Članek
IZTOK GOLEŠ: SPUSTITE 2022
Objavljeno Dec 31, 2022


»Premikamo se v novo frekvenco, novo dimenzijo, Novo Zemljo, ki bo izjemno lepa. Polna prelepih barv in totalne ljubezni.« Dolores Cannon
Leto 2022 je bilo izjemno naporno in polno izzivov. Na nek način je vsa situacija, ki se trenutno dogaja po vsem Svetu, kot Vesoljno zrežirana, da se prav vsak izmed nas sooči s svojimi strahovi. Nekateri se bojijo »nevidnega prijatelja«, drugi pikecov, tretji se bojijo za vir prihodka, četrti pa kazni in izgube svobode. Vsak izmed nas ima svoje strahove/izzive.
Čeprav ne »čutim« več Novega leta in mi je praznovanje postalo relativno nepomembno, v tem trenutku z vami delim krasno vajo, s katero lahko spustite nekatere težke energije iz iztekajočega leta 2022.
Ko čistite Individualno Zavest, hkrati čistite Kolektivno Zavest. In čiščenje Kolektivne Zavesti se neustavljivo dogaja in naša skupna frekvenca se nezadržno dviguje! Le pogumno s soočanjem z lastnimi strahovi, zamerami in ostalimi težkimi in gostimi energijami. Transformirajmo jih in so-kreirajmo Novi Svet.
VAJA (potrebujete zvezek in pisalo):
1. Vzemite si 1 uro časa zase in izberite kotiček, kjer boste lahko v miru.
2. Nekajkrat globoko vdihnite in umirite svoje misli. Položite svojo roko na srce, da se aktivira srčni center. Bodite hvaležni za vse
3. Vprašajte se, kateri dogodki so bili najbolj pomembni za vas v preteklem letu. Dobri in slabi.
4. Zapišite jih po črticah, dokler vam ne zmanjka idej. Lahko jih je 20 ali 50.
5. Potem začutite resnično hvaležnost za vse te dogodke, tudi za »slabe«.
Bodite hvaležni za vse te dogodke, vsak izmed njih ima svoj namen, čeprav ga mogoče ne vidite. Ampak v tem neskončno inteligentnem Vesolju ima vsak dogodek svoj namen. Vsak izmed teh dogodkov vas je »izklesal«.
Pot je bila morda težka in polna lukenj in ovir ampak je kljub vsemu pot, ki vas je transformirala v osebo, katera ste postali. Zato bodite zanjo hvaležni.
Ker ste tukaj, ker ste živi, ker vam je uspelo.
Bili so vzponi in bili so padci ampak vam je uspelo.
Ko končate s hvaležnostjo, napišite KAKŠNA OSEBA STE POSTALI kot posledica dogodkov, ki so se vam zgodili.
Vsi dogodki so namreč »custom made« za vsakega izmed nas. Vsak dobi svoje okoliščin in izzive glede na to, kaj njegova duša potrebuje za rast in za spoznanje.
Npr. 1. postal sem močnejši, 2. postal sem bolj hvaležen, 3. postal sem bolj previden, …
Bodite hvaležni za vse, kar ste postali.
Sledi ena najpomembnejših točk te vaje: preglejte še enkrat seznam stvari, ki ste jih zapisali, začutite to energijo in si DOVOLITE, da jo SPUSTITE.
Naučili ste se lekcij, postali ste ta oseba, zdaj pa še spustite te stare zgodbe. Spustite te energije, da napravite prostor za nove energije.
Zdaj lahko zapišete svoje plane, cilje in namere za prihodnost. Ampak to naj bodo nove zgodbe, saj ste stare spustili. Začutite te nove energije in se jim prepustite. Kreirajte s te točke nič.
Ne bodite le nemi in pasivni opazovalci VAŠEGA življenja ampak bodite KREATORJI.
Karkoli boste vibrirali, več tega boste dobili. Zato se fokusirajte na stvari, KI JIH ŽELITE in ne na stvari, ki jih ne želite.
Če želite več ljubezni v vašem življenju – dajte ljubezen. Če želite več dobrih prijateljev – bodite dober prijatelj. Če želite več denarja – ga vsake toliko darujte. Brez pričakovanja, da bi želeli nekaj v zameno. Brezpogojno. In dobili ga boste še več.
In zapomnite si: vsak ima nekaj, kar lahko da. Čas. Denar. Pozornost. Idejo. Pomoč. Prijateljstvo. Ljubezen.
V 2023 si upajte sledit srcu, bodite drzni in izstopite iz cone udobja. Svet potrebuje vas in vaš talent. 

Ko čistite Individualno Zavest, hkrati čistite Kolektivno Zavest. In čiščenje Kolektivne Zavesti se neustavljivo dogaja in naša skupna frekvenca se nezadržno dviguje! Le pogumno s soočanjem z lastnimi strahovi, zamerami in ostalimi težkimi in gostimi energijami. Transformirajmo jih in so-kreirajmo Novi Svet.