Članek
KAJ JE NA DNEVNEM REDU WHO?
Objavljeno May 25, 2022
KAJ JE NA DNEVNEM REDU WHO? - DRUGIČ
Potencijalnega dogovora o pandemiji ni na dnevnem redu letošnje skupščine Svetovne zdravstvene organizacije. Pričakuje se, kot sem zapisala v eni zadnjih objav, da bodo razgovori o tem končani naslednje leto, sporazum pa sprejet (?) na naslednji 76. skupščini te mednarodne zasebne firme. V veljavo naj bi stopil leta 2024.
Če ...... ga bodo ratificirale in izvajale države članice.
Ker je edina pot od plenilskega globalizma do humanističnega suverenizma (Blaž Kavčič) nepopustljivo zavzemanje za državno suverenost - bomo Slovenci stopali po tej Poti preživetja.
Za začetek namenjam 1.000 evrov pravni ekipi, ki bo pripravila smiseln, na naši ustavi in ustreznih mednarodnih aktih utemeljen predlog izstopa in ga po ustrezni pravni poti predložila odgovarjajočim subjektom. Predlogi sodelovanja in podpore na moj zs: https://www.facebook.com/revija.dita
(Darija Lovšin)

Potencijalnega dogovora o pandemiji ni na dnevnem redu letošnje skupščine Svetovne zdravstvene organizacije. Pričakuje se, kot sem zapisala v eni zadnjih objav, da bodo razgovori o tem končani naslednje leto, sporazum pa sprejet (?) na naslednji 76. skupščini te mednarodne zasebne firme. V veljavo naj bi stopil leta 2024. Če ...... ga bodo ratificirale in izvajale države članice. Ker je edina pot od plenilskega globalizma do humanističnega suverenizma (Blaž Kavčič) nepopustljivo zavzemanje za državno suverenost - bomo Slovenci stopali po tej Poti preživetja. Za začetek namenjam 1.000 evrov pravni ekipi, ki bo pripravila smiseln, na naši ustavi in ustreznih mednarodnih aktih utemeljen predlog izstopa in ga po ustrezni pravni poti predložila odgovarjajočim subjektom. Predlogi sodelovanja in podpore na moj zs: https://www.facebook.com/revija.dita (Darija Lovšin)

Ne dvomim, da bo 1000€ uporabljenih...