Članek
RESNICA
Objavljeno Jun 10, 2022
Zadnje dni (tedne) opažam, da prihaja do žgočih razprav, metanja iz skupin, brisanja komentarjev...po fb -ju .....vsak forsira svojo zgodbo, svojo resnico. Situacijo bom poizkusila razložiti na ravni osnovnošolskega razumevanja.
Do razhajanj prihaja popolnoma na vseh področjih (+ , - ). Imamo politiko (leve, desne), prehranjevanje, duhovnost, medicino... Nekdo zagovarja uradno medicino, drugi prisega na alternativo. Zofka prisega na smutije, Peter na hitro prehrano. Nekateri prisegajo na kuhanje kisa proti toči, druga skupina se temu smeji. Imamo zagovornike ravne zemlje in okrogle zemlje. Vsak po svoje nekaj promovira in prodaja. Vsi pa smo iskalci resnice. Vendar vsak ima svojo resnico. Vendar resnice ne odkrivamo, temveč jo ustvarjamo. Čustvo je ustvarjalna sila vesolja. Vsake oči imajo svojega malarja. Ker ni prav ali narobe. Ker ni absolutne resnice.
Roža življenja (FOL) "naj" bi bila modificirana. Mogoče? Modificirano je tako ali tako skoraj vse (koledar, glasba, hrana...). Lahko vzamemo tudi število 666. Je dobro ali slabo? Je satanovo število ali pač ne?
Število zveri = število človeka
Število človeka = 666
666 = število zveri
Po tej logiki je vsak človek lahko zver. Meni samo število pomeni zemeljsko moč. Lahko število obrneš na glavo in dobiš 999. Zver pa je lahko tudi zmaj. Razdalja med osnovnimi zmajevimi črtami - "ley" (energetske točke zemlje) naj bi bila 6 km. Kaj pa simbolika zmaja? Pozitivna ali negativna? Oboje...odvisno kdo gleda in kaj gleda. Je zmaj res zmaj ali je kača?
Vzemimo ouroborosa, ta se mi še posebej dopade (skrito znanje, preobrazba in obnova) - skrivnost cikličnega časa....Zmaj, ki grize svoj lastni rep. Razlag te simbolike je sicer več. Kače že tisočletja vzbujajo strah pri ljudeh. Najstarejša upodobitev tega simbola naj bi bila v Tutankamonovi grobnici. Koncept, da naj bi narava časa delovala v ciklih in ne v strogo linearni črti. V alkimistični praksi je to simbol neskončnih ciklov in večnosti kot tudi ponovnega rojstva in obnove. Nekateri ga vidijo kot proces uničenja in regeneracije vidikov sebe. Za nekatere predstavlja nesmrtnost. Tako, da simboli imajo lahko veliko različnih pomenov, odvisno od tega, kdo jih uporablja in razlaga. Ouroboros je lahko znak upanja. Morda nas spodbudi, da iščemo obnovo in spremembe, da se soočimo s temi izzivi. Všeč mi je razlaga, da se zmaj takrat, ko se z gobcem ujame v svoj rep , tako rekoč sklene v neskončen krog in odkrije svoje osebno bistvo. To lahko prenesemo tudi na človeka in njegov ego.
Kaj pa Teslino število? Dobro ali slabo? 369....9 je gate keeper ali ne?
Bi rekla, da je v vseh teh distrakcijah bistvo v tem, da stalno polarizirajo ljudi.
Rešitve ni zunaj nas, temveč v nas samih. Vse, kar obstaja je samo JAZ SEM! Do spremembe pride, ker tako želite sami. Prisila (siljenje) definitivno ne deluje. Vsak pride na cilj ob svojem času. Vsak je svoje sreče kovač ali kar seješ to žanješ. Duša je tista in ne um, ki pozna širšo perspektivo, ki jo potrebujete za polno razumevanje življenja in njegovo spremembo. Menim, da ne morete zgrešiti, če se držite reka : "Ne delaj drugemu tistega, česar ne želiš, da drugi dela tebi.". Aja pa še nekaj glede dviga svojih vibracij, ker nekateri trdijo, da naj se to ne bi delalo. Vsak spontano dvigne svojo vibracijo oz. frekvenco, takrat ko se dobro počuti. Kdaj se dobro počutiš? Ko si srečen in ljubljen, ko si srečen v službi, srečen doma in v svojem telesu. Takrat žariš in prekipevaš od energije. Zato pa lahko storiš samo to, DA SI....BODI VZGLED. Če je tvoja pot prava bodo to opazili tudi ostali. Namera oziroma fokus naj bo vedno na brezpogojno ljubezen, pa mislim, da ne morete zgrešiti. Bodite kot sonce, sonce daje brezpogojno. Sonce samo daje, nikoli ne vpraša kdo si zasluži. Če ste srečni v svojem življenju je TO TO. Če pa niste delajte na tem, da boste. Je pa vsaka sprememba, sprememba na boljše. Sprememb na slabše ni. Čas bo pokazal svoje....ups ... časa ni, čas je iluzija. V glavnem, če mislite, da je za vas dobro, da jeste bonbone, potem jejte bonbone. Če verjamete v vile in škrate, potem verjemite dalje. Če uživate v kvačkanju, potem kvačkajte. Če radi kuhate, kuhajte. Najmočnejšo energijo ustvari vedenje, ne vaše želje. Globoko vedenje pa je veda, ki premika gore.
Hvaležna sem vsem, ki so mi zadnji dve let odpirali. Sistemu, ki je pokazal kako je gnil do izvora, Covid zaprtju, padcu z biciklom.....Vsem hvala! To je tudi moj zadnji poziv za delavnico, ki bo potekala v prostorih Višje vibracije, https://visja-vibracija.si/, 12.6.2022 v Ljubljani - Pane Andov. Če te zanimajo neznani leteči predmeti, velikani, žitni krogi, meditacija, energija QI, astralno potovanje, samozdravljenje, paranormalne sposobnosti in se veseliš družbe različnih pozitivnih ljudi potem je to zate in se prijavi. Če to ne vibrira s tabo, objavo prosim preskoči. Samo ne mi pisat pod komentarje, da je joga fake, roža življenja fake, da je Pane padli angel in ostale nebuloze. Kosilo bo vegansko, brezglutensko .... kuha Mateja Ulaga (in kuha), http://www.kuha.si/ in mislim, da lačen ne bo nihče.
Aja samo še nekaj, kaj nam mediji ne povejo, pa mislim, da se tiče vseh nas (pa nima veze globalno segrevanje) - potresi, vulkani, tornadi, ujme...Namesto v TV raje poglejte gor v nebo. Ne vem, zakaj mi ob tem pisanju pride na pamet Butterfly effect - učinek metulja: V teoriji kaosa je učinek metulja občutljiva odvisnost od začetnih pogojev, pri kateri lahko majhna sprememba v enem stanju determinističnega nelinearnega sistema povzroči velike razlike v poznejšem stanju. Izven vremenske znanosti naj bi se ta izraz uporabljal za vsako situacijo, kjer naj bi bila vsaka sprememba vzrok za velike posledice. No saj enkrat sem o tem že pisala.
Zadeva je sicer malo bolj komplicirana , če bi vse kar mi roji po glavi v besedo dala, bi nastala knjiga. Sem pa prepričana, da nam vladajo (pa ne mislim s tem slovenske politike) bolani in zlobni umi.
Mislim, da je to moja zadnja objava. Sedaj flopam na fb samo še naravo in sem opazovalka. V glavnem, radi se imejte.
(Katja Božič)

https://visja-vibracija.si/?fbclid=IwAR1gFPoH2ryyRMZSYbbKXcQqZX6r8h20QIj_MfnTLQK9fDjf5JSATJJR-DY

https://visja-vibracija.si/?fbclid=IwAR1gFPoH2ryyRMZSYbbKXcQqZX6r8h20QIj_MfnTLQK9fDjf5JSATJJR-DY