Članek
PREDSTAVLJAJ SI, DA SI SE RODIL LETA 1900
Objavljeno Nov 06, 2022
Predstavljaj si, da si se rodil leta 1900.
Ko si star 14 let, se začne prva svetovna vojna in konča se, ko jih imaš 18 z 22 milijoni mrtvih.
Kmalu zatem se začne svetovna pandemija, gripa, imenovana "španska", ki ubije 50 milijonov ljudi.
Preživiš živ in nepoškodovan, star si 20 let.
Potem pri 29 letih preživiš svetovno gospodarsko krizo, ki se je začela s propadom newyorške borze, ki je povzročila inflacijo, brezposelnost in lakoto.
Pri 33 letih na oblast pridejo nacisti.
Ko se začne druga svetovna vojna, imaš 39 let
in se konča, ko imaš 45 let. Med holokavstom umre 6 milijonov Judov. Skupaj več kot 60 milijonov mrtvih.
Ko imaš 52 let, se začne korejska vojna.
Ko imaš 64 let, se vietnamska vojna začne in konča, ko imaš 75 let.
Dojenček, rojen leta 1985 misli, da stari starši nimajo pojma, kako težko je življenje, kljub temu da so preživeli različne vojne in nesreče.
Fant, rojen leta 1995 in danes star 26 let, misli, da je konec sveta, če njegov paket Amazon potuje več kot tri dni ali ko za objavljeno fotografijo na Facebooku ne dobi več kot 15 'všečkov' oz. Instagramu ...
Leta 2020 mnogi od nas živimo udobno, doma imamo dostop do različnih virov zabave in pogosto imamo več, kot potrebujemo.
Ljudje pa se pritožujemo, nad čisto vsem.
Pa vendar imamo elektriko, telefon, hrano, toplo vodo in streho nad glavo.
V preteklosti vsega tega luksuza ni bilo.
Toda človeštvo je preživelo veliko hujše okoliščine in nikoli ni izgubilo veselja do življenja.
Mogoče je čas, da postanemo manj sebični in manj pohlepni.
(Vir: www)

Predstavljaj si, da vsemu, kar pravijo glavni mediji verjameš!

Predstavljaj si, da si se rodil leta 1900. Ko si star 14 let, se začne prva svetovna vojna in konča se, ko jih imaš 18 z 22 milijoni mrtvih. Kmalu zatem se začne svetovna pandemija, gripa, imenovana "španska", ki ubije 50 milijonov ljudi. Preživiš živ in nepoškodovan, star si 20 let. Potem pri 29 letih preživiš svetovno gospodarsko krizo, ki se je začela s propadom newyorške borze, ki je povzročila inflacijo, brezposelnost in lakoto. Pri 33 letih na oblast pridejo nacisti. Ko se začne druga svetovna vojna, imaš 39 let in se konča, ko imaš 45 let. Med holokavstom umre 6 milijonov Judov. Skupaj več kot 60 milijonov mrtvih. Ko imaš 52 let, se začne korejska vojna. Ko imaš 64 let, se vietnamska vojna začne in konča, ko imaš 75 let.

Predstavljaj si, da si se rodil leta 1900. Ko si star 14 let, se začne prva svetovna vojna in konča se, ko jih imaš 18 z 22 milijoni mrtvih. Kmalu zatem se začne svetovna pandemija, gripa, imenovana "španska", ki ubije 50 milijonov ljudi. Preživiš živ in nepoškodovan, star si 20 let. Potem pri 29 letih preživiš svetovno gospodarsko krizo, ki se je začela s propadom newyorške borze, ki je povzročila inflacijo, brezposelnost in lakoto. Pri 33 letih na oblast pridejo nacisti. Ko se začne druga svetovna vojna, imaš 39 let in se konča, ko imaš 45 let. Med holokavstom umre 6 milijonov Judov. Skupaj več kot 60 milijonov mrtvih. Ko imaš 52 let, se začne korejska vojna. Ko imaš 64 let, se vietnamska vojna začne in konča, ko imaš 75 let. Dojenček, rojen leta 1985 misli, da stari starši nimajo pojma, kako težko je življenje, kljub temu da so preživeli različne vojne in nesreče. Fant, rojen leta 1995 in danes star 26 let, misli, da je konec sveta, če njegov paket Amazon potuje več kot tri dni ali ko za objavljeno fotografijo na Facebooku ne dobi več kot 15 'všečkov' oz. Instagramu ...

Fant, rojen leta 1995 in danes star 26 let, misli, da je konec sveta, če njegov paket Amazon potuje več kot tri dni ali ko za objavljeno fotografijo na Facebooku ne dobi več kot 15 'všečkov' oz. Instagramu.