Članek
VSA CEPIVA NA SVETU SO TOKSINI
Objavljeno Dec 13, 2022
Vsa cepiva na svetu so toksini.
-Zaradi toksinov ljudje zbolevajo (Neštetokrat videno slišano, in v bodoče tudi pričakovano)
-Bolni ljudje so bolnicam vir dohodka.
Otroci umirajo za posledicami zastrupitve, ki se na vsakemu človeku obnaša drugače. Cepiva so največje zlo, ki jih je človeška roka kdaj izumila, namreč, enkrat, ko zares odkrijete, kako neverjetno zlo se skriva za njimi, ne morete več spregledati dejstev, to, da zdravstvena industrija eksperimentira zastruplja ter navidezno zdravi svetovno prebivalstvo.
Dober primer tega kakšni phisopati so ti ljudje v resnici je to, da so preko WHO (mednarodnih pogodb) morale ubogati vse države peščico ljudi ter njihovo agendo (cv19 in ostale neumne lažne pandemije + pomori živali, požari itd, zločinov , ki so neizpodbitni je neskončno.).
Skratka, naslednje leto, bo veliko kriminala razkritega širši množici, govori se, da je na svetu 100 tisoč MILJARDNA luknja, ki bo prispevala k hujši recesiji kot leta 2008. Trenutno naj bi potekale vojaške operacije in aretacije pomembnih ljudi, ki so vzdrževali ta svetovni sistem stare garde pokonci zadnjih bog ve koliko tistoč let, govori se okoli 6000 let star babilonski sistem, trenutni Vatikan nadvladuje svetovne oblasti ter razne ne več tako skrivnostne skupine "elitnih" družin, če je še kdo nad tem, pa ne vem, kraljice ni več, tako, da trenutno je vprašanje, kdo je zares tisti, ki vodi niti različnih agend na svetovni sceni.
Zgodbica CV19 bo padla, kar je neizbežno, takrat lahko pričakujemo čisto mogoča vojaška sojenja, ki pa bodo neizprosna. No, mogoče pa bo vso to trpljenje in kršenje človekovih pravic zadnjih aktualnih 3 let na koncu poplačanih.
(besedilo, strnjeno)
"Naj se kmalu vse razkrije,
Kar je bilo in še pride,
Dan vseh mogočih sanj,
ki vstopali bomo Vanj"

Aljaž Šukljan

Vesel december vsem.

Zgodbica CV19 bo padla, kar je neizbežno, takrat lahko pričakujemo čisto mogoča vojaška sojenja, ki pa bodo neizprosna. No, mogoče pa bo vso to trpljenje in kršenje človekovih pravic zadnjih aktualnih 3 let na koncu poplačanih.

Bolni ljudje so bolnicam vir dohodka. Otroci umirajo za posledicami zastrupitve, ki se na vsakemu človeku obnaša drugače. Cepiva so največje zlo, ki jih je človeška roka kdaj izumila, namreč, enkrat, ko zares odkrijete, kako neverjetno zlo se skriva za njimi, ne morete več spregledati dejstev, to, da zdravstvena industrija eksperimentira zastruplja ter navidezno zdravi svetovno prebivalstvo.