Članek
PRIPRAVITE SE NA EBS - PREDVAJANJE RESNICE NA TV IN ZATEMNJENJE
Objavljeno Nov 14, 2022

Vojska se usposablja za izvajanje sistema oddajanja v sili Sprožilec za EBS bo (EBS = Emergency Beoadcast System = ko se na TV in drugih javnih medijih emitira resnica).

Povsod po svetu z blokadami je cepljenje obvezno. Ko se to res zgodi, preprosto vedite, da smo tik za vogalom od novega sveta, ljudje, ne bodite jezni in ne panični. To je tisto, kar je potrebno. Da, res se mora zgoditi tako, da se lahko premaknemo v svetlo prihodnost. To je del scenarija in zadnja faza, resnično boleč, prebujajoč film, ki je bil potreben za prebuditev množic. To bo zagotovilo, da se bodo vsi varno nastanili v svojem domu in bili priča zgodovinskemu trenutku, ki razkriva vse resnice, prikrivanja itd. skozi E B S, ki je neizogiben.

Vse je načrtovano, da se zgodi. Akcija bo potekala, zato se pripravite. Mora biti test in nato pregled vseh dogodkov in aktivnosti. Možne posledice na nacionalni in globalni ravni so lahko precej zapletene, zato je treba stvari ohraniti znotraj skladnosti s protokoli. Da, veliko je posledic, če stvari niso narejene natančno in popolno. O tem govorim, vadite izvajanje pred pravimi ljudmi, da vidite odgovore in natančnost tega, kar je pred vami in spreminja človeštvo. Slišali smo, da je urnik končno določen, a spet sem samo glasnik. Bodite pripravljeni, da se po potrebi prilagodite morebitnim vremenskim spremembam. Le redki izbranci poznajo trenutek točnega in natančnega časa dogodka.

Zaradi varnosti in drugih očitnih razlogov mora biti ustrezno zaščiten. E B S za ponovno predvajanje 8-urnega videa. Predvajana bo 3-krat na dan 10 dni.

Komunikacijske teme. >>> V teh 10 dneh komunikacijske teme se bo zgodilo naslednje. Na naše telefone bomo prejeli 7 besedilnih sporočil »Trumpets« ali EBS, ki nas bodo opozorila, naj v tem času prižgemo televizijo. Naši telefoni bodo delovali samo za 911 (nujni klici) in obvestili so nas, da bo na voljo aplikacija Signal, ki je vojaško šifrirana.

Naši televizorji bodo 10 dni predvajali samo 3 filme z razlago v neprekinjenem krogu. Pokrivala bo teme aretacij, sodišč, korupcije, goljufij, pedofilije itd.

>>> Naš internet v tem času ne bo deloval. Naši bankomati ne bodo delovali. Po 10 dneh komunikacijske teme se bomo povezali z novim kvantnim internetom. >>> Ljudi pozivajo, naj si zagotovijo zalogo hrane in vode vsaj za tri tedne. Do konca meseca so nam obljubili nov internetni sistem Star-link. >>> Še enkrat ponavljam, pripravite se s hrano, vodo, toaletnim papirjem, generatorji itd. na to veliko prebujajoče razodetje. >>> Medtem ko govorimo, ekipe, ki koordinirajo ta pomemben zgodovinski dogodek, prenavljajo E.B.S., da bi zagotovili največjo varnost za vse vpletene, zato vas prosimo za potrpežljivost, ko se stvari dokončajo. Želijo se prepričati, da sploh ni kakršnihkoli motenj. Izdelovalci načrta ne želijo, da bi kdo zganjal paniko, ker je to preprosto razkrivanje resnice. >>>

Po E B S in skozi desetdnevno zatemnitev s strani mainstream medijev in preživljanje vsega 24 ur na dan, 7 dni v tednu (osemurni filmi), ali smo spet normalni kot običajno?

>>> Odgovor je: Po E B S in 8 urah 24 7 se bodo filmi spremenili. Ohranjanje življenja, vezano na stare in zlobne sisteme, bo umaknjeno. Človeštvo in planet Zemlja istočasno prehajata v sistem zavedanja kvantne realnosti (Mir in blaginja). Končajte suženjstvo finančne in človeške zavesti. Stari vladni sistemi, izobraževanje, finance, zdravstvo, trgovina in trgovina itd., vsi bodo razstavljeni in zamenjani. >>> Imeli bomo novo valuto, imenovano USN US NOTE in zaščiteno z zlatom. >>>

Zdaj je čas, da opozorimo čim več ljudi, ki bodo poslušali. Ne bodi preveč ponosen. Pojdi posvari tiste, ki jih imaš rad, čeprav mislijo, da si nor. Vaš cilj za druge je resnično pomagati absorbirati šok tega, kar prihaja.

>>>> Naročite se: https://t.me/CodezVII

Zdaj je čas, da opozorimo čim več ljudi, ki bodo poslušali. Ne bodi preveč ponosen. Pojdi posvari tiste, ki jih imaš rad, čeprav mislijo, da si nor. Vaš cilj za druge je resnično pomagati absorbirati šok tega, kar prihaja.