Članek
POMEMBNO JE, DA LJUDJE IZVEDO, DA SO BILI DEL EKSPERIMENTA!
Objavljeno Oct 13, 2022

Da pokomentiram objavo o "nesmiselnosti poudarjanja, da so c€piva v eksperimentalni fazi". Absolutno sprejmem različna mišljenja. A meni je pomembno, da ljudje izvedo, so bili del eksperimenta in ne del skrbi za njihovo zdravje. In kot drugo, ko bodo ti zvarki prešli to fazo in bodo "v varnem pristanu", bo "nebroj" dokazov, da gre za zvarke, strupe, potencialne morilce. No, teh dokazov je že sedaj dovolj, le da se jih skriva na vse možne načine. Zato, najebali bodo tisti, ki si bodo po vsem tem še naprej zatiskali oči. Do poslednjega šusa. Ostalim se, vključno z mano, ne bo spremenilo nič. Pa če takoj jutri zaključijo z eksperimentom in "rusko ruleto" preimenujejo v 1001% "varen" zvarek. Jim verjamem točno toliko, kot njih skrbi za moje zdravje. (S.U.)

Zato, najebali bodo tisti, ki si bodo po vsem tem še naprej zatiskali oči. Do poslednjega šusa.

No, teh dokazov je že sedaj dovolj, le da se jih skriva na vse možne načine.

Teh dokazov je že sedaj dovolj, le da se jih skriva na vse možne načine. Zato, najebali bodo tisti, ki si bodo po vsem tem še naprej zatiskali oči. Do poslednjega šusa.

No, teh dokazov je že sedaj dovolj, le da se jih skriva na vse možne načine.

In kot drugo, ko bodo ti zvarki prešli to fazo in bodo "v varnem pristanu", bo "nebroj" dokazov, da gre za zvarke, strupe, potencialne morilce.