Članek
ČE NISTE BILI CEPLJENI, STE PREŽIVELI NAJVEČJO PSIHOLOŠKO VOJNO V ČLOVEŠKI ZGODOVINI
Objavljeno Feb 10, 2023

Zapomnite si, da če niste bili cepljeni, ste preživeli največjo psihološko vojno v človeški zgodovini.

Ta načrt preizkušajo že desetletja.

Si lahko predstavljate, koliko časa, koliko denarja in koliko dela je bilo vloženega v to?

Raziskali so vse mogoče načine, kako ujeti vaš um in vas razdvojiti.

Poskušali so vas demoralizirati s kvarjenjem družbe na vse možne načine.

Poskušali so vas obrekovati.

Poskušali so vas zvabiti z denarjem, darili in nagradami.

Poskušali so vas zmesti in spraviti v dvom o svoji resničnosti in identiteti.

Poskušali ste poteptati lastna načela, vrednote in moralo.

Uspelo vam je celo, da so se vaši bližnji obrnili proti vam. To so čutili skoraj vsi.

Alergologa sta nato prikimala. Ampak ne vi.

Samo poglejte skozi koliko neumnosti ste šli in jih premagali. 

Nisi cepljen. Še vedno imaš čisto kri.

Vsi njihovi triki niso uspeli.

Vsem necepljenim pošiljam blagoslov! V tem času ste svetilnik. Bodite močni.

(tgm)

Na žalost moja otroka sta nekaj bila cepljena, sreča ne vse. Stranske učinke sta dobila, zato pa sem zahtevala pojasnilno dolžnost od zdravnice, alergologinje itd...da mi dostavijo vse sestavine od cepiva, vse stranske učinke in če priporočajo nadaljne cepljenje, da mi zagotovijo da otrok ne bo imel nobenih stranskih učinkov, ki ogrožajo njegovo zdravje(invalidnost, smrt, trajna poškodba). Do danes odgovora nisem dobila, izmikajo se! Pediatrinja je naredila prijavo stranskih učinkov (dermatitis, pogosto vnetje ušeš, starejši po cepljenju imel več noči v spanju premor dihanja) in rekla da nas ne bo prijavila, ker ne bomo cepili naprej. Sem ji rekla, da bi rada da me prijavi, da jo dam na sodišče, ker je kazensko odgovorna in tudi pojasnilne dolžnosti ni opravila....to je to! Ker ti tega ne dostavijo, enostavno kršijo pojasnilno dolžnost in ti nič ne morejo. (v.g.o)

Smo generacija, ki živi v najbolj "pestrem" obdobju v zgodovini človeštva. Doživljamo ves plan agende in hkrati se odkriva vsa resnica... doživeli smo umetno lažni virus in s tem zdravstveno krizo, umetno ustvarjeno dvigovanje cen na vseh področjih in s tem ekonomsko krizo, uporabo vojaškega orožja, s katerim vplivajo na vreme, potrese in vulkane - a lažejo, da so to posledice globalnega segrevanja. Evropska komisija je odobrila insekte v hrani, kateri so že odkar obstajamo in zato tudi zbolevamo, strupi so v zraku in vodi in vse bolezni so posledica tega, tudi rak... Čakamo še pomanjkanje hrane in blokade računov, to bo udarec za najbolj zaspane, ki se še vedno vsemu temu smejijo in nič ne verjamejo... kljub vsemu, resnica sproti prihaja na plano, vse to je potrebno, da se človeštvo prebudi... R.P.

Poskušali so vas zvabiti z denarjem, darili in nagradami. Poskušali so vas zmesti in spraviti v dvom o svoji resničnosti in identiteti. Poskušali ste poteptati lastna načela, vrednote in moralo. Uspelo vam je celo, da so se vaši bližnji obrnili proti vam. To so čutili skoraj vsi.