Članek
NOČEM IZGUBITI DRŽAVE ZARADI IDIOTA ZELENSKEGA
Objavljeno Jun 07, 2022

Nekaj pa je vendarle treba priznati Orbanu, da misli z lastno glavo in v korist lastnemu narodu ali državi pa ne samo sebi ... pa da si upa povedati resnico o tej vojni oblastniškega anglo ameriškega in judovskega kapitala proti Evropi in Rusiji, ki si s to vojno hoče obdržati absolutno oblast nad vsem svetom.

***

Refleksija o Budimpešti, Bruslju, Washingtonu in Ljubljani
Viktor Orbán je pred kratkim brez dlake na jeziku dejal: »Res me ne zanimajo Združene države in Ukrajina. Po narodnosti sem Madžar in ne želim izgubiti svoje države zaradi idiota, ki je naredil masaker sredi Evrope. In to s kom? Z Rusijo!«
Sliši se, da ga bo zaradi te izjave Bruselj baje poklicali na zagovor. Nelegitimni Bruseljski tehnokrati, ki jih evropski državljani niso izvolili, si torej dovolijo na zagovor klicati nekoga, ki je legitimen. Evropska unija je zares iztirila z demokratične tirnice. Sliši se tudi, da ga bodo na zagovor klicali tudi nekateri oblastniki iz držav članic EU. To bodo sigurno tisti, ki so sprejeli lakajsko vlogo do trenutne administracije ZDA.
Evropska unija je zares potrebna sistemske politične dezinfekcije. Dokler se to ne bo zgodilo, bomo evropski državljani, razen Madžarov in še nekaterih, žrtev evropskih politikantov, ki delujejo v interesu lastnikov fondov megakapitala kot sta Vanguard in BlackRock.
No, v nekaterih državah članicah EU počasi prihaja do streznitve. Tega procesa ne bosta uspela ustavili niti WEF niti WHO. Več kor 70% sveta se temu že upira. Maske biofašizma, ekofašizma in digitalnega fašizma bodo padle.
Trenutna politika Evropske unije, ki spada v manjšinski del sveta, evropske državljane potiska v krizo, ki pa bo pripeljala do razpada EU, ali pa, če bo še pravi čas prišlo do streznitve, do politike Make EU Great Again, kar bi bilo, glede na sedanjo geopolitično preurejanje sveta, zares v interesu evropskih državljanov.
Trenutna kratkovidna evropska politika se bi morala zavedati, da se na naslednjih ameriških volitvah Donalda Trumpa, ali pa naslednika njegove politike, ne bo dalo več ustaviti. Sedanja administracija Joea Bidna bo šla v zgodovino. Te informacije se slišijo iz verodostojnih virov.
Kar pa bo za Evropsko unijo vendarle pozitivno, bo to, da bo kriza, ki jo bodo najbolj čutili nič krivi državljani EU, posledično pripeljala do prevetritve in prezračenja zatohlega evropskega političnega odra.
Upajmo, da bo naša nova oblast to zaznala ter ravnala politično modro in seveda v interesu zaščite slovenskega ljudstva in s tem suverenosti nacionalne države.
(Borut Petrovič Vernikov)