Članek
VREČI BEOVIĆEVO NARAVNOST V OGENJ!
Objavljeno Aug 09, 2022

Ne morem verjeti, kaj govori ta ženska. Pa ravno danes sem spet slišala za primer starejše ženske, ki je po treh cepljenjih v DS, kjer je bila sama v priviligirani sobi, zbolela za kovidom in umrla. Da ne omenjam mlajše, še čile upokojenke, visoko izobražene, ki se je hvalila, da ker ne želi zboleti, se bo še tretjič cepila. Ko se je, so jo zaradi strdka odpeljali in je še isti dan umrla. Nešteto primerov! Ta pošast na ekranu pa še vedno prodaja in vsiljuje cepiva z istimi lažnivimi obljubami kot v prvih mesecih razglašene bolezni, ko jim je še toliko ljudi nasedlo, ker da gre za znanost kot tista visoko izobražena mlajša upokojenka, ki sem jo navedla.

(komentar na RTV SLO, izredno negativni komentarji, bravo, ljudje so se končno zbudili)

Kaj jih je po treh dozah še vedno premalo umrlo?

Miz Nelez: Pojedel boš kašo, ki si jo skuhal skupaj s tvojimi kriminalci! Ne misli, da se boš izvlekel iz tega!

Beovićeva: Miz Nelez ti bo pomagal, da te ne bodo ekzekutirali!

Logar?, Beović? Te osebe ne bi smele biti več niti blizu kakršnemu koli odločanju o tem, če že ne pod kazenskimi ovadbami!

A se bo pri nas našel kakšen pogumen odvetnik, ki bo tožil to pokvarjeno bando na čelu z gospo na sliki?

Ga ni denarja, da se gremo se cepit..... Odsvaljkajte se skupaj z enjekcijami drugam.

ona naj se cepi s pamet... cepiva ne delujejo... pri nas sta 3x cepljena in nevem proti cim vse vseeno fasala oba2... na sreco nic hujsega kot prehlad

Kaj eksperiment še ni končan??

Tudi sam opazam in sem v zadnjih dveh letih vidim en kup gneva proti forsiranju cepljenja, beovickam, ukrepom in taksnim in drugacnim inovativnim ‘strokovnim prijemom’. Ko pa je bilo treba iti na volitve in voliti nekoga, ki se je jasno postavil proti vsemu temu (pa ne mislim samo Resnice), so pa vsi obkrozili cloveka in stranko, ki sploh nikoli ni kontrirala tem idiotizmom, v koalicijo pa povabila stranke, ki so dve leti ploskale vsemu temu cirkusu. In zdaj vsi debelo gledate kot teleta, kako neki se pojavlja ista komunikacija, iste floskule in isti frisi. Bravo!

Ljudje postajajo vedno bolj kritični do raznih strokovnih skupin. Na vprašanja morajo dobiti ustrezne odgovore.

A tale "primadona" je še kar vodja svetovalne skupine?? Ta bi morala bit na Igu za mrežo!

Hm, oprostite, Logar?, Beović? ?? Te osebe ne bi smele biti več niti blizu kakršnemu koli odločanju o tem, če že ne pod kazenskimi ovadbami. Evo ti svobode pojedenih obljub, celo zavez! Ljudstvu. Prav gotovo večina ni volila Svobode izključno zato, ampak tudi zato. Sramota. Pa še to, kar se tiče same strokovne skupine: če je le-ta lahko sestavljena iz tako različnih profilov oz. strokovnjakov tako različnih strok, obstajajo prav gotovo še tudi taki, ki so morda celo bolj strokovni, na vsak način pa niso omadeževani oziroma imajo tudi ali predvsem zato morda še kanček zaupanja ljudstva. V tem aktualnem primeru stroke, ki se je vsega lotila popolnoma neprofesionalno, če že ne diletantsko, pa je to povsem nemogoče in zato obsojeno na neuspeh (tudi v prihodnje). Ponavljanje istega z istim, ki daje slabe rezultate ali jih ne daje, da ne govorimo o tem, kdo pije in kdo plača itd., pa res ni ne modro ne dobronamerno in ne zaupanja vredno.

Kaj jih je po treh dozah še vedno premalo umrlo?

Vau, nisem prebrala niti enega komentarja, ki bi govoril njej v prid. LJUDJE SO SE DEFINITIVNO PREBUDILI!!!!

Če se boste plebejci pustili "na*e*nt", sedaj še tretjo sezono, potem vam pač ni več nobene pomoči...Definitivno ste dozorjeni, da postanete "Schwabovsko", revni in srečni...

Nagnat Beovicevo!

Upočasnjeno padanje števila novih primerov Bojana Beović pripisuje temu, da se ljudje vračajo z dopustov, kjer so imeli večje število stikov in prenosov bolezni Hahaha..... Padajo okužbe, ampak ker ste imeli veliko stikov, zeloooo počasi. Veste, če bi bili doma, pa dve maski nosili im kazali digitalno potrdilo v trgovini, bi pa hitreje padalo. Tako pa ste bili brezskrbno na dopustu. Pa mogoče imate prehlad. Hitro test in eno dozo cepiva. Groteska so tile ljudje...

ti so največja grožnja...pokojninski blagajni, takšne takoj pocepit večkrat

Podatki kažejo, da je cepljenje s četrtim odmerkom v tej skupini pametno, saj ščiti pred težjim potekom bolezni. O moj Bog gospa Beović, pa to isto lajno trobezljate že od samega začetka cepljenja, spreminjate samo zaporedno številko odmerka. Kateri podatki kaj kažejo, niti enkrat niste omenili vira? In kako lahko še kar naprej tako vehementno trdite, da cepivo ščiti pred težjim potekom bolezni, ko pa se po bolnišnicah valja 60 % cepljenih?

Ta gospa rešuje samo svojo zadnjico in upa na dodatke.

Kaj še dela Beoviceva v javnosti? Nagnat!

Do kdaj še, ta gospa?

Kot kaže, bo cepivu v par dneh potekel rok, pa so angažirali Beovićevo. Če je kdo pozabil, to je tista gospa, ki je kako leto nazaj govorila, kako je Janssen neškodljiv in se čudila, da so Belgijci že po enem smrtnem primeru ustavili cepljenje z njim.

A gre lahko ta gospa nazaj na dopust?

Tejle osebi je treba preprečiti kakršnokoli javno nastopanje/dajanje izjav.

Naj jo prosim aretirajo.