Članek
KAKO SE REŠITI ZAMER, KI JIH DRŽIMO V SEBI!
Objavljeno Aug 25, 2022



Govorim o zamerah, ki nam preprečujejo, da se premaknemo naprej. Ne govorim o nečem, kar nam je nekdo groznega naredil in je kriminalno dejanje - to prijavite na policijo!

Govorim o zamerah, ki jih imamo vsi - o zamerah do partnerja, s katerim živite ali do partnerja, s katerim ste živeli pred 40 leti, in sta se razšla in je morda celo umrl, a zamere še vedno nosite v sebi.

Bom povedala kar svoj primer... živela sem s partnerjem, no, bila sem poročena z njim, imela majhnega otroka... potem pa se je on odločil, da me bo kar ignoriral, da ne bo govoril z mano, da mi ne bo pomagal - na vse mogoče načine mi je nagajal. Ne morete si predstavljat, kako zelo sem trpela poleg njega in najinega majhnega otroka - pred katerim sem se delala, da je vse v redu. Kljub temu, da sem sovražila to, kar mi je počel, nisem govorila otroku o tem, da je njen oče slab - karkoli pač je že delal. Otrok ima mater in očeta! Dolžnost matere in očeta je, da skrbita za otroka in nikoli ne govorita grdo drug o drugemu, ne rešujeta svojih bitk pred otrokom in ga nimata za tarčo svojih izsiljevanj. Otrok je otrok, dolžnost staršev pa je, da svoje travme porihtajo, ne da bi prizadele otroke.

Kakorkoli, ta agonija je trajalo kako leto in pol, potem sva se midva ločila, preselila, otrok pa je bil malo pri njemu, malo - oz. v glavnem pri meni. Kmalu sem se spet poročila in moje travme s prvim možem so bile pozabljene, toda ne izkoreninjene...

No, kakorkoli... zdaj vse te bolečine prihajajo na dan, vse, kar je nerazrešeno prihaja ven. Vse, kar nam je kdorkoli naredil ali smo mi naredili nekomu - vse to je na našem pladnju! IN TEGA SE MORAMO ZNEBITI, ČE HOČEMO ITI NAPREJ!

Čaka nas čudovita prihodnost - ampak le, če razrešimo probleme, ki nam preprečujejo, da gremo naprej.

Je popolnoma vseeno - ali je ta oseba živa, kje živi, kaj počne, ali se pogovarjate z njo ali ne itd. itd... Zamere so negativna energija, ki jo kopičimo v sebi in to nam preprečuje, da gremo naprej.

Kako to razrešiti? NAPIŠITE TEJ OSEBI PISMO. Pišite o svojih bolečinah, o svojih zamerah, o tem, kako zelo se vam gabi, o tem, kaj je vse naredil/a narobe, o tem, kako bi ga/jo tolkli, mlatili, jo mučili itd... KO STE VSE NAPISALI, KAR GRE TEJ OSEBI ZAŽGITE PISMO, RAZCEFRAJTE GA NA KOŠČKE IN VRZITE V SMETI. Nikakor ne pošljite "pisma" na naslov te osebe! Ponovite postopek z drugo osebo, dokler ne izpraznite vseh zamer!

DAJANA BABIČ KAKO SE REŠITI ZAMER, KI JIH DRŽIMO V SEBI! Govorim o zamerah, ki nam preprečujejo, da se premaknemo naprej. Ne govorim o nečem, kar nam je nekdo groznega naredil in je kriminalno dejanje - to prijavite na policijo takoj, ko se je zgodilo! Govorim o zamerah, ki jih imamo vsi - o zamerah do partnerja, s katerim živite ali do partnerja, s katerim ste živeli pred 40 leti, in sta se razšla in je morda celo umrl, a zamere še vedno nosite v sebi. Bom povedala kar svoj primer... živela sem s partnerjem, no, bila sem poročena z njim, imela majhnega otroka... potem pa se je on odločil, da me bo kar ignoriral, da ne bo govoril z mano, da mi ne bo pomagal - na vse mogoče načine mi je nagajal. Ne morete si predstavljat, kako zelo sem trpela poleg njega in najinega majhnega otroka - pred katerim sem se delala, da je vse v redu. Kljub temu, da sem sovražila to, kar mi je počel, nisem govorila otroku o tem, da je njen oče slab - karkoli pač je že delal. Otrok ima mater in očeta! Dolžnost matere in očeta je, da skrbita za otroka in nikoli ne govorita grdo drug o drugemu, ne rešujeta svojih bitk pred otrokom in ga nimata za tarčo svojih izsiljevanj. Otrok je otrok, dolžnost staršev pa je, da svoje travme porihtajo, ne da bi prizadele otroke. Kakorkoli, ta agonija je trajalo kako leto in pol, potem sva se midva ločila, preselila, otrok pa je bil malo pri njemu, malo - oz. v glavnem pri meni. Kmalu sem se spet poročila in moje travme s prvim možem so bile pozabljene, toda ne izkoreninjene... No, kakorkoli... zdaj vse te bolečine prihajajo na dan, vse, kar je nerazrešeno prihaja ven. Vse, kar nam je kdorkoli naredil ali smo mi naredili nekomu - vse to je na našem pladnju! IN TEGA SE MORAMO ZNEBITI, ČE HOČEMO ITI NAPREJ! Čaka nas čudovita prihodnost - ampak le, če razrešimo probleme, ki nam preprečujejo, da gremo naprej. Je popolnoma vseeno - ali je ta oseba živa, kje živi, kaj počne, ali se pogovarjate z njo ali ne itd. itd... Zamere so negativna energija, ki jo kopičimo v sebi in to nam preprečuje, da gremo naprej. Kako to razrešiti? NAPIŠITE TEJ OSEBI PISMO. Pišite o svojih bolečinah, o svojih zamerah, o tem, kako zelo se vam gabi, o tem, kaj je vse naredil/a narobe, o tem, kako bi ga/jo tolkli, mlatili, jo mučili itd... KO STE VSE NAPISALI, KAR GRE TEJ OSEBI ZAŽGITE PISMO, RAZCEFRAJTE GA NA KOŠČKE IN VRZITE V SMETI. Nikakor ne pošljite "pisma" na naslov te osebe! Ponovite postopek z drugo osebo, dokler ne izpraznite vseh zamer!