Članek
V ZD Grosuplje - direktorica dr. Štefka Zaviršek, pediatrinja dr. Jana Bošnjak, so cepili otroka, njihovo kao redno cepljenje, brez očetovega soglasja!
Objavljeno Dec 09, 2022
Včeraj so v ZD Grosuplje, dir. je Dr. Štefka Zaviršek, pediatrinja dr. Jana Bošnjak, čepili otroka, njihovo kao redno cepljenje, brez očetovega soglasja, brez pojasnilne dolžnosti, brez originalnih navodil in vsebine sestavin v cepivu (ne pa kopije slovenskih navodil, ki so prirejena), na pobudo matere otrok, katera brez upoštevanja očeta in brez da bi se pozanimala kakšne snovi so v cepivu, dela vse kar ji srce poželi, tudi zato da se maščuje očetu!
JEBITE SE VSI, KI NE NAREDITE NIČ, STE TIHO IN ČAKATE!
P.s. sestavine so poslovna skrivnost in če bi bila ok, ne bi bila skrivnost!
Mrš golazen smrdljiva, v prvih vrstah cerkve vedno s plesom po oltarju - farški genocidniki!
May be an image of 1 person and text
May be an image of one or more people and text
May be an image of monument and text
No photo description available.

JEBITE SE VSI, KI NE NAREDITE NIČ, STE TIHO IN ČAKATE!

Kako lahko cepijo otroka s smrtonosnim cepivom brez soglasja obeh staršev? Morilci!

Tako je. In celo mati mojih otrok tega ne razume in je dala cepit ta teden oba, brez mojega dovoljenja, pisal sem vsepovsod, ukrepal, zahteval pojasnilo dolžnost zdravnika...nič nimajo, mati pa bleja dalje. Temu folku se je zmešalo in uničili bodo vse naše potomce. Prekleta golazen!

UG....Bolj ko razmišljam, bolj se čudim dejstvu, da so sestavine nečesa, kar morajo po zakonu vbrizgati v tvojega zdravega otroka, še preden dopolni 1 leto - POSLOVNA SKRIVNOST? Ne maram skrivnosti, nikoli jih nisem in nikoli jih ne bom. Kar je resnično dobro, vredno, zdravo, pošeno...se ne skriva. Ali pač? So lahko skrivnosti dobre?

Pa ne vem kaj je s to bando. Ljudje so od cepiv bolani, imajo strdke, kapi, noge jim odpovedujejo, roke se jim tresejo.. Da ne govorimo o smrtih ..Od korone jih je bore malo umrlo ..Edino tisti, ki so jih dali na respiratorje..pa kisik tako trdno pričvrstili da si ni mogel človek dol potegnit... Vse je pokvarjeno do obisti..

Res žalostno, kako,so starši nekateri brez mozga, da že sam sebe da cepit razumem,da si toliko verjel tem morilcem,ne morem pa razumeti,da si dal svojega otroka cepit ,adijo pamet,tak starš,bolje za njega, da se vleze v zemljo in samega sebe ,zakoplje. Čista sramota, od vseh,ko so vedeli da so cepiva celo smrtno nevarna, takšen bi moral biti zaprt do življenjsko.