Članek
PRITISKAJTE NA PRSTE IN OZDRAVITE
Objavljeno Dec 22, 2022
Palec:
Stisk placa odpravlja stres in skrbi. Umirja, izboljšuje samozavest, pripomore tudi k mirnemu spanju, preprečuje nespečnost. Deluje pozitivno na vranico, želodec, pripomore k ohranjanju pravilnega razmerja belih in rdečih krvničk, deluje pa tudi na prebavo in jo ureja.
Kazalec:
Stisk kazalca napolni celo telo z energijo, pomaga premagovati strahove. Daje notranjo moč, odpravlja slabosti in odvisnosti. Krepi ledvice in mehur, preprečuje tudi nastajanje ledvičnih kamnov.
Sredinec:
Stisk sredinca pomirja jezo, stres, pripomore k boljši cirkulaciji krvi po telesu, odpravlja glavobol. Krepi žolčnik in jetra.
Prstanec:
Stisk prstanca odpravlja žalost, negativne misli. Krepi pljuča in zdravi bolezni njih. Sprošča celo telo, mišice in živčevje.
Mezinec:
Stisk mezinca je povezan s srcem in krvjo. Z njim izboljšamo srce, ožilje, pospešimo pretok krvi, okrepimo pa tudi koncentracijo.
Dlani:
Če podrgnete dlani eno ob drugo in to počnete eno minuto, boste na tak način sprostili energijo, ta bo lažje stekla skozi telo. Drgnjenje dlani zelo pozitivno vpliva na celo telo.