Članek
V ZDA državljani nikoli niso pridobili svojih originalnih rojstnih listov - kar imajo, je kopija
Objavljeno Oct 31, 2022
The American Bank Note Bldg. American Bank Note Company je hčerinska družba American Banknote Corporation in izdelki obsegajo vse od valut in kreditnih kartic do potnih listov, vozniških dovoljenj in rojstnih listov.
V ZDA državljani nikoli niso pridobili svojih originalnih rojstnih listov - kar imajo, je kopija. Poleg tega imajo te 'kopije' serijsko številko, izdano na posebnem papirju Bank Bond in odobreno s strani “The American Bank Note Company”. (Več o tem pozneje).
Izvirni zapis o rojstvu ali naturalizaciji vsakega državljana ZDA hrani Washington, DC, premoženje in sredstva vsakega živega državljana ZDA pa so zastavljena kot zavarovanje državnega dolga.
Vsak državljan dobi številko (*rdeča številka na rojstnem listu) in poroča se, da je vsako živo rojstvo ocenjeno na 650.000 do 750.000 ameriških dolarjev zavarovanja Fed. Od tod rek "smo v lasti sistema". DOBESEDNO.
DEJSTVO: Vlada priznava dva različna razreda državljanov: državnega državljana in zveznega državljana. Naučite se razlike zdaj.
»V Združenih državah Amerike je na sto tisoče vladarjev, a jaz nisem eden izmed njih. Vladarji imajo svojo zemljo v "alodiju". To pomeni, da vlada nima finančnega interesa za njihovo zemljo. Zaradi tega jim ni treba plačati davka na premoženje (šolnina, davek na nepremičnine). Samo pooblastila, podeljena zvezni vladi v ustavi Združenih držav Amerike, določajo zakone, ki jih morajo upoštevati.
To je zelo majhen del zakonov, ki jih mora večina od nas upoštevati. Razen če sprejmejo ugodnosti zvezne vlade ali sklenejo z njo pogodbo.
P.s: Podobno zgodbo z rojstnimi listi si delimo vsi po svetu.
(Polona Ajdič, FB)