Članek
Išče se družina ali posameznik/posameznica, ki bi resoniral/a z našo vizijo
Objavljeno Jul 15, 2022
Pozdravljeni!
Išče se družina ali posameznik/posameznica, ki bi resoniral/a z našo vizijo.
Kupujemo kmetijo v občini Vransko - na sončni lokaciji v idiličnem okolju. Prek posestva teče tudi potok. Vsega skupaj je nekaj več kot 8 ha obdelovalne površine. Parcele posestva bi si razdelili.
Nameravamo si med seboj pomagati in imeti samooskrbno posestvo po načelih permakulture in rodovnega posestva.
Na parceli stojijo starejši objekti - ena lesena hiša in kamnita hiša, kjer je možna nadomestna gradnja. Tam stoji tudi gospodarski objekt, ki je še v dobrem stanju, poleg tega pa še bivalni vikend.
Zaenkrat smo v projektu 3 odrasle samske osebe, ki si želimo živeti v harmoniji z naravo in soljudmi. Vsak bo živel v svoji hiši.
Prostor je še za 2 družini ali 2 posameznika za soinvesticijo. Če ti resonira, lahko za več informacij pokličeš Kristino na 040 713 137!

Kupujemo kmetijo v občini Vransko - na sončni lokaciji v idiličnem okolju. Prek posestva teče tudi potok. Vsega skupaj je nekaj več kot 8 ha obdelovalne površine. Parcele posestva bi si razdelili. Nameravamo si med seboj pomagati in imeti samooskrbno posestvo po načelih permakulture in rodovnega posestva. Na parceli stojijo starejši objekti - ena lesena hiša in kamnita hiša, kjer je možna nadomestna gradnja. Tam stoji tudi gospodarski objekt, ki je še v dobrem stanju, poleg tega pa še bivalni vikend. Zaenkrat smo v projektu 3 odrasle samske osebe, ki si želimo živeti v harmoniji z naravo in soljudmi. Vsak bo živel v svoji hiši.