Članek
ZAKAJ NA VSAKEM KORAKU USTRAHOVANJE, KAZNOVANJE, POGOJEVANJE?
Objavljeno May 09, 2022
ZAKAJ smo bili z našimi rojstnimi listi že z rojstvom prodani kabali in satanistom (kdo so kabala, satanisti...,kje so...?)
ZAKAJ toliko zavajanja in pritiskov z raznoraznimi dokumenti, papirji... ki so brez našega sodelovanja s podpisom neveljavni?
ZAKAJ toliko nesmiselnih, zasužnjevalskih... in dejansko neveljavnih zakonov, ki temeljijo na zlaganem pomorskem pravu?
Ali se je že kdo vprašal zakaj ob plačilu registracije, zavarovanja, cestne takse, prometnega dovoljenja in tehničnega pregleda za vozila so si dodatno namislili še plačljivo vinjeto?
ZAKAJ na vsakem koraku ustrahovanje, kaznovanje, pogojevanje...?
KAJ je vlada in KOMU vlada ter vse stranke služijo?
ZA KOGA dela skoraj komplet javna uprava in še mnogo mnogo drugih fizičnih in pravnih oseb?
VPRAŠAJTE se ZAKAJ po tele-viziji nič o vsem tem ne poročajo?
Poiščite kaj pomeni, da si živi človek in kaj je fizična ter pravna oseba.
(Urška Ličen)

ZAKAJ smo bili z našimi rojstnimi listi že z rojstvom prodani kabali in satanistom (kdo so kabala, satanisti...,kje so...?) ZAKAJ toliko zavajanja in pritiskov z raznoraznimi dokumenti, papirji... ki so brez našega sodelovanja s podpisom neveljavni? ZAKAJ toliko nesmiselnih, zasužnjevalskih... in dejansko neveljavnih zakonov, ki temeljijo na zlaganem pomorskem pravu? Ali se je že kdo vprašal zakaj ob plačilu registracije, zavarovanja, cestne takse, prometnega dovoljenja in tehničnega pregleda za vozila so si dodatno namislili še plačljivo vinjeto? ZAKAJ na vsakem koraku ustrahovanje, kaznovanje, pogojevanje...? KAJ je vlada in KOMU vlada ter vse stranke služijo? ZA KOGA dela skoraj komplet javna uprava in še mnogo mnogo drugih fizičnih in pravnih oseb? VPRAŠAJTE se ZAKAJ po tele-viziji nič o vsem tem ne poročajo? Poiščite kaj pomeni, da si živi človek in kaj je fizična ter pravna oseba.