Članek
RANKO PILJIĆ
Objavljeno Jun 29, 2022
GIBANJE OPS je objavilo v nebo vpijajočo krivico, ki jo počnejo slovenski sodniki proti Srbu živečemu v Sloveniji, Ranku Piljiću.
Slovenski bolniki znotraj slovenskega pravosodja se tako po srbskemu govorečemu upokojencu znašajo več, kot očitno na podlagi državne in verske pripadnosti, torej zgolj, ker je Ranko Srb in živi v Sloveniji je slednji obravnavan, KOT ŽIVAL NA SODNIJI !!
Na podlagi tega ga naši domači prismuknjeni Slovenci brez zdravil po sodiščih vlačijo in obravnavajo, kot osebnega psa, tudi pred snemalnimi napravami, ko slednje tečejo v živo pred RTV-jem !!
Po vsem kar smo videli na njegovih osebnih posnetkih na youtubu :: bit.ly/roparjinapohodu ..ima verjetno vsak slovenski pes več človekovih pravic od Srba Ranka živečega v Republiki Sloveniji !!
Prav ste slišali !! Živečega v Republiki Sloveniji, ne v Republiki Srpski !! Ponavljamo, da v tem primeru govorimo o Srbu živečemu v tako imenovani Evropski Skupnosti
- R E P U B L I K E S L O V E N I J E !!
Slednja se dobesedno znaša po upokojencu Ranku, napadajo ga tudi varnostniki RTV Slovenije in sicer telesno, torej ga pretepajo pred snemalnimi napravami !!
Posnetek o tem, kako je Ranka pregonil tamkajšni varnostnik si lahko ogledate tu:: fb.com/ranko.piljic/videos/1369423610235792
..pazite, da vam ne obrne želodca po ogledu, jaz, kot urednik časopisa Slovenije, sem se en teden zgražal, hodil okoli hiše in se spraševal, kaj za vraga se v naši državi dogaja pred snemalnimi napravami..
..predstavljajte si, ko te ugasnejo, kaj vse so nekateri državljani pripravljeni storiti upokojencu, sočloveku, sodržavljanu !?
Policija pa naj bi istim varnostnikom pri telesnih ter osebnih obračunih RTV Sloveniji pri tem pomagala, tudi z ustrahovanjem upokojenca, torej žrtve napada v primeru.
Če vam to še ni dovolj, takim srednjeveškim obračunom sledi tudi slovensko pravosodje, ki Ranka Piljića že leta pretepa ter goni po njemu in sicer kar s 126imi postopki proti enemu samemu človeku.
Ranko Piljić nobenemu ni storil žalega dokler ga v to ne bodo dobesedno prisilili in namerno zživcirali, ga namerno spravili ob zdravje ter življenje, kot mnoge druge !!
Vsaj pri tem je slovensko pravosodje resnično strokovno usposobljeno, kot lahko vidimo iz stvarnih dokazov !!
Slovensko pravosodje je strokovno, neodvisno in usposobljeno predvsem pri ugrabljanju, pretepanju, mučenju ter stradanju nedolžnih upokojencev, te imajo najraje, kot volk med čredo !!
Berite kako so se isti pravosodni bolniki spravili tudi nad nedolžno mater ter sina v Cerknem leta 2014 :: bit.ly/ugrabilimaterinsina
..pa, če nadaljujemo
----------------------
Članek Gibanja OPS glede Ranka pravi takole (..slednjega smo nekoliko popravili, razširili in ponovno objavili za širšo javnost)
,,V tem primeru so spet vpleteni sodniki v katerih sodniških postopkih žrtve po tekočem traku izgubljajo VSE pravne bitke.
Kljub vsem stvarnim dokazom slovensko pravosodje svojim žrtvam vse tožbe, kot tudi kazenske prijave in ovadbe, kot po tekočem v tovarni namerno zavrača ter preklicuje, torej jih pod mizami krivosodja odstranjuje, pravne postopke pa prav tako prepričuje, da bi prispeli do kazenskih obravnav, kot to določa ustava R.S.
Zdi se neverjetno, da bi bilo vseh 126 postopkov ali zavrženih ali pa odločenih v korist tožencev, toda, tisti, ki ve kako je, če se zameriš sodnim službam ter veljakom, ve, da bo imel hude težave z njimi, veliko težav se tako konča tudi s smrtnimi izzidi v naši Republiki !!
Ranko Piljić seveda zaradi svoje prizadetosti in očitne nemoči, uporablja ostre, ampak resnične izraze, ki morda mnoge odbijajo ali drugače prizadanejo, toda, če bi stopili v njegove čevlje, kot Srb na slovenski zemlji, bi bil občutek povsem drugačen od trenutnega !!
Kje je nekdo (preiskovalci, KPK, Sova, slovenska policija) ki bi Ranka Piljića poklicala na pogovor ter pregledala njegove stvarne dokaze, da bi po službeni dolžnosti preiskali kaj se dogaja z njim, kot z državljanom R.S. navsezadnje tudi on plačuje davke, torej pravosodje Slovenije !!
V tem primeru na sodišču že pet let ne razpišejo naroka za javno glavno obravnavo kjer bi se moralo soditi odvetniku in odvetniški hiši !!
Borut Pahor, predsednik Slovenije je človeku v stisku prisluhnil, ampak tudi odgovoril, da se pač ne sme vmešavati v delo sodišč, češ, da so sodišča samostojna ter neodvisna veja oblasti, v katere osebno zaupa ter se zaradi tega noče vmešavati v noben primer..
..to vse drži, a samo do trenutka, ko predsednik države uradno izve, da v tem primeru gre za sodne zločine ter obračune in sicer na podlagi državne ter verske opredeljenosti proti Ranku Piljiću, Srbu.
Ko pa to predsednik Republike Slovenije izve in mu uradniki dostavijo dokaze, da ima žrtev prav, pa mora isti predsednik države udariti po mizi ter po zakonih ter predpisih zahtevati od pravosodnih nadzorstvenih služb, da preiščejo tako vse sumljive postopke, kot sodnike, sodne izvedence ter vpletena sodišča,,
--------------------------
NI SAMO GIBANJE OPS, KI SE ZGRAŽA NAD DEJANJI NEKATERIH SODRŽAVLJANOV SLOVENCEV PROTI SRBU V SLOVENIJI !!
UREDNIK ČASOPISA SLOVENIJE JE POTEM, KO JE UVIDEL KAKO JE RANKO PILJIĆ TOREJ SRB OBRAVNAVAN V SLOVENIJI NAPISAL JAVNO OPRAVIČILO IN SICER V IMENU REPUBLIKE SLOVENIJE !!
- TAKO GA JE BILO SRAM SVOJEGA DRŽAVLJANSTVA, KOT TUDI SVOJIH LASTNIH DRŽAVLJANOV ISTE REPUBLIKE. SLEDNJI SE VEČ, KOT OČITNO ZNAŠAJO PO UPOKOJENCU ZGOLJ, KER JE TA SRB !!
UREDNIK ČASOPISA SLOVENIJE SE JE RANKU PILJIĆU PO OGLEDIH NJEGOVIH POSNETKOV NA YOUTUBU V IMENU REPUBLIKE SLOVENIJE IN NJENIH DRŽAVLJANOV JAVNO OPRAVIČIL TAKOLE ::
,,Spoštovani RANKO PILJIĆ
Prebiral sem zapiske iz osvobodilne vojne in tako že pri svojih 14ih letih spoznal kdo v resnici so Srbi in kako so se v vojni borili !!
V vsaki vojaški knjigi so Srbi opisani, kot narodni junaki, kot tisti naprimer, ki so se razstrelili na mostovih in cestah, samo, da bi preprečili vhod nemških vojaških sil in tako rešili svoje ranjence.
Večino izmed Srbov je branilo ne samo Jugoslavijo, pač pa tudi Slovenijo med drugo svetovno vojno, medtem, ko so Slovenci prodajali riti Nemčiji ter Italiji.
Dandanes pa Srbi tako končajo, na roki pravosodnih ščurkov Republike Slovenije v zahvalo, ker so nam izborili svobodo po vojni.
Sram me je, da sem Slovenec. Res.. najraje bi se obesil, tako me je sram imeti slovensko narodnost.
Ampak se ne bom, bom raje pomagal vam, kot Srbu, kolikor, kot urednik Časopisa Slovenije - zmorem.
Kot Slovenec sem vam to dolžan. Pomagati, kot so vaši predniki pomagali nam v naši gradnikovi brigadi.
V slednji je sodeloval moj pra ded skupaj z bratom. Oba sta bila tam ustreljena s strani nemške vojske (po napadu).
Lahko rečem, da je moja kri čista. Moja družina se je borila ob srpskih ramah med vojno.
Žal pa ne morem trditi enako za mojega očeta, niti starega očeta
- obadva bi mi še mamo prodala za 20 eur, če bi jo lahko.
Prekleti debili slovenski. Sram me je, da vas tako obravnavajo. Bi jih mogli vse postreljati in to pa zakonih ter ustavi R.S.,,
-JE ZAKLJUČIL UREDNIK ČASOPISA SLOVENIJE
Erik Hvala \ 24.06.2022
-------------------------
Ranko Piljić mu je na opravičilo odgovoril ::
-------------
,,Naj vas nič ne bo sram, vi ste častni in pošten Slovenec. Veliko je častnih in poštenih Slovencev, katere izjemno cenim in spoštujem, jih imam rad.
Niso častni in pošteni slovenci krivi za druge, kateri to niso. To kar ste sedaj napisali me je duševno pretreslo in ste iz mene izvlekli velike občutke.
Nisem pričakoval da bom nekaj takega v življenju prebral in doživel, da res obstaja tako velik, dober, iskren, resničen ter pošten človek, kot ste vi.
Kapo dol, ste legenda, veliki človek, kateri zaslužite za živega spomenik, da bi se vsi drugi Slovenci zgledovali po vas, da vam sledijo ter se učijo od vas v življenju.
Samo častni, iskreni, resnični, pošteni in nesovražni ljudje obstanejo, zmagajo in bodo obstali za večno z njihovimi sedanjimi ter bodočimi nasledniki.
RES STE VELIK ČLOVEK, ZARADI ČESAR VAS ŠE DODATNO VELIKO IN NAJVEČ SPOŠTUJEM.
LAHKO VAM SAMO REČEM ::
V E L I K O V A M H V A L A
-Tega nikoli ne bom pozabil !
KO PRIDE ČAS MOJE ZMAGE, VAS BOM POŠTENO NAGRADIL ZA ZA VSE KAR POČNETE ZAME.
Nič nikomur niste dolžni, vi ste več, kot očitno VELIKI človek, časten, pošten, iskren, z čustvi in kakor vidim z grenko življensko izkušnjo in krivico katero so vam drugi nepošteni ljudje povzročili ter naredili.
Mi, Vi, kot takšni častni, iskreni, pošteni, z resnico bomo zmeraj obstali. S častno s čistim obrazom ter resnico bomo preživeli, za večno obstali tudi v srcih naših sedanjih in bodočih naslednikov.,,
..je zaključil
RANKO PILJIĆ \ 24.06.2022
--------------------------------
O istem primeru Ranka Piljića je pisal tudi Vinko Trček, o tem je pisal, kot javna priča po obisku sodne obravnave dne 22.06.2022 ::
,,Danes sem bil kot javnost na sodni razpravi na okrožnem sodišču v Ljubljani.
Izvedel sem od osebja, da imam prepoved vstopa na sodišče.
Zločinci, kateri se lažno izdajajo za sodnike izgleda, da se bojijo RESNICE !!
Vsi sodni postopki so vnaprej dogovorjeni in krivo sojeni v dokazano preko 90 odstotkih primerov.
Tako je pisno potrdilo Evropsko sodišče za Človekove Pravice v poročilu nekaj tednov nazaj !!
Tudi mi imamo pisne dokaze o naklepnem krivemu sojenju !!
Ker pa sedaj vem kako lažni sodniki krivo sodijo, pa so se me začeli bati !!
Tako me stalno po sodišču spremlja pravosodni policist. Tokrat naj bi se bali telesnega obračuna z nami, kot pričami.
Osebe, katere se lažno izdajajo za sodnice in sodnike, pa še vedno naklepno, vedoma v bistvu v vseh postopkih KRIVO SODIJO !!
Kot so to naredili danes, ko so tožeči stranki (Ranku Piljiću) KRŠILI
-PRAVICO DO POŠTENEGA SOJENJA, 6.člen Evropske Konvencije Človekovih Pravic, EKČP, kar pomeni:
1. PRAVICA DO GLAVNE USTNE OBRAVNAVE
2. PRAVICA DO USTNEGA ZASLIŠANJA VSEH PRIČ
3. PRAVICA DO UPOŠTEVANJA VSEH PISNIH DOKAZOV
Ustnega zaslišanja vseh prič, tožeči stranki NISO dovolili, vse z namenom, da bi zaščitili zavarovalnico Triglav !!
Slednja je dolžna izplačati tožeči stranki predviden znesek odškodnine !!
DELITE - to je njihova vsakodnevna goljufija !!
PREVARA, ki jo redno izvajajo na pravosodju !!
BREZ javnosti na sodni razpravi Vas lahko v postopku z navadno figo v žepu ogoljufajo ter okradejo, kot otroci sredi vrtca,,
..je v javnost objavil Vinko Trček
Javna priča v tem primeru
Po naši objavi je dodal še kazenske člene ter zakonike po katerih bi morali preganjati tudi predsednika Pahorja v primeru, če on, kot predsednik, torej uradna oseba ne stori ničesar po uradni dolžnosti ter naznanitvi s strani oškodovane osebe v primeru Ranka Piljića ::
Vinko Trček je za predsednika Boruta Pahorja tako dodal naslednje zakonske točke k svojem zgornjemu mnenju po objavi članka ::
----------------
,,V obrazložitvi (objavljeni v Časopisu Slovenije) je tudi povzetek moje objave ..BORUT PAHOR BI MORAL PRIMER
..po uradni dolžnosti in zakonu po 145.členu ZKP Zakonu o kazenskemu postopku , kazniva dejanja krivega sojenja in kršenja 288. člena KZ-1 Kazenskega zakonika s strani sodnikov..
-OSEBNO PRIJAVITI POLICIJI IN TOŽILSTVU !!
Ker Borut Pahor tega NI storil, on osebno postane storilec kaznivega dejanja na podlagi kršenja 281. člena KZ-1
:: Opustitev ovadbe kaznivega dejanja ali storilca ::
Policija je predsednika R.S. po ustavi dolžna kazensko preganjati po uradni dolžnosti in zakonu, po 145. členu ZKP, ter po 148 členu ZKP.
Po 9. Odstavku ZKP, mora tako Policijska postaja Ljubljana Center v roku 30 dni sestaviti KAZENSKO OVADBO zoper Boruta Pahorja !!
Prijavo morajo poslati na posebno državno tožilstvo in sicer na oddelek za pregon uradnih oseb,,
-je na podlagi Ustave Republike Slovenije k našemu članku dodal
Vinko Trček !!
---
p.s nekatere izjave smo slovnično popravili in objavili v domačem narečju in sicer z namenom, da bi navadni ljudje članek razumeli..