Članek
ŽALOSTNO JE, DA NEKATERI STAREJŠI UČIJO, DA BODO TIHO, SE NE IZPOSTAVLJAJ...
Objavljeno Dec 10, 2022

Žalostno je, da te nekateri starejši ljudje učijo, da bodi tiho, se ne izpostavljaj, brigaj se zase, za svojo rit, za svoje življenje... Zato pa smo tu kjer smo. Če bi naši nekateri starejši, se za kaj drugega zanimali, kakor mogoče samo zase in ali samo za svoje bližnje, ne bi bili tu kjer smo... Sedaj pa ploskajo golobom, za dvig penzije, prej pa jajotu, be be, kar pa ni niti približno blizu hiperinflacije, katere smo deležni vsi in vsi skupaj tonemo v prepad. Država je zadolžena, oropal so nas za preko 200 miljard eurov, državljani smo poroki, denar se tiska brez po/kritja, v številkah... In kaj bo, ko bodo globalisti, sotoni, masoni, zahtevali vračilo posojenega fiat denarja državi, katerega so hlapci na vladi jemali brez vednosti ali dovoljenja državljanov? Pobrali bodi stvari državljanom v naravi!
Sedaj pa vsi starejši opranih možganov, ki ste neprebujeni, podučite se ali molčite.
Če bi se brigali ali vedeli, se ne bi dogajal roparski pohod države od cca leta 90 dalje.
Država ima miljardne dolgove, nekateri pa ploskate za kakšen nov asfalt od mešalcev megle. Čigav pa je ta denar? Ja od državljanov, oni fajn živijo, folk pa v galopu, da trga, gara po cele dneve, da preživi, si trga od ust, da imajo otroci za jesti, vsi ti na oblasti, občinah ipd., pa se z jahtami furajo po morčiju, medtem, ko mi delamo da oni fajn živijo. Upam da pride iz riti v glavo kdaj kaj pameti v tem narodu.
Naslednji ki me napade, pametuje, vzgaja, da naj bom tiho, da piščanec nikoli ne ve več kot kura, ga pošljem u 3pm kokr je dolg in širok.
Menim, da ravno neaktivnost, hlapčevska vzgojenost, nezanimanje za širšo skupnost, sebičnost,...nas je pripeljala do stanja sedaj, ko mnogi ne vidijo izhoda, so obupani, pod pritiskom, kaj bodo jutri dali jesti svojim otrokom, da je že danes prepozno, da se znebite strahu in dvignete glavo.
Vse gre u maloro, Slovenci pa plešejo, navijajo za športnike, od katerega nihče nima nič, razen oni sami, gledajo lučke, kuhančka žlampajo, a na koncu bomo vsi potrebovali drug drugega, bolj kot si vsak lahko za/misli, tudi jaz kdaj potrbujem pomoč koga, ki se spozna na določene stvari..
Upam, da ne bom potreboval pomoči, vsaj glede prezivetja in za nič prositi, saj ves čas, vsa leta, delam, skrbim, na t.i. samooskrbnosti na več področjih tudi s pomočjo bliznjih in kakega kolega. Da pa se bi kdo prislinil, takrat ko bo tekla voda v grlo, do sedaj pa ga nikjer ni, pa tudi ne bom dovolil, ker kdor je do sedaj več desetletij bluzil, ne/delal ali kakorkoli drugače stagniral, bo verjetno konec grenak in takim tudi ne gre pomagati, ker mnogi ne bodo razumeli niti ob kolapsu vsega
Dobro se vrača z dobrim, slabo s slabim. So pa tudi meje, do kam sega ta dobrota ali slabost.
Srečno.

(Katebriga fb)

Menim, da ravno neaktivnost, hlapčevska vzgojenost, nezanimanje za širšo skupnost, sebičnost,...nas je pripeljala do stanja sedaj, ko mnogi ne vidijo izhoda, so obupani, pod pritiskom, kaj bodo jutri dali jesti svojim otrokom, da je že danes prepozno, da se znebite strahu in dvignete glavo.

Vse gre u maloro, Slovenci pa plešejo, navijajo za športnike, od katerega nihče nima nič, razen oni sami, gledajo lučke, kuhančka žlampajo, a na koncu bomo vsi potrebovali drug drugega, bolj kot si vsak lahko za/misli, tudi jaz kdaj potrebujem pomoč koga, ki se spozna na določene stvari..

Sedaj pa vsi starejši opranih možganov, ki ste neprebujeni, podučite se ali molčite.

Se strinjam. Upogljiv vrat, za v vsako ceno. Če ga nimaš in misliš s svojo glavo, pa postaneš hudo moteč. Poznam. Nisem ga nikoli upognila. No in zdaj že plačujemo in bodo naši zanamci še huje. Hlapčevstvo se ne splača. Ljudje bi se morali zavedati moči mase.