MI NISMO ENO, MI SMO TROJE V TEM (NAVIDEZ) ENEM TELESU

Objavil/a Dajana Babič, dne 2022-09-22 ob 00:08:45
Smo: fizično telo, energijsko in duša.
Pred cca 200 leti so se "ta temni" (entitete, ki ne podpirajo življenja)" odločile, da od človega odvzamejo njegov dušno energijski del. Ostalo naj bi samo še fizično telo in duša. Ali natančneje;
Leta 1862 se je cerkev odločila, da ukine duh, ker da je duša tako proizvod fizičnega telesa. Potem so v 19. stoletju ukinili tudi dušo, in tako danes imamo znanost, ki se ji reče psihologija (znanost o duši). Gre torej za znanost brez predmeta proučevanja.
Čemu torej psihologija, če ni v tem " fizičnem olupku" prej omenjen duh in duša? Potem je to neka veda, ki služi statistiki (slednje povzeto iz intervjuja Krešimira Mišaka).
.....In če mi skozi življenje ne razvijamo svojih talentov, ki so nam bili ob rojstvu dani in delamo neko delo samo zato, ker se pač to splača, mi atrofiramo kot bitje - človek.
In posledično je tako telo brez energije, oveni, kot drevo, ki nima dovolj vode ali zraka. Če človek dela proti sebi samo zaradi denarja, izgubi to svojo energijo in umre.
Duša pa ostane. In ni nikakršnega problema v tem, ker se boš vrnil nazaj na ta svet točno v tej točki, kot na "popravni ispit".
.....In čemu smo priča v zadnjih skoraj treh letih? Ja te iste entitete pospešeno delajo na dokončnem izničenju duše.
......Na srečo pa je koronski čas mnoge prebudil in so uvideli, da življenje v mestih ne prispeva, da človek živi to trojstvo ter da se čez noč lahko spremenijo pogoji bivanja z zaklepanjem in z zatiranjem ljudi.
In kaj boš takrat, če ne veš, da v ozaveščanju trenutka - v meditaciji, se povezuješ s kozmično energijo in polniš svoje fizično telo z njo?
......Mi smo božanska bitja, ustvarjena, da razvijamo svoje edinstvene talente in se osrečujemo.
Obstajaji tisočletna znanja, veliko naprednejših civilizacij od naše, o katerih se nismo učili nikjer. Kar pa ne pomeni, da ne obstajajo. Če se zaneseš zgolj na uradne medije -atrofiraš.
....Obstaja VEDSKO znanje iz katere izhaja VASTU - bivanje v skladu z ZAKONI NARAVE.
Torej raziskujmo in ozavestimo, da ljudje nismo eno telo ter da smo tu z NAMENOM!
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2022-09-22 00:08:45 (pred 5 dnevi)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ZATIŠJE PRED NEVIHTO
PRIPRAVITE SE NA SVETOVNI FINANČNI KOLAPS SISTEMA KABALE IN SISTEMA GLOBOKE DRŽAVE!
PRVA SLOVENSKA ANTI-DAVOS KONFERENCA
MELONI! ITALIJANSKI KORUMPIRANI VODITELJI ODSTAVLJENI. RIM: GLAVA ZVERI SE ČISTI! ŽIVELA ITALIJA!
NEKAJ SE DOGAJA V ZDRUŽENEM KRALJESTVU, VOJSKA JE POVSOD!
PODZEMELJSKI ROVI, KJER JE KABALA KLONIRALA LJUDI, IMELA LABORATORIJE ZA ANDRENOCHROMOM IN SEKSUALNO ZLORABLJANJE OTROK SO OSVOBOJENI
Twin Flame Ascension
Čeprav noben lastnik podjetja ne bi takemu človeku dal v upravljanje svoje podjetje, to medijsko osebnost na volitvah ljudje prepoznajo kot nekoga, ki bo uspešno vodil državo
Rumi: My love for you has driven me insane
LUCIFERIJANSKI KULT
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
September 2022
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj