Članek
USMRTILI PRVEGA ZDRAVNIKA, KI JE DAJAL COVID 19 INJEKCIJE
Objavljeno Nov 16, 2022
V Maleziji so obsodili na smrt in usmrtili prvega zdravnika (na svetu) - ker je dajal c19 cepiva/injekcije - in s tem prekršil Nürnberško kodo. Ta dogodek je ustvaril precedens za ves svet. Podobna usoda čaka zdravnike, medicinske sestre in druge zaposlene po zdravstvenih ustanovah, ki so sodelovali v tem zločinu proti človeštvu.
------------
Nuremburg Code Sees Doctor Executed for Giving COVID Shots
Dr. Betsy Eads exposes the breaking news about MALAYSIAN DOCTOR PUT TO DEATH FOR GIVING COVID INJECTION under the Nuremburg Code.
This sets a worldwide precedent. Every doctor, nurse, pharmacist and technician - and those who coerced or forced the injections, will be put to death. They even injected kids. They're coming for you!

Vidiš, tole pa ni lažna novica: tožba proti zdravnikom v Švici https://live2fightanotherday.substack.com/p/swissmedic-and-vaccinating-doctors

Ali pa recimo... Paul McCartney je umrl februarja 1966. Njegovo nesrečo so prikrili, da bi se izognili prekinitvi kariere... A je to laž, če je ta novica že od takrat skrita? Pa jo je Ringo Starr že pred leti povedal za en cajtng... da bo imel čisto vest v slučaju, če prej umre...

Se pravi, če ni objavljeno na javnih medijih, je laž, ali ni res? Mi itak živimo v laži. Torej... Če je objavljeno, da je nekaj res na lažnih medijih, potem je res = laž!

Naravno zdravje: Papež je bil likvidiran na Veliki Petek leta 2020. A če ni bilo nikjer objavljeno, je to laž? Fact-Checkerji bi me na FB-ju itak takoj zablokirali.

Kakšna lažna novica? Pa ja da ne pričakuješ, da bodo javni mediji to objavili... za sedaj še ne! Koliko ljudi pa je usmrčenih v Gitmu - vsi taglavni genocidniki! Kje pa je bilo to objavljeno na glavnih medijih? Če bi človek poslušal javne medije, bi se najraje ubil!

Na žalost je to lažna novica. Nikjer ni nobenega članka, ki bi to potrdil

In seveda tudi politike, novinarje, sodnike, šolnike in vse, ki so sodelovali pri genocidu. Da ne pozabimo na Grega Zupana!

Podobna usoda čaka zdravnike, medicinske sestre in druge zaposlene po zdravstvenih ustanovah, ki so sodelovali v tem zločinu proti človeštvu.

končno