Članek
KAJ SE DOGAJA Z VEČINO IN KAJ Z MANJŠINO LJUDI?
Objavljeno May 27, 2022
Večina ljudi potuje skozi PROCES TRANSHUMANIZACIJE, kjer je značilno, da transhumanistični suženj ne potrebuje ničesar in izkuša samo tista čustva, ki so programirana. Takšen suženj, pa naj gre za direktorja, delavca, vojaka ali potrošnika, izvaja in bo izvajal, samo programirana dela oz. naloge, dokler ne bo več funkcionalen in bo ''ODPISAN'' in ''RAZGRAJEN''. Človeško bitje brez svobodne volje se ne more in ne bo moglo upreti. Le kako bi se, ko pa se ne zaveda svojega suženjstva.
Ostali, manjši del pa je v PROCESU SPUŠČANJA svojih osebnih prepričanj in dednih zapisov, kot tudi kolektivnih programov, ki so v obstoju že tisočletja. V tem procesu morajo biti ODKRITE VSE LAŽI, ZNOTRAJ NAS SAMIH IN SVETA OKOLI NAS. Iz tega procesa ni izključen nihče in noben korak ne moremo preskočiti.
Ta PROCES EVOLUCIJE ZAVESTI vsebuje princip, kjer se ozavešča tema, kjer svetloba osvetljuje nevednost. Potrebno je vedeti, da ne obstaja pristna duhovnost, brez spuščanja v temo ''karme'' oz. razumevanja zakona ''vzroka in posledice''. Od tukaj izvira ODGOVORNOST, brez katere SVOBODA ne more obstajati. Tukaj gre za notranji in zunanji proces saj sta oba eno in isto. To je rast, širitev, ki zajema vse in poteka na vseh nivojih... sedaj se ZAČENJAMO ZAVEDATI CELOTE.
Zatorej, ne čakajmo na ''veliko prebujenje'' in ''odrešenike'', na ''masovne aretacije'', brez, da bi se bili PRIPRAVLJENI SOOČITI S SVOJIMI STRAHOVI, PREPRIČANJI IN PREDSODKI''. Če ne veste v katero smer se obrniti, pa vam svetujem, da se vprašajte: ''Kje je življenje, svoboda, obilje, sreča?'' Če je ne čutimo že tukaj in zdaj... potem pojdimo na pot. Po njej stopajmo pogumno, s srčnostjo ''SKOZI DOLINO SENC''...korak za korakom...zaupajmo in ne odstopajmo od svojih vrednot. TAKO BO VSE KAR NE POTREBUJEMO ODPADLO... IN VSE KAR POTREBUJEMO... DANO.
(Mi Ha)