Članek
NALOGA CEPLJENJA: PREDVIDENIH JE BILO NAJMANJ OSEM BRIZG
Objavljeno Oct 23, 2022

 

1. Prvo cepljenje
Vsebuje majhno količino fiziološke raztopine in nato nekaj sestavin, vključno s celičnimi začetki uničevati sistem. Imunski sistem, kostni mozeg, timusna žleza, vranica in vsi drugi sistemi, povezani z vašim imunskim sistemom, postanejo paralizirani zato, ker se sposobnost tvorbe belih krvnih celic zmanjša za 50 %. Na prvi pogled teh 50% ni opaznih, skoraj vsi preživijo to cepljenje oz. misli, da mu ni nič škodilo. Zdaj namenoma pustijo 8 tednov časa, ker je enako obdobju razmnoževanja belih krvničk. Zato je bilo postavljeno da dobim 2. dozo 8 tednov kasneje, da se namnoži kri, ker so potem najšibkejši.

Pri 2. cepljenju povečajo škodljive sestavine in pade še 25% sposobnosti proizvodnje belih krvnih celic in padete na 25 % tistega, kar ste imeli kot normalne proizvodne zmogljivosti.

3. doza
Booster vsebuje 81 niti tujih bakterij, ki so celicam neznane in celicam neznane in ne poznajo njihove naloge ter manj znan grafen hidroksid, nano britvice v telo in ga začnejo rezati v brizgah, odvisno od odmerka. Za telo je proti njim izgubljena bitka. Obstaja več serij, in sicer lahka, srednja in takoj smrtna, kjer prizadeti izkrvavijo do smrti v nekaj urah, ker so njihove celice rezane od znotraj, ker je GH atomsko tanek, izjemno stabilen in zato oster. Prav tako se ne razgradi in tudi ne raztopi. Enkrat noter, vedno noter. Ko gs žene razvije kronično vnetje zaradi naraščajočega števila že obstoječih ran, ki so se tako povečale in pomoč pri zdravljenju telesa je bila skoraj v celoti upočasnjena.

4. doza
Zdaj je sposobnost proizvajanje belih krvnih celic popolnoma ohromljena. To je tisto, kar pomeni da si dobil HIV preko "drog" in nič drugega. Zdaj imamo tako imenovane ljudji, ki hodijo naokoli brez imunskega sistema in to je za določen čas.
V tem prvem obdobju bo umrla četrtina te populacije. Skupaj so 4 časovni razponi. Imajo že 3 doze.
Brez imunskega sistema postanejo tako odviseni od zdravil, kot so diabetiki od insulina ali ledvic bolnikiv na dializni.
No, nekateri bodo umrli zaradi cepljenja, tako dosežejo zmanjšanje populacije, drugi postanejo zdravstveno odvisni in so še relativno zdravi in ​​sposobni za delo, vsi plačujejo stroške te neumnosti.
Računa se za ta prvi krog, da v času približno 2-3 letih, ko poteka prvi val cepljenja umre in potem se bodo trdili, da so dejansko umrli zaradi od drugega virusa, ker nihče ne bi smel uganiti, da so vsi cepljeni bile notranje razrezani in zaradi nezaceljenja umrli.

Vsaka žival, ki je sodelovala v pilotni študiji za cepljenje, ni preživela.

Znanstveno raziskovalni center Karstedt-Kaiser, Berlin
14. oktober 2022

Šokanten načrt WHO razkrit ... Virolog iz Svetovne zdravstvene organizacije je na nizozemski televiziji razkril, da ima WHO načrt za 10 let nalezljivih bolezni, začenši od leta 2020 do 2030 Marion Koopmans je virologinja iz nizozemske vlade, ki je delala tudi v razvpitem biolaboratoriju Wuhan. Med intervjujem na nacionalni televiziji na Nizozemskem je imela razkriti lapsus ... Koopmans je izjavil, da ima WHO več let načrt za 10 let pandemije, od leta 2020 do 2030. Da je WHO za prvo pandemijo vedela vnaprej, dokazuje dejstvo, da so nekaj mesecev pred izbruhom vladam po svetu poslali dokument, v katerem so jim naročili, naj se pripravijo na skorajšnji izbruh respiratornega patogena. Kako je WHO lahko vedela, da se bo pandemija začela v nekaj mesecih? Vedeli so celo, kakšna bolezen bo! Po besedah WHO virologa Koopmansa je to načrt, ki so ga imeli več let ... "To je prva pandemija," je dodala... Tudi Fauci je vedel, kaj se pripravlja. Leta 2017 je izjavil: "Nihče ne dvomi, da bo v prvem mandatu Trumpove administracije prišlo do presenetljivega izbruha". Kako je lahko s polno gotovostjo napovedal tako nepredvidljiv dogodek? Nekaj mesecev pred izbruhom je Odbor za spremljanje globalne pripravljenosti objavil video, ki prikazuje, kako se je korona virus začel širiti iz Wuhana po preostalem svetu. Še enkrat: to so objavili tik preden se je zgodilo, pri čemer so opisali točno vrsto patogena in njegov natančen izvor. Nekaj mesecev pred izbruhom je Bill Gates organiziral vajo za to pandemijo. Slogan je bil: "Moramo se pripraviti na to, kar bo postalo pandemija". Razpravljali so o tem, kako bodo morali nadzorovati medijsko pripoved in svetu povedati, da so cepiva rešitev. Takoj po tej vaji je Gates tvitnil, kako navdušen je nad prodajo veliko cepiv v prihodnjem letu. Več na Stop teh world control

Znanstveno raziskovalni center Karstedt-Kaiser, Berlin 14. oktober 2022

Nekateri bodo umrli zaradi cepljenja, tako dosežejo zmanjšanje populacije, drugi postanejo zdravstveno odvisni in so še relativno zdravi in ​​sposobni za delo, vsi plačujejo stroške te neumnosti.

Pri 2. cepljenju povečajo škodljive sestavine in pade še 25% sposobnosti proizvodnje belih krvnih celic in padete na 25 % tistega, kar ste imeli kot normalne proizvodne zmogljivosti.

4. doza Zdaj je sposobnost proizvajanje belih krvnih celic popolnoma ohromljena. To je tisto, kar pomeni da si dobil HIV preko "drog" in nič drugega. Zdaj imamo tako imenovane ljudji, ki hodijo naokoli brez imunskega sistema in to je za določen čas. V tem prvem obdobju bo umrla četrtina te populacije. Skupaj so 4 časovni razponi. Imajo že 3 doze. Brez imunskega sistema postanejo tako odviseni od zdravil, kot so diabetiki od insulina ali ledvic bolnikiv na dializni. No, nekateri bodo umrli zaradi cepljenja, tako dosežejo zmanjšanje populacije, drugi postanejo zdravstveno odvisni in so še relativno zdravi in ​​sposobni za delo, vsi plačujejo stroške te neumnosti. Računa se za ta prvi krog, da v času približno 2-3 letih, ko poteka prvi val cepljenja umre in potem se bodo trdili, da so dejansko umrli zaradi od drugega virusa, ker nihče ne bi smel uganiti, da so vsi cepljeni bile notranje razrezani in zaradi nezaceljenja umrli.

3. doza Booster vsebuje 81 niti tujih bakterij, ki so celicam neznane in celicam neznane in ne poznajo njihove naloge ter manj znan grafen hidroksid, nano britvice v telo in ga začnejo rezati v brizgah, odvisno od odmerka. Za telo je proti njim izgubljena bitka. Obstaja več serij, in sicer lahka, srednja in takoj smrtna, kjer prizadeti izkrvavijo do smrti v nekaj urah, ker so njihove celice rezane od znotraj, ker je GH atomsko tanek, izjemno stabilen in zato oster. Prav tako se ne razgradi in tudi ne raztopi. Enkrat noter, vedno noter. Ko gs žene razvije kronično vnetje zaradi naraščajočega števila že obstoječih ran, ki so se tako povečale in pomoč pri zdravljenju telesa je bila skoraj v celoti upočasnjena.

Pri 2. cepljenju povečajo škodljive sestavine in pade še 25% sposobnosti proizvodnje belih krvnih celic in padete na 25 % tistega, kar ste imeli kot normalne proizvodne zmogljivosti.

1. Prvo cepljenje Vsebuje majhno količino fiziološke raztopine in nato nekaj sestavin, vključno s celičnimi začetki uničevati sistem. Imunski sistem, kostni mozeg, timusna žleza, vranica in vsi drugi sistemi, povezani z vašim imunskim sistemom, postanejo paralizirani zato, ker se sposobnost tvorbe belih krvnih celic zmanjša za 50 %. Na prvi pogled teh 50% ni opaznih, skoraj vsi preživijo to cepljenje oz. misli, da mu ni nič škodilo. Zdaj namenoma pustijo 8 tednov časa, ker je enako obdobju razmnoževanja belih krvničk. Zato je bilo postavljeno da dobim 2. dozo 8 tednov kasneje, da se namnoži kri, ker so potem najšibkejši.