Članek
DUHOVNA VOJNA
Objavljeno May 30, 2022
Teče bitka s temnimi silami in silami svetlobe za nadzor nad tem planetom in človeško zavestjo ter uporabo človeškega telesa in naše DNK. Ljudje, ki se zavedajo tega duhovnega bojevanja, vsak dan čutijo močan pritisk, ko ta bitka divja na meddimenzionalnih ravninah.
To je ogromna vojna, igralci pa so neljudje in ljudje ter presegajo planetarno elito. Tisti, ki so bili postavljeni na položaje moči, so bili tja postavljeni s soglasjem in njihovo pripravljenostjo, da v imenu negativne tujerodne agende izvajajo zločine proti človeštvu v zameno za denar, vire, moč in začasno podaljšanje življenja. Nekaterim od njih so povedali, da jih bodo zaradi varnosti odpeljali na druge planete, ko bo prišlo do popolnega razkritja.
Ljudje se vse bolj zavedajo teh zloveščih načrtov teh elit s prebujanjem, ki se dogaja, vendar je velik poziv za prebujanje vključevanje satanizma, otroške pedofilije in obredne zlorabe otrok. Vse se vidi na površini!
Človeštvo držijo pod nadzorom, v suženjstvu in suženjstvu zaradi strahu, a ti dnevi so šteti. Tisti, ki so prebujeni, so tarče teh temnih sil s pomočjo psihičnih napadov, negativnih vsadkov, ustrahovanja temnih entitet itd., ker postajajo obupani. Poskušajo zatreti človeško duhovno napredovanje.
Tisti, ki so prebujeni, vodijo preostalo človeštvo k svetlobi in resnici ter zmanjšujejo tiranski vpliv človeštva. Ta satanska temna bitja so parazitska in potrebujejo čustva človeštva, da se hranijo. Lahko se zdijo ljudje in neljudje. Mnogi od nas smo tukaj v tem času, da bi razumeli, kako te entitete delujejo, razmišljajo, od kod so prišle in kako so se infiltrirali na ta planet. Slišali ste me reči ... "če ne veš, kdo je tvoj sovražnik, si nemočen, da ga uničiš."
Smo v množični psiho-duhovni vojni, usmerjeni proti človeštvu zaradi naše zavesti. Na žalost so mnogi od nas doživeli psihične napade, ustrahovanje, negativne vsadke in druge oblike tuje agresije.
Te smo izkusili in morali smo jih zaradi razumevanja njihovega delovanja. To pomeni, da morate vedeti, kako igrati njihovo igro. Začenjamo razumeti, kako je naš planet postal tako pokvarjen zaradi tega reptilskega virusa in njihovega umetnega sintetičnega stroja. Vidimo, da se to dogaja v realnem času, ko opazujemo, kako te elite/organizacije padajo ena za drugo zaradi svojih zločinov proti človeštvu in videli bomo še veliko več.
Temna vladavina, zatiranje in tiranska agenda, ki ji je bilo človeštvo podvrženo že tisočletja, se spet bliža koncu, to je razlog za intenziven neverjeten kaos na našem planetu. Stabiliziralo se bo in Luč bo zmagala.