Članek
SLOVENIJA DOBILA PRVEGA REPTILA ZA PREDSEDNIKA!
Objavljeno Nov 14, 2022

Ne pa predsednico, ona sploh ni ženska... ona je grobulja, možača, lažnivka, prevarantka... Joj, ovce pa srečne, ker je premagala Janšo. Mater Slovenci, vsi vaši slavni predniki se v grobu obračajo!

kako dolgo?

za nami je še ena farsa. volitve predsednika. za katero je vsak, ki vsaj zadnji dve leti spremlja dogajanje vedel, kakšen bo rezultat. z volitvami smo še enkrat več dobili tudi potrditev razklanosti prebivalstva. in osnova razklanosti ni ta, katero nam prikazujejo že trideset let. slovenija ni razklana med leve in desne. slovenija je razklana med neoliberalce in tiste, ki neoliberalizem zavračajo. politike levih in desnih v državi ni. če bi bila, bi bil včerajšnji rezultat precej drugačen. volitev bi se udeležila največ četrtina prebivalstva. in nič več. vseeno pa je razultat, sredi vpeljave nove ideologije, sredi revolucije digitalno zelene agende, zelo dober. polovica državljanov agendo zavrača. ne želi je. ne želi živeti v tehnicizmu transhumanizma. žele živeti kot človeška bitja. z vsemi napakami vred. in predvsem, žele živeti v svobodi. svobodno. sporočilo, ki ga vladajoči nikakor in v nobenem pogoju ne morejo spregledati. gremo naprej. ni še konec.,,r.h.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan! IVAN CANKAR

No, saj, če pomislim je Pahor tudi reptil... tako, da...