Članek
IZANO: KMALU BO VSE ZLO OČIŠČENO
Objavljeno Jan 08, 2023

KLIK>>>> https://www.youtube.com/watch?v=au0mQGs3saE

Čas, ki je pred nami, je čas prebujanja, doba, ko zlo doživi svoj višek, a tudi prebujanje razsvetljenstva. Vsak bo svetu pokazal svoj pravi obraz. Besede in dejanja bodo pokazala, kdo je kdo; kdo je vera in kdo nevera, kdo rod in kdo ne. Ravnovesje dvojnosti tega sveta mora ostati, a kot so rekli stari preroki, vse, kar je bilo zgoraj, je spodaj in vse, kar je bilo spodaj, bo zgoraj. Vest se bo pojavila v srcu vsakega od nas in znano je, kako boli. Vest peče, zanjo pa ni zdravila, razen iskrenega kesanja. To je doba ognja, tako v nebesih kot na zemlji. Poskušajmo omiliti moč njegovega plamena tako v nas kot okoli nas z dobrimi deli, razumevanjem, odpuščanjem, molitvijo, pobožnostjo in vračanjem k izvorni vlogi vsakega posameznika, ki je vedno bil in ostal edinstvena Božanska misel. Bodimo dobri, bogaboječi ljudje.

GOST: Milan Nikolić Izano - avtor 6 knjig, motivacijski govornik, odličen poznavalec duhovnih in ezoteričnih znanj ter starodavnih simbolov.

Vest se bo pojavila v srcu vsakega od nas in znano je, kako boli. Vest peče, zanjo pa ni zdravila, razen iskrenega kesanja. To je doba ognja, tako v nebesih kot na zemlji.