Članek
KAKO JE MOŽNO, DA SO LJUDJE TAKI IDIOTI?
Objavljeno May 23, 2022

Eni so plačani za to, da delajo drugim zlo in tako avtomatično postanejo idioti. Idioti, ki želijo drugim slabo - to je najhujše. Njihov predstavnik: Greg Zupan.

Drugi pa so narejeni od sistema, ki jih je naredil debile. Predstavnik: Miz Nelez. Podpira sistem, slavi sistem, pa zato sploh ni plačan, tolče po tistih, ki želijo človeštvo osvoboditi od teme. Debil pač.

Vse to mečemo direktno v ogenj! Hvala svetlobni borci, mirotvorci!

Zato, ker namesto svojih možganov uporabljajo infuzijo, kamor jim tečejo mainstream mediji. Karkoli ti mediji izbruhajo, vse ti debili požrejo in govorijo naprej, da je to sveta resnica. Za Grega Zupana se sploh ni bat, on sploh ni človeško bitje, ne more človeško bitje delati takih strahot soljudem...ampak Miz Nelez... tipični predstavnik ovce, ki dobi ukaze od zgoraj (=medijev) in potem naklanfa v svoj "blog" to sveto resnico, ki jo v govorijo mediji. E dragi moj zlotvor, kmalu se boš zelo čudil, ko bo resnica prišla na dan. RESNIČNA RESNICA, ne resnica izbljuvana iz medijev.

Kako je z žlehtnobo/zlobo/hudobnostjo/izprijenostjo/pokvarjenostjo/podlostjo v osebah? ... Pač, pride v osebo in potem je zastrupljena s tem. In vse, kar da ven iz sebe je žlehtnoba, zloba... itd

Eni so plačani za to, da delajo drugim zlo in tako avtomatično postanejo idioti. Idioti, ki želijo drugim slabo - to je najhujše. Njihov predstavnik: Greg Zupan. Drugi pa so narejeni od sistema, ki jih je naredil debile. Predstavnik: Miz Nelez. Podpira sistem, slavi sistem, pa zato sploh ni plačan, tolče po tistih, ki želijo človeštvo osvoboditi od teme. Debil pač.