Članek
Q PHONES PRIHAJAJO KMALU
Objavljeno Nov 09, 2022

Q PHONES PRIHAJAJO KMALU Telefoni Q-PHONE prihajajo, da se poslovijo od vseh telefonov, tudi od iPhonov. Telefoni Q so zdaj v Nemčiji, Veliki Britaniji, na Japonskem, v Avstraliji, Kanadi in ZDA s končno posodobitvijo programske opreme Tesla. Ta pametni telefon z mikroprocesorjem, ki ga upravlja 5D (over'clock), lahko naredi časovni zamik v milisekundah v prihodnost za funkcije znanosti, financ in vesoljske navigacije. Postalo bo eno najpomembnejših orodij človeštva. Predstavljajte si, da bi Zemljina komunikacija z ladjo blizu naše zvezde Sonce zamujala 8 minut s konvencionalno komunikacijo, Trappist 1 Star bi imela 39 let (če upoštevamo, da bi naš "zdravo" potoval s svetlobno hitrostjo, trajalo 39 let), zdaj pa si predstavljajte komunikacijo do drugih galaksij bi sporočilo trajalo na stotine ali tisoče let, do trenutka, ko bi prispel "zdravo", oddajnik ne bi imel več življenja.

Zvezdna komunikacija je kvantna (s prepletanjem in superpozicijo), naši Starši Kreatorji so komunicirali s kvantnimi prenosniki in tablicami, tako so nam zapustili to dediščino, ki je bila skrita petim humanistikam. Kmalu bo več kot 7 milijard "Q" telefonov brezplačno razdeljenih vsem ljudem na površju Zemlje. Imeli bodo glasovnega pomočnika, vsak človek, ki nikoli ni rokoval z mobilno tehnologijo, ne bo imel težav, samo ustno vprašajte v katerem koli jeziku ali narečju na svetu in pomočnik bo pripravljen.

Q-PHONE ima lasten trinecode internet, G8 Netwiork za SATCOM/STARLINK. Distribucija se začne takoj po velikem dogodku, ki se bo zgodil zelo kmalu, do konca leta 2022.