Članek
NIKOLI NE POZABITE
Objavljeno Jan 15, 2023

Nikoli ne pozabite na ljudi, ki so se vas izogibali. Delodajalcev, ki so vas odpustili. Zdravnikov, ki so vas zavrnili.

Ljudi, ki so maskirali vaše otroke v šolah. Ne dovolite si, da bi pozabili, kaj so storili! Spomnite, da ni bilo NIKOGAR, ki bi se zavzel za nas.

Ne dovolite jim, da se pretvarjajo, kot da se ni nič zgodilo!

Ne pozabite na vse tiste, ki so in še vedno zagovarjajo zločine Globoke Države! Kot da je to, kar dela GD legitimno!

Statistika glede nenadnih smrti ali kolapsov s hudimi posledicami med športniki, ki postavi vse v kontekst: ... v 38 letih (1966-2004) je umrlo 1101 športnikov, mlajših od 35 let (~29 na leto) zaradi različnih bolezni, povezanih s srcem, od tega jih je imelo 50 % prirojene anatomske težave s srcem. bolezni in kardiomiopatije, 10 % pa je imelo aterosklerotično bolezen srca z zgodnjim začetkom. ... od januarja 2021 do januarja 2023 je 1598 športnikov utrpelo srčni zastoj, od tega 1100 od tega s smrtnim izidom. V medijih pa se kljub temu ne spodobi spraševati o cepilnem statusu poškodovanih ali umrlih, čeprav si moral še pred kratkim cepilni status predložiti na vsakem vogalu. Zdaj smo priča prostovoljni slepoti kot posledici prejšnje masovne formacije. Če je nekdo investiral sebe v kovid kult je jasno, da bo težko priznal svojo zmoto glede teh eksperimentalnih sredstev.

Nikoli ne pozabite na ljudi, ki so se vas izogibali. Delodajalcev, ki so vas odpustili. Zdravnikov, ki so vas zavrnili. Ljudi, ki so maskirali vaše otroke v šolah. Ne dovolite si, da bi pozabili, kaj so storili! Spomnite, da ni bilo NIKOGAR, ki bi se zavzel za nas. Ne dovolite jim, da se pretvarjajo, kot da se ni nič zgodilo! Ne pozabite na vse tiste, ki so in še vedno zagovarjajo zločine Globoke Države! Kot da je to, kar dela GD legitimno!

Nikoli ne pozabim, kako me je teroriziral Greg Zupan in kaj je delala RTV Slo, ki je odgovorna za genocid nad Slovenci.

Nikoli ne pozabite, kako je Greg Zupan na blogu na RTV Slovenija leta in leta preprečeval, da bi prišla resnica o cepivih na dan. Blog Emonec.

Nikoli ne pozabite na ljudi, ki so se vas izogibali. Delodajalce, ki so vas odpustili. Zdravnike, ki so vas zavrnili. Ljudje, ki so maskirali vaše otroke v šolah. Ne dovolite si, da bi pozabili, kaj so storili! Spomnite, da ni bilo NIKOGAR, ki bi se zavzel za nas. Ne dovolite jim, da se pretvarjajo, kot da se ni nič zgodilo! Ne pozabite na vse tiste, ki so in še vedno zagovarjajo zločine Globoke Države! Kot da je to, kar dela GD legitimno!

Edini cilj matere: vzgojiti otroka, ki mu ne bo treba okrevati od otroštva.

Nikoli ne pozabite na ljudi, ki so se te izogibali. Delodajalce, ki so vas odpustili. Zdravnike, ki so vas zavrnili. Ljudje, ki so maskirali vaše otroke v šolah. Ne dovolite si, da bi pozabili, kaj so storili! Spomnite, da ni bilo NIKOGAR, ki bi se zavzel za nas. Ne dovolite jim, da se pretvarjajo, kot da se ni nič zgodilo! Ne pozabite na vse tiste, ki so in še vedno zagovarjajo zločine Globoke Države! Kot da je to, kar dela GD legitimno!