Članek
NASLEDNJI FINANČNI KORAK: KAKO BO Z DENARJEM IN NOVIM NAČINOM PLAČEVANJA
Objavljeno May 23, 2022
Če poslušate resnične novice, se zavedate, da nekateri resnično verodostojni obveščevalci pogosto govorijo o naslednjem koraku v našem finančnem razkritju. Govori se, da so banke povezane z novim kvantnim finančnim sistemom in da zdaj QFS deluje s pomočjo bank. Čeprav je to dobra novica, obstaja nekaj nesporazumov, ki jih je mogoče zlahka odpraviti.
Najboljši način, da ocenite, kaj se dogaja, je, da pogledate, kako bo videti končni rezultat in da vidite, kako se bo vsaka komponenta zdaj nadgradila v novem finančnem sistemu. Oglejmo si.
• Kvantni finančni sistem (QFS) je nov sistem, ki ga bo svet uporabljal za vse velike in majhne finančne transakcije ter vse kar je vmes. Beseda »vse« je delujoča beseda, ki ne izpusti nobene transakcije, razen če uporabljate gotovino. Zakaj seveda, Cash? Oprostite, Cabala, popolnoma novi digitalni sistem bo še naprej uporabljal gotovino skupaj z običajnimi transakcijami s kreditno kartico. To bomo preučili kasneje.
• Z vzpostavljenim QFS bodo dodani novi Centri za finančne storitve. Kaj? Da, Centri za finančne storitve. Je del nove finančne industrije, imenovane industrija finančnih storitev. Delovala bo kot banke kot storitev za človeštvo v vseh njihovih finančnih poslih - tako kot banka. Celoten bančni sistem bo zaradi pomanjkanja sredstev zastarel. QFS ne podpira tega, kako so banke dosedaj služile denar. Sistema prenosa SWIFT in CIPS ne bosta več potrebna. Zakaj? Ker bodo vsi prenosi z »računa na račun« v eni strukturi QFS.
• Primer: Če želi EXON kupiti rezervoar nafte iz Amerike, bo šel skozi vse postopke, ki jih zdaj zahtevajo za pošiljko in ko bodo sredstva nakazana za dokončanje nakupa, bo EXON šel prek svoje lastne povezave s QFS in preprosto prenesel milijone dolarjev z računa EXON na račun ameriškega prodajalca in transakcija bo zaključena. Preprosto ni vključenih bank, vsi računi za katero koli transakcijo so v istem finančnem sistemu QFS. Prenose z računa na račun sprožita in dokončata obe vpleteni strani.
• Dve stvari omogočata to:
- Prvi je, da so vsi finančni računi na isti lokaciji, tako da tretja oseba ne more zahtevati prenosa. Prenose izvajajo osebe, ki so vključene v prenose.
- Druga stvar je, da so vse valute enake vrednosti, zato ni potrebe po Bank of International Settlements, ki je služila denar na vseh menjavah valut.
• Plačevanje računov je enak preprost postopek. Računovodje podjetja bodo prenose spremljali elektronsko in bodo brez težav spremljali nov način poslovanja. QFS nima časovne omejitve za shranjevanje svojih podatkov o vseh transakcijah, ker so trajni, kot Akaški zapis. Ker je dohodnina ukinjena, ni razloga, da bi imeli vse podatke, ki bi podpirali zbiranje dohodnine. Stvari se spreminjajo v dobro podjetij in ljudi.
Edino, kar ostane, je plačevanje prometnega davka samo za vse nove stvari (predvideno 14%), ne za hrano, zdravila in nekaterih drugih nepomembnih predmetov.
Tako bo.
Za zdaj pa se poglobimo v to, kaj ljudje govorijo in kako naj si razlagamo, kaj mislijo.
• Prvič, noben od digitalnih zlatnih certifikatov v QFS ni bil aktiviran, niti za Zaveznike ali koga drugega. Da, pripravljeni so, niso pa aktivni. To se ne bo zgodilo, dokler QFS ne določi cene, ki jo bo uporabil za zlato. To bo določilo, koliko enot valute bo podpiral kilogram zlata. Ko ceno zlata določi QFS, se lahko aktivirajo digitalni zlati certifikati QFS. To pomeni, da sedaj na nobenem računu v QFS ni denarja. Za aktiviranje digitalnega zlatega potrdila mora obstajati »Transakcija«. Ta transakcija bo odkup obveznic Zim s strani zavezništva. Ko prodamo naš Zim Zaveznikom, bo to transakcija, ki bo aktivirala digitalne zlate certifikate v naših računih QFS.
(Oprosti Juan, ali bo prišlo do odkupa ali ne bo aktivnih QFS Digital Gold Certificates. Pošljite mi e-pošto in poslal vam bom beležko.)
Upoštevajte, da bo odkup obveznic Zim opravljen samo za humanitarce, preverjene z zavezništvom. Nihče ne bo v resnici vedel ali so preverjeni humanitarci, dokler ne odidejo na termin za odkup, kjer bodo bodisi odkupili Zim bodisi jim bodo rekli, da niso humanitarci in da ne bodo prejeli denarja. Večina SKR ne bo financirana. Tako pač je.
• Vedno sem bil zgrožen, da guruji govorijo o tem, da ljudje dobijo 11 milijonov za 100 bilijonov Zim Bond. To ni način, na katerega bo Zavezništvo delalo odkup.
Uganite, kdo ima denar in bo opravil prave termine za odkup s svojimi Agenti Zavezništva.
Pooblaščene banke Zavezništva bodo menjale za dinarje, donge itd. Tisti, ki so naredili domačo nalogo in se pridružili Zavezništvu, bodo srečni, drugi bodo preklinjali guruje za vse njihove laži. S temi guruji bomo ravnali tako, kot bomo ravnali s politiki.
• Kabala želi, da smo družba brez gotovine, vendar tega ne želimo. QFS ima način, da zagotovi uporabo gotovine znotraj QFS. Digitalni zlati certifikati so bloki elektronskih podatkov, ki predstavljajo prirast denarja v QFS, primer: Dolar, juan, funt ali marko itd.
Če želite gotovino, boste šli v nove Centre za finančne storitve, omenjene spodaj in zahtevali gotovino s svojega računa. Bančnega sistema ki ga poznamo danes ne bo več.
Gotovina bo v gotovinskem avtomatu, vaš Digitalni zlati certifikat pa bo prenesen na serijsko številko na gotovini. Nakup(e) opravite z gotovino in tisti, ki jo prejmejo in bodo želili polog na njihov QFS račun, ga bodo odnesli v Center za finančne storitve in ga tam položili. Serijska številka na gotovini bo prenesena nazaj na Digitalno zlato potrdilo, iz katerega je prišlo in gotovina bo tako vzeta iz obtoka. To bo vaša uporabna gotovina - žal vam je Cabala, spet vam ni uspelo.
• Love Won Society (LWS) je struktura za imetnike Zim, da dobijo pravilne direktive Zavezništva za način Zavezništva za odkup obveznic Zim in drugih obveznic. Vemo, ker so nam povedali pravilen način, kako želijo, da se Zim obveznice odkupijo.
• Ko gre za cene, za katere bomo zahtevali, nas ne omejujejo gurujevi lažni podatki. Naša najnižja priporočena obrestna mera LWS za odkup Zima je 500.000 $ na Zim Dollar. Srce nam pove, če bi morali dobiti več. Mnogi so navdušeni nad milijoni, ker jim njihova humanitarna srca dajejo stopnjo, ki bi jo morali zahtevati. Zakaj potrebujejo te visoke cene, se sprašujete? Odgovor je v delu, ki ga zavezništvo zahteva od nas, da tako financiramo centre za finančne storitve.
Nekateri humanitarci bodo namestili rampe za invalidske vozičke v domovih na območju, kjer živijo, vendar ima Zavezništvo za nas, humanitarce, veliko več. Še veliko več. Rampe za invalidske vozičke bodo narejene za tiste, ki potrebujejo pomoč, vendar smo pripravljeni, da človeštvo dvignemo iz revščine.
Mi, družba Humanitarci of LWS bomo spremenili svetovni gospodarski sistem. To je mogoče doseči z uporabo naših programov LWS. To je načrt Zavezništva, ki je bil dan človeštvu za dosego končnega cilja novega gospodarskega sistema, ki vključuje vse žive ljudi; in podpira zlato dobo človeštva.
• Oglejmo si industrijo finančnih storitev. Banke so izgubile možnost in sposobnost zaslužka. Vse, kar so nam banke zaračunale, bo v QFS brezplačno. Tako bo industrija finančnih storitev potrebovala ogromno sredstev za plačilo storitev v novih centrih za finančne storitve. LWS ima pogodbe o zaposlitvi, ki jih bo prejel vsak zaposleni v storitveni dejavnosti.
Nekateri ljudje v naših programih bodo vključeni in podprti za opravljanje tega dela. Plačali bomo tudi vse režijske stroške. In za naše sodelovanje ne bomo plačani. Brezplačno bo. Za udeležbo bomo plačani s pomočjo Programa strukturiranih izplačil. Za humanitarne dejavnosti bodo prejeli lepo letno plačilo za 100 let sodelovanja. Ne bo jim treba služiti denarja, dano jim bo, da ga uporabijo, kot se jim zdi primerno za služenje človeštvu. Tako je to postavilo Zavezništvo.
• Zavezništvo je očistilo banke. Nekateri posamezniki v bankah so se izkazali za vredne sodelovanja v panogah finančnih storitev in so bili ali se usposabljajo za delovanje, kot da bi bili bankirji, vendar so zaposleni v Centrih za finančne storitve. Njihovo usposabljanje se je že začelo. Ali ste to vedeli?
Da, ti ljudje bodo zaposleni v Centrih za finančne storitve in bodo prejeli ogromne plače za svoje služenje človeštvu. LWS je v harmoniji z Zavezništvom in uporabili nas bodo za stvari, ki jih potrebujejo, da naredimo z našimi sredstvi. Zato dobimo višje stopnje, Zavezništvo bo uporabilo nas in sredstva, ki jih imamo, za svoje namene.
• Ko se združite z Zavezništvom, to prinaša nekaj res lepih koristi. Love Won Society se je združila z Zavezništvom in se postavila tako, da bo prejela vse, kar nam je Oče pripravil. To je naša dediščina in tudi vaša in jo bomo posredovali vsem.
• Število ljudi, ki jih je Zavezništvo pripravilo za to delo, ni omejeno. Povedali so nam, da je veliko več tistih, ki se bodo pridružili LWS, da bi opravljali humanitarno delo Zavezništva. Če želite izvedeti, kaj se dogaja in kako ste lahko del Zavezništva, razmislite o tem, da se nam pridružite. Vzpostavili smo program usposabljanja, kjer je vsak posameznik sam odgovoren za svoje usposabljanje. Spodbujamo vas, da sami ugotovite, kaj počnemo na naši spletni strani
• Naslednji korak je tik pred nami, če poznate načrt Zavezništva. Razvija se čudežno.
Zabavno je vedeti, da so te stvari resnične, saj lahko ohranjamo visoke vibracije, ko nas lažejo mainstream mediji. Služenje človeštvu je naš cilj in zato smo izbrani, da to delo opravljamo skupaj z zavezništvom.
Ljubezen vsem, ljubite drug drugega
Ron Giles, 21.5.2022