Članek
IMUNSKI SISTEM - PLJUČA
Objavljeno Feb 10, 2023
 
Nikoli imunski sistem ne bo pravilno deloval, če naša pljuča niso zdrava.
Podal bom nekaj nasvetov in receptov za zdravljenje in lajšanje težav s pljuči.
HRENOVA VODA
Eno veliko korenino hrena operemo in narežemo na kolobarje ali koščke. Hren namakamo v 1l vode čez noč. Razdelimo vodo na polovico in imamo za dva dni. Pijemo jo 2 - 3 × na dan (1 hrenova korenina je za dva dni). Pijemo vsaj 14 dni .
Pri pljučnem raku jo je potrebno piti vsaj 20 dni in zraven 1× na dan žvečiti cimet in jabolko. Pri tem še dodatno zelo pomaga akupunktura in bioenergija.
Je zelo učinkovito zdravilo pri bronhitisu, astmi, vnetju pljuč, krčnih žilah, pritisku, holesterolu.
ASTMA, BRONHITIS IN TEŽAVE S PLJUČI
POTREBUJEMO :
* 0 ,5 kg rdeče čebule
* 0, 5 kg sladkorja * 2 limoni , * 1,5 l vode ,
* korenina ingverja , * 7 velikih žlic medu
PRIPRAVA:
Sladkor vsujemo v večjo posodo in ga prepražimo, da se stopi. Dodamo nasekljano čebulo in zalijemo z vodo. Dodamo narezan ingver. Zmes kuhamo, da izhlapi tretjina vode. Pustimo, da se ohladi in dodamo sok limone in med ter dobro premešamo. Precedimo in sirup damo v steklenico. Pred obrokom spijemo jedilno žličko.
Lahko se zgodi, da se boste po tej terapiji znebili razne inhalatorjev in razprašil, v vsakem primeru bodo pljuča bolje delovala.
Koristno:
Vitamin C, bakrena voda, olivni čaj, črna redkev (izdobljemo luknjo in vanjo in damo med), cimet, zlata voda (odpravlja motnje v dihalnem sistemu), čili paprika, kofein (pijače, ki vsebujejo kofein) , gomolj zelene (pri kroničnem pljučnem katarju).
ZA VNETA PLJUČA IN DA LAŽJE DIHAMO zelo pomaga obkladek iz skute in peterešilja, ki ga damo na pljuča za 3 - 4 ure.
Vzeto iz moje knjige (Recepti iz domače lekarne) , z željo da vam pomaga do boljšega zdravja in da postanete in ostanete zdravi .
Vsak dan je več pljučnih bolezni, zato bi bilo lepo, če bi ta zapis delili, da si lahko tudi drugi pomagajo do zdravja , saj je to največje bogatstvo.
Kar nekaj me je prosilo , da napišem nekaj več za pljuča . Nekaj več je v mojih knjigah.
Inf. samo na telefon 031316725 Drago Smiljanić