Članek
NE HRANIMO NJIHOVIH BOLNIH APETITOV S STRAHOM IN ZASTRAŠEVANJEM!
Objavljeno Jul 13, 2022
NATAŠA SOLDAT
Ne hranimo "njihovih" bolnih apetitov s strahom in zastraševanjem! Smo v duhovni vojni in edino orožje, ki ga "oni " uporabljajo je vzbujanje strahu in nemoči v ljudeh, kar pa posledično pomeni nizka vibracija, njim pa krepitev moči! Temne sile potrebujejo negativo, obup, žalost, strah, agresijo, sovraštvo ter "paralizo možganov", da bi bilo manipuliranje in podreditev človeštva enostavnejša.
Smo številčnejši, močnejši in vsak dan bolj zavedni, kaj se dogaja, zato ne igrajmo njihove igre, temveč si začnimo pripravljati svoj "teren", ki pa ne bo v nekih telovadnicah in njihovih objektih, ampak v sožitju z naravo in enako čutečimi.
Na svetu ničesar ne primanjkuje, vsega je več kot dovolj in vse to je samo predstava za človeštvo, da se nas zvabi v past brez možnosti izhoda! Vendar ta past se podira in s seboj nosi vse kar je negativnega in temačnega! Ja, podira se in bolj kot se bomo tega zavedali, hitreje se bo vse skupaj sesulo!
Zato dragi ljudje, ne "promovirajte" njihovih načrtov, ker s tem jim samo pomagate!

Ne hranimo "njihovih" bolnih apetitov s strahom in zastraševanjem! Smo v duhovni vojni in edino orožje, ki ga "oni " uporabljajo je vzbujanje strahu in nemoči v ljudeh, kar pa posledično pomeni nizka vibracija, njim pa krepitev moči! Temne sile potrebujejo negativo, obup, žalost, strah, agresijo, sovraštvo ter "paralizo možganov", da bi bilo manipuliranje in podreditev človeštva enostavnejša. Smo številčnejši, močnejši in vsak dan bolj zavedni, kaj se dogaja, zato ne igrajmo njihove igre, temveč si začnimo pripravljati svoj "teren", ki pa ne bo v nekih telovadnicah in njihovih objektih, ampak v sožitju z naravo in enako čutečimi. Na svetu ničesar ne primanjkuje, vsega je več kot dovolj in vse to je samo predstava za človeštvo, da se nas zvabi v past brez možnosti izhoda! Vendar ta past se podira in s seboj nosi vse kar je negativnega in temačnega! Ja, podira se in bolj kot se bomo tega zavedali, hitreje se bo vse skupaj sesulo! Zato dragi ljudje, ne "promovirajte" njihovih načrtov, ker s tem jim samo pomagate!