Članek
MI NISMO ENO, MI SMO TROJE V TEM (NAVIDEZ) ENEM TELESU
Objavljeno Sep 22, 2022
Smo: fizično telo, energijsko in duša.
Pred cca 200 leti so se "ta temni" (entitete, ki ne podpirajo življenja)" odločile, da od človega odvzamejo njegov dušno energijski del. Ostalo naj bi samo še fizično telo in duša. Ali natančneje;
Leta 1862 se je cerkev odločila, da ukine duh, ker da je duša tako proizvod fizičnega telesa. Potem so v 19. stoletju ukinili tudi dušo, in tako danes imamo znanost, ki se ji reče psihologija (znanost o duši). Gre torej za znanost brez predmeta proučevanja.
Čemu torej psihologija, če ni v tem " fizičnem olupku" prej omenjen duh in duša? Potem je to neka veda, ki služi statistiki (slednje povzeto iz intervjuja Krešimira Mišaka).
.....In če mi skozi življenje ne razvijamo svojih talentov, ki so nam bili ob rojstvu dani in delamo neko delo samo zato, ker se pač to splača, mi atrofiramo kot bitje - človek.
In posledično je tako telo brez energije, oveni, kot drevo, ki nima dovolj vode ali zraka. Če človek dela proti sebi samo zaradi denarja, izgubi to svojo energijo in umre.
Duša pa ostane. In ni nikakršnega problema v tem, ker se boš vrnil nazaj na ta svet točno v tej točki, kot na "popravni ispit".
.....In čemu smo priča v zadnjih skoraj treh letih? Ja te iste entitete pospešeno delajo na dokončnem izničenju duše.
......Na srečo pa je koronski čas mnoge prebudil in so uvideli, da življenje v mestih ne prispeva, da človek živi to trojstvo ter da se čez noč lahko spremenijo pogoji bivanja z zaklepanjem in z zatiranjem ljudi.
In kaj boš takrat, če ne veš, da v ozaveščanju trenutka - v meditaciji, se povezuješ s kozmično energijo in polniš svoje fizično telo z njo?
......Mi smo božanska bitja, ustvarjena, da razvijamo svoje edinstvene talente in se osrečujemo.
Obstajaji tisočletna znanja, veliko naprednejših civilizacij od naše, o katerih se nismo učili nikjer. Kar pa ne pomeni, da ne obstajajo. Če se zaneseš zgolj na uradne medije -atrofiraš.
....Obstaja VEDSKO znanje iz katere izhaja VASTU - bivanje v skladu z ZAKONI NARAVE.
Torej raziskujmo in ozavestimo, da ljudje nismo eno telo ter da smo tu z NAMENOM!