Članek
VELIKO DUŠNIH POGODB SE ZDAJ KONČUJE
Objavljeno Nov 08, 2022
V tem obdobju je v kaosu veliko odnosov od družinskih, partnerskih, prijateljskih itd. Nahajajo se v čustvenih bolečinah in nastala je zelo velika ločenost med tistimi, ki utelešajo ljubezen in višjo kvaliteto življenja, ter tistih, ki še vedno živijo v strahu in nizki ravni zavesti, ki jim je še naprej zelo resnična ...
Energije višjih frekvenc nenehno prihajajo na planet. Nekateri so sposobni prejemati to svetlobo in se preprosto ne prilagajajo več tistim, ki je ne morejo integrirati. Tudi na fizičnih ravneh se dogajajo močne spremembe, saj ogromno ljudi toži o slabem počutju, o najrazličnejših bolečinah, prebavnih težavah, dušenju, vrtoglavicah.
Privlačijo nas čisto druge energije lahkotnejše in enostavno odbija od tistih težkih zasičenih starih. Veliko ljudi, ki jih poznamo je ostalo na povsem drugem valu. Dobesedno kot, da nimamo več nič skupnega in prepad med nami postaja vse večji, kot tudi od karmičnih vezi, ki so nas držala skupaj. Ne obsojajte se, da je z vami karkoli narobe in, da ste egoisti. Ne..! Tako pač je..! Ostanite močni v svojem stebru ljubezni, luči. Vse to in še mnogo več, je popolnoma naravni proces kvantne preureditve transformiranja, osvobajanja in dviganja se višje.
Zavedati se je potrebno tega, da tisti s katerimi ne resoniramo več se umikajo in odhajajo iz naših življenj, saj gremo skozi različne faze večdimenzionalnega premika. Če prav še vedno živimo na istem planetu, se je ločevanje energij z razlogom že začelo, da se naše poti ne bi več križale, tako si ne bomo več povzročali bolečin in ne trpljenja kot ga poznamo sedaj. To je ta fizična sprememba, ki deli našo individualno resničnost od ljudi, ki še vedno živijo v preteklosti in loči tiste, ki se povzpenjajo višje. Ti časi v naših življenjih tudi označujejo konec, nekaterih odnosov (dušnih pogodb). Mnogo vas je naredilo marsikaj, da bi ohranili odnose ali se trudili narediti spremembe, ampak zdaj instinktivno čutite, da jih morate spustiti in vaše poti se bodo razšle. Ta razmerja so potekla..! Vem, težko je to razumeti..! Žal..!
Za nekatere osvobajajoče, za mnoge zelo boleče ...
Poslušajte svojo intuicijo in sledite navodilom, ki jih prejemate. Naučili ste se vsega, kar ste se morali naučiti iz teh odnosov, zdaj je čas, da spustiš in greš naprej. Pošlji ljubezen in zdravljenje vsem tistim, od katerih se osvobajaš. Šele takrat, ko boš izstopil/a iz teh dušnih pogodb, boš dvignil/a svojo vibracijo in se uskladil/a s svojo Dušno Družino, nič prej.
Vrata so odprta čistim, sočutnim, srčnim, ljubečim Dušam ..
(A. Cerar)