Članek
BANKE
Objavljeno May 03, 2022
Nehajte iskati pri Bankah RV (RV = revalorizacija bančnega sistema).
Banke so sovražnik, so tiste, ki so zagrešile ta dejanja, da bi nas vse življenje držale v dolžniškem suženjstvu. Ker centralne banke nimajo zmožnosti "uskladiti" stari FIAT (papirnati) denar z novim sistemom QFS, se bodo vse bančne dejavnosti z delnimi rezervami in centralnobančne dejavnosti ustavile.
Kvantni finančni sistem (QFS) konča vso centralno bančništvo, pa tudi vse oderuštvo in manipulacije vseh vrst, ki se pojavljajo v trenutnem bančnem sistemu. Zaradi tega sta centralno nadzorovana medbančna sistema SWIFT in CIPS neučinkovita in nepotrebna.
"Banke" ne bodo več hranile depozitov svojih strank. Stanja v valuti Fiat se bodo postopoma preselila v novo valuto, zavarovano s premoženjem. SAMO zlato ali premoženje zavarovane državne valute, ki imajo digitalno zlato ali potrdilo o premoženju, se lahko prenese prek QFS. Vsi žetoni sredstev se nanašajo na določeno enoto zlata ali drugega sredstva!
QFS vsakemu sredstvu in vsakemu fiat dolarju / evru / jenu itd. na vsakem bančnem računu po vsem svetu dodeli sledljivo "digitalno" številko. S Quantum Computing bodo VSE menjave za katero koli vrsto obveznice ali valute, ki jo imate, položene na vaš QFS račun. Razmislite o tem, QFS ve, KJE se nahaja vsako sredstvo. VSE poravnave so končane. NI VEČ BANKE!
Ema P. Cocej/VK