Članek
SVINJARIJA
Objavljeno Jul 11, 2022
SVINJARIJA.
Danes spoznal človeka, ki je bil na operaciji glavkoma. Ko so ga pripravljali so mu dajali injekcije v predel očes, nato pa ga prijeli in mu dali injekcijo v ramo.
"Čemu pa je to potrebno?"
"To je potrebno za izvedbo operacije."
"OK."
Čez 4 mesece pa šok, na dom je dobil potrdilo, da je bil cepljen s Pfizerjem (seveda brez njegove privolitve, saj ni bil seznanjen o vsebini).
***
komentarji:
 ja, borec neustrašen prvi v boju proti tem norijam, zdej pa tole. Jaz nisem mogla verjet, da se to dogaja. Pol sem pa vidla papirje. To ni samo zrelo za kazenski pregon. Ampak naj se tistemu, ki je to naredil, bogato povrne na potenco...
 ja ja, se dogaja, da prideš in te pod pretvezo za tvoje zdravje in zaradi posega cepijo skljovid pecivom. To niso namišljene zgodbice. To je kruto dejstvo.
 

SVINJARIJA. Danes spoznal človeka, ki je bil na operaciji glavkoma. Ko so ga pripravljali so mu dajali injekcije v predel očes, nato pa ga prijeli in mu dali injekcijo v ramo. "Čemu pa je to potrebno?" "To je potrebno za izvedbo operacije." "OK." Čez 4 mesece pa šok, na dom je dobil potrdilo, da je bil cepljen s Pfizerjem (seveda brez njegove privolitve, saj ni bil seznanjen o vsebini).

V imenu čiste ljubezni in svetlobe brez kakršnihkoli zlih in sebičnih ciljev iz izvora čiste ljubezni in svetlobe celotnega obstoja zemlje in človeštva, ki nam pomaga do popolne svobode in večnega miru naj vse zlo, ki so ga nam kuhali, servirali sedaj sami pojedo!