Članek
KAKO JE S PROGRAMIRANJEM USPELO TUJIM ENTITETAM ZASUŽNJITI CELOTNO CIVILIZACIJO, 1.del
Objavljeno Nov 05, 2022
(Matej Rotovnik)
Manjši odstotek ljudi je kruto resnico že spoznal, nekateri jo verjetno še boste, za večino brezdušnih školjk pa je tako ali tako škoda vsakršnega truda, da bi jim lahko dopovedali, da vsi živimo v realističnem filmu. Smo akterji filmske zgodbe, ki se odvija po do zadnjih podrobnosti izdelanem scenariju in nihče se tega ne zaveda na tak način. Celotno naše življenje je scenarij, kljub temu, da mislite, da vi držite vajeti svojega življenja.
Živimo na ravni Zemlji, v zaprtem sistemu!
To pomeni, da živimo v terariju in čisto vse, kar se dotika našega življenja, je vnaprej napisan, izredno dobro pripravljen in do potankosti izdelan scenarij. V objavi z naslovom: »CL0V1D V LETU 2022 IN Q-jevo DEPROGRAMIRANJE LJUDI«, ki ga najdete na tej povezavi:
https://www.facebook.com/matej.rotovnik/posts/pfbid02QGKgGZqeYqJLo4M4YJW1bLY6CeFQjAzWMS9imsepFvxA6NTsUrAyCJZu7hqvSY1Zl, sem zapisal: »Naše poslanstvo v zaprtem sistemu, ki mu pravimo RAVNA ZEMLJA, je zelo natančno določeno. Sem pridemo prostovoljno s ciljem, da se naučimo novih stvari in da nadgradimo svoje vrednote in prepričanja.« Vnaprej smo si pripravili scenarij naših »počitnic«, toda te »počitnice« so se izjalovile, ker so nas na počitnicah ugrabili. Priznam, da se tudi sam ne morem odločiti, katero zadevo bo ljudem najtežje sprejeti v tem velikem prebujenju, toda verjamem, da je dejstvo, da so nas skoraj 250 let zasužnjevale tuje entitete, imenovane REPTILI, eno izmed najtežjih spoznanj.
Reptili so izjemno inteligentni, zelo visoki in telesno neverjetno razviti. Zaradi svoje inteligence in psihokinetičnih sposobnosti jim ni potrebno, da bi nas zapirali v zapore, kot to delamo mi s kravami, kokošmi, ovcami in drugimi živalmi. Naredili so nekaj veliko bolj podlega. Cel svet so spremenili v zapor na tako edinstven način, da se pravzaprav nihče ne zaveda, da v resnici živi v zaporu. Našo ravno Zemljo, naš zaprt življenjski sistem so preuredili v filmski studio, za katerega so naredili izjemno sofisticiran scenarij, ki je tako vrhunsko izdelan, da se lahko kosa s scenariji najboljših svetovnih filmskih uspešnic, kot je vseh 12 delov sage o Vojni zvezd, Marvelova uspešnica o super junakih, Avatar, Pirati s Karibov, nadaljevanja o Harryju Potterju, Gospodar prstanov, Hobbit in mnoge druge. V ta filmski scenarij so vložili centilijone dolarjev (10600). Investicija pa se jim vsekakor obrestuje, kajti poskrbeli so za to, da ljudje sami financiramo gradnjo tega filmskega studia, ki ga oni vodijo po lastnih željah in hotenjih. Predpogoj za ta korak je bil izjemno podroben in natančen scenarij, ki so ga seveda tudi naredili. Toda ta scenarij, ki je ustvaril lažnivo matrico, polno iluzij, je imel eno samo napako, ki je po 245 letih popolnega nadzora dokončno uničila njihov pokvarjen sistem zasužnjevanja.
beri naprej tu

To pomeni, da živimo v terariju in čisto vse, kar se dotika našega življenja, je vnaprej napisan, izredno dobro pripravljen in do potankosti izdelan scenarij.

Naredili so nekaj veliko bolj podlega. Cel svet so spremenili v zapor na tako edinstven način, da se pravzaprav nihče ne zaveda, da v resnici živi v zaporu.

Reptili so izjemno inteligentni, zelo visoki in telesno neverjetno razviti. Zaradi svoje inteligence in psihokinetičnih sposobnosti jim ni potrebno, da bi nas zapirali v zapore, kot to delamo mi s kravami, kokošmi, ovcami in drugimi živalmi. Naredili so nekaj veliko bolj podlega. Cel svet so spremenili v zapor na tako edinstven način, da se pravzaprav nihče ne zaveda, da v resnici živi v zaporu. Našo ravno Zemljo, naš zaprt življenjski sistem so preuredili v filmski studio, za katerega so naredili izjemno sofisticiran scenarij, ki je tako vrhunsko izdelan, da se lahko kosa s scenariji najboljših svetovnih filmskih uspešnic, kot je vseh 12 delov sage o Vojni zvezd, Marvelova uspešnica o super junakih, Avatar, Pirati s Karibov, nadaljevanja o Harryju Potterju, Gospodar prstanov, Hobbit in mnoge druge.

Zato so nas celo življenje programirali, da si mora vsak človek, ko je dovolj star, to pa je takoj po končani fakulteti ali celo že med študijem, najti primernega partnerja, s katerim se bo poročil in si ustvaril družino, oba se morata zaposliti in pridno delati vsak dan od 8.00 do 16.00 ure ali celo kakšno uro več, v prostem času mora obiskovati različne dogodke in prireditve, na katerih si bo našel prijatelje in se z njimi preostanek svojega življenja pogovarjal o neumnih potezah svojega športnega kluba ali določenega športnika, razpredal o mehiških in španskih telenovelah ter o tem, s kom nek zvezdnik seksa ali kako je druga politična stran neumna. Čisto vse, kar se dogaja v politiki, gospodarstvu, piše v časopisih, povedo po radiu ali objavijo na televiziji, je vnaprej pripravljen scenarij, ki vas drži v programiranem stanju neumnosti in negativnosti, zaradi katerih se vaše življenje ne bo nikoli spremenilo na bolje, temveč boste zaradi svojega negativnega načina življenja zgolj zapravili svoj čas, ker ga ne boste investirali v osebnostni razvoj.

Izobraževani sistem je narejen tako, da ljudje postanejo ubogljivi in prilagodljivi, da ne razmišljajo preveč, da naredijo to, kar se jim reče, da ostanejo pasivni, da ne povzročajo težav, da ne sprašujejo in ne poizvedujejo preveč in to je tisto, kar sistem pričakuje od nas in kar nas uči. In zato imamo sedaj neumno civilizacijo, ki ne zna ločiti med žensko in moškim. Če se kdo od mojih sledilcev tretira za geja ali lezbijko, mu sporočam, da je to samo in izključno zato, ker so ga tuje entitete zastrupile in mu uničile hormonsko ravnovesje. Moški so dobili preveč estrogena, zato jih začne privlačiti testosteron, pri ženskah pa je obratno, zaradi preveč testosterona jih začne privlačiti estrogen. Vse, kar je potrebno narediti za vzpostavitev normalnega stanja, je popraviti to hormonsko neravnovesje, tako kot pri vseh boleznih. Ker pa je cilj tujih entitet, da iz kreatorjeve umetnine, to sta moški in ženska, naredijo transspolne osebe, so začeli v vsa življenjska področja vnašati elemente t.i. nove normalnosti. Gejevstvo, lezbištvo in transspolnost naj bi bilo NOVA NORMALNOST?!? NI in nikoli NE BO!!!

Samo poglejte geje, lezbijke in transspolne osebe. V moji mladosti ni bilo nobenega, v dobrih dvajsetih letih pa so postali nekaj vsakdanjega, pojavljajo se praktično v vseh filmih, so tematika prenekaterih izobraževalnih knjig in vsakdanjih pogovorov. Samo pomislite, kako daleč je šlo vse skupaj, da imamo probleme z definicijo, kdo je ženskega spola in kdo moškega. Za piko na i pa je Ministrstvo za družino v Nemčiji predlagalo staršem, da svojim otrokom, ki še niso prišli v puberteto, začnejo dajati posebne zaviralce pubertete v obliki tablet, da bi se tako lahko otroci sami v miru odločili, ali se počutijo moške, ženske ali morda čutijo, da so kateregakoli drugega od skupno 72 spolov, navedenih v državnih in drugih evidencah. RESNO - 72 spolov!!!??? Jaz poznam samo DVA! V manj kot dvajsetih letih so tuje entitete spremenile spolno usmerjenost človeštva in poglede celotne civilizacije na to področje in nihče se ne vpraša, kaj je tukaj narobe. Zapomnite si, da je vse narejeno po natančnem negativnem scenariju.

Zbujeni ljudje kljub vsemu zapisanemu tega ne vidijo na takšen način. Še vedno čakajo, da pride do javne objave resnice na televiziji in mislijo, da se bo TAKRAT začelo novo življenje. Zmota! Vsi, ki ste zbujeni, morate začeti delati na sebi. Morate razumeti iluzijo, s katero ste bili celo življenje programirani.

Velik problem je tudi v tem, da večina po skoraj treh letih še vedno ni odprla oči.

Tujim entitetam je uspelo narediti izjemen studio, v katerem igrajo igro vlog in se pri tem neizmerno zabavajo na naš račun. Režijo se nam v obraz, saj vedo, da se njim ne more zgoditi popolnoma nič. Enkrat igrajo diktatorje, drugič kralje in kraljice, tretjič generale, četrtič raznovrstne poslovne tajkune, petič filmske zvezde, … Svet je njihov oder in oni lahko delajo, karkoli se jim zahoče. Izvajali so seksualne orgije z otroci, ženskami, moškimi, se nad njimi izživljali, jih pobijali, se z njimi prehranjevali in počeli, karkoli so hoteli. Če so bili pri svojem početju kdaj »razkrinkani«, se jih to ni prav nič dotaknilo, priredili so fiktivno sojenje na podlagi fiktivnega zakonodajnega sistema ali pa so se dali »filmsko usmrtiti«, nato pa so prevzeli drugo vlogo, živeli dalje in se brezmejno zabavali dalje. Programirani ljudje pa so za njimi žalovali in jih častili kot bogove. Najhuje pri tem velikem prebujenju bo tudi spoznanje, da so nam ves čas govorili in prikazovali resnico, toda mi smo se samo smejali, češ, da je to nemogoče in oni so se nam rogali nazaj.

Vrnimo se nazaj k scenariju reptilov za pripravo najobsežnejšega programiranja v zgodovini Univerzuma. Vedite, da je čisto vsaka vojna, vsak teroristični napad, vsaka naravna nesreča, vsak potres, izbruh vulkana, cunami, vsak večji škandal, vsaka poroka med znanimi oziroma slavnimi ljudmi v resnici vnaprej pripravljena gledališko-filmska predstava, ki jo s pomočjo igralcev iz vrst reptilov, parazitov in brezdušnih školjk odigrajo realistično in z namenom, da nas hipnotizirane držijo v iluziji našega programiranega življenja.

Ljudje se resnično ne zavedajo, kako natančen je bil njihov scenarij. Spustili so se do najmanjših podrobnosti in do potankosti izdelali čisto vse, kar potrebujejo za nadzor. Izjemno natančno so priredili znanost in vse znanstvene institucije, medicino in zdravstvene institucije, šolstvo in šolske institucije, države in jezike, celotno zgodovino ter seveda vse medije, Hollywood in ostale filmske studie, ki so bili potrebni za kontinuirano negativno programiranje. Čisto vse, kar gledamo na filmskih platnih, spremljamo preko televizije in drugih medijev, je del njihovega natančnega scenarija. Vse okoli nas je čista iluzija.

Reptili so izjemno inteligentni, zelo visoki in telesno neverjetno razviti. Zaradi svoje inteligence in psihokinetičnih sposobnosti jim ni potrebno, da bi nas zapirali v zapore, kot to delamo mi s kravami, kokošmi, ovcami in drugimi živalmi. Naredili so nekaj veliko bolj podlega. Cel svet so spremenili v zapor na tako edinstven način, da se pravzaprav nihče ne zaveda, da v resnici živi v zaporu.