Članek
EVROPA SE OD UVEDBE CEPIV SOOČA Z VISOKO NEPOJASNJENO UMRLJIVOSTJO
Objavljeno Dec 30, 2022

Norveška političarka: "Vsi mi smo veliki eksperiment".
Norveška političarka Susanne Heart je imela prejšnjo sredo močan čustven govor. Na njo se je obrnilo veliko ljudi, ki jim je škodovalo cepivo proti koroni. Mnogi se bojijo odkrito govoriti o tem, ker jih je sram. Ga. Heart je dejala, da je bilo branje vseh teh zgodb "zelo boleče".
Poudarila je, da ima 60.000 Norvežanov hude posledice zaradi cepiv. Obstajajo številne srce parajoče zgodbe o zdravih ljudeh, ki so prejeli "varno in učinkovito" cepivo. "Bili so zavedeni, saj cepiva proti koroni niso ne varna ne učinkovita," je dejala ga. Heart.
Ljudem je bilo rečeno, da bodo cepiva preprečila bolezen. Niso, je nadaljevala.
Poudarila je, da se Evropa, vključno z Norveško, od uvedbe cepiv sooča z visoko nepojasnjeno prekomerno umrljivostjo. Povedala je, da mRNA tehnologija še nikoli ni bila preizkušena na ljudeh. "Mi smo veliki eksperiment," je dejal političarka.
Objavljene tajne študije kažejo, da je podjetje Pfizer vedelo, kako nevarna so cepiva. Tisoče zdravnikov in raziskovalcev po vsem svetu je zaskrbljenih zaradi strategije cepljenja, je dejala. Diskreditirali so jih ali jim prepovedali dostop do družabnih medijev.
Ga. Heart je govorila o "novi religiji", ki so jo mediji, oblasti in globalisti v rekordnem času razširili po svetu. Obljubili so, da je cepivo popolnoma varno in 95-odstotno učinkovito. Če nisi častil njihovega boga, si bil nečist in so te morali izgnati. Ste nevarni. Ste zlobni. Morali bi vas zapreti.

Ljudje ne vedo, kako težko je govoriti resnico v svetu, polnem ljudi, ki niti v sanjah ne morejo živeti v laži ... ~Edward Snowden

Bili so zavedeni, saj cepiva proti koroni niso ne varna ne učinkovita!

Obstajajo številne srce parajoče zgodbe o zdravih ljudeh, ki so prejeli "varno in učinkovito" cepivo. "Bili so zavedeni, saj cepiva proti koroni niso ne varna ne učinkovita," je dejala ga. Heart.

Tisoče zdravnikov in raziskovalcev po vsem svetu je zaskrbljenih zaradi strategije cepljenja, je dejala. Diskreditirali so jih ali jim prepovedali dostop do družabnih medijev.

Povedala je, da mRNA tehnologija še nikoli ni bila preizkušena na ljudeh. "Mi smo veliki eksperiment," je dejal političarka. Objavljene tajne študije kažejo, da je podjetje Pfizer vedelo, kako nevarna so cepiva.

Ljudem je bilo rečeno, da bodo cepiva preprečila bolezen. Niso, je nadaljevala. Poudarila je, da se Evropa, vključno z Norveško, od uvedbe cepiv sooča z visoko nepojasnjeno prekomerno umrljivostjo.

Ga. Heart je govorila o "novi religiji", ki so jo mediji, oblasti in globalisti v rekordnem času razširili po svetu. Obljubili so, da je cepivo popolnoma varno in 95-odstotno učinkovito. Če nisi častil njihovega boga, si bil nečist in so te morali izgnati. Ste nevarni. Ste zlobni. Morali bi vas zapreti.

Objavljene tajne študije kažejo, da je podjetje Pfizer vedelo, kako nevarna so cepiva. Tisoče zdravnikov in raziskovalcev po vsem svetu je zaskrbljenih zaradi strategije cepljenja, je dejala. Diskreditirali so jih ali jim prepovedali dostop do družbenih medijev.

Ljudem je bilo rečeno, da bodo cepiva preprečila bolezen. Niso, je nadaljevala. Poudarila je, da se Evropa, vključno z Norveško, od uvedbe cepiv sooča z visoko nepojasnjeno prekomerno umrljivostjo. Povedala je, da mRNA tehnologija še nikoli ni bila preizkušena na ljudeh. "Mi smo veliki eksperiment," je dejal političarka.