Članek
SPREMLJAJTE ŠIRŠO SLIKO
Objavljeno Jan 16, 2023

.

BALKAN...DAVOS,,.-JE ANIMACIJA....SVE JE GOTOVO.-- OVO VAZI ZA PROBUDJENE...A SVI KOJI SPAVAJU....MORAJU PROCI RAZNE SIMLACIJE,,,,I PRITISKE.--TE ANIMACIJE........-----,.-MERLIN

Statistika glede nenadnih smrti ali kolapsov s hudimi posledicami med športniki, ki postavi vse v kontekst: ... v 38 letih (1966-2004) je umrlo 1101 športnikov, mlajših od 35 let (~29 na leto) zaradi različnih bolezni, povezanih s srcem, od tega jih je imelo 50 % prirojene anatomske težave s srcem. bolezni in kardiomiopatije, 10 % pa je imelo aterosklerotično bolezen srca z zgodnjim začetkom. ... od januarja 2021 do januarja 2023 je 1598 športnikov utrpelo srčni zastoj, od tega 1100 od tega s smrtnim izidom. V medijih pa se kljub temu ne spodobi spraševati o cepilnem statusu poškodovanih ali umrlih, čeprav si moral še pred kratkim cepilni status predložiti na vsakem vogalu. Zdaj smo priča prostovoljni slepoti kot posledici prejšnje masovne formacije. Če je nekdo investiral sebe v kovid kult je jasno, da bo težko priznal svojo zmoto glede teh eksperimentalnih sredstev.

Ko se naučiš, da ti noben ne more popolnoma nič.... Republika Slovenija je v izbrisu, organi ne delujejo zakonito, zakonodaja je fikcija in zato nam popolnoma NIČ ne morejo... nehajte čakati ampak se izobražujte... ni težko, ni potrebno oditi na faks, ampak raziskujte in berite... Da osvojiš znanje fiktivne zakonodaje je potrebno cca 15 ur plus nekaj ponavljanja... To je vse... Drugače pa se za bredzušne šokoljke ne sekiram..., če se ljudje še niso zbudili, potem bodo ponavljali razred... še vedno ne razumete, da ne živimo na nekem planetu... in dokler tega ljudje ne osvojijo, potem jim ni pomoči. Vse kar se dogaja okoli nas je SCENARIJ, ki je narejen za brezdušne školjke, ki se jih moramo znebiti... ljudje pa imajo informacij, koliko si želijo.. (M.R.)

Opazuj glavne akterje in jih primerjaj s slikami izpred petih let, to niso isti ljudje, Bela hiša, Capitol, Buckinghamska palača, FBI, in mnoge druge glavne držane institucije po celem svetu so zaprte, resnica o Covidu je prišla ven, resnica, da države niso države, resnica, da je zgodovina zlagana, da državni organi nimajo jurisdikcije nad človekom, bolnice so prazne in še mnogo, mnogo drugih neverjetnih zadev je zunaj... Ne ne pravim, da se vsedejo pred TV ampak, da TV vržejo skozi okno v smeti in začnejo delati na sebi, da se začnejo izobraževati in nehati širiti propadlo Agendo 30, da morajo začeti dvigovati vibracijo in je ne nižati... ne vem kaj ljudem še ni jasano... žužki v hrani obstajajo že desetletja, saj so paraziti glavni za nižanje vibracije, samo sedaj so jih dali ven, zato, da se ljudje s tem spoznajo... Školjke so začele umirati po celem svetu, mesta so prazna, kaj je še potrebno, da ljudje odprete oči in da vidite, da gre vse po planu čiščenja globoke države... Glavnih akterjev ni več in to je pomembno, trgovine se praznijo, kar je super, ker bodo vse korporacije propadle... kako da ne povežete dobrih stvari skupaj.... Covid je poskrbel, da je WHO propadla, ker smo ugotovili njihovo pokvarjenost... Pojdite naprej in poglejte na druge konce... ali pa ostanite... VSE JE SVOBODNA VOLJA... (M.R.)