno sprehajala po obodu. Premagala jih je uporaba "nesmrtonosne" sile, preden je skupina specialnih enot onesposobila alarmni sistem in prerezala dve glavni ključavnici na vratih ladje.
Čeprav je bilo v skladišču klimatsko nadzorovano, peciva niso shranjevali v hladilnikih ali zamrzovalnikih; bili so zaviti v skrčljivo folijo na lesenih paletah. Pravzaprav objekt ni imel zamrzovalnikov. Literatura navaja, da je treba peciva zaradi varnosti in stabilnosti hraniti pri -35 °F do -46 °F.
Specialne enote, je povedal naš vir, so bile pripravljene postaviti eksploziv, a so se namesto tega odločile "ročno uničiti" zaloge.
"Pričakovali smo, da bomo našli veliko, veliko več. Obveščevalni podatki kažejo, da je na tem mestu kar milijon steklenic. To pomeni, da bi lahko Intel zaprli ali pa je Modernica vnaprej premaknila nekaj svojih zalog. Vodja ekipe se je odločil, da ne bo postavljal C4, zato so razrezali toplokrčljivo folijo ter poteptali in razbili vsako steklenico na mestu. Bili so zelo učinkoviti – vstopili in izstopili so v 90 minutah,« je povedal naš vir.
Ena zmaga, je dodal, vojne še ne dobi. Vojska verjame, da je Big Ph.... najela na stotine ali celo tisoče podobnih skladišč v osrednjih ZDA, lokacij v bližini ladij in železniških postaj, od koder se lahko smrtonosna peciva hitro distribuirajo po Združenih državah.
»Nekateri otroci lahko nocoj spijo varneje, a pred nami je še dolga pot. "Big Ph..... bo po tem verjetno poostrila varnost, a nas to ne bo odvrnilo," je povedal naš vir.
...
Vir: Real Raw News