Članek
UKRAJINA: POGOVOR Z UROŠEM LIPUŠČKOM
Objavljeno Feb 17, 2023

Z dr. Urošem Lipuščkom smo se pogovarjali o geopolitičnih razmerah v povezavi z vojno v Ukrajini: kdo in zakaj je sabotiral severni tok; o tem zakaj ne potekajo pogovori o miru v Ukrajini ampak o dobavi orožja; o vse hujši cenzuri medijev; o pritiskih vlade ZDA na Nemčijo in EU; o sežiganju knjig; o tem, da Nemčija od ZDA kupuje za do 7x dražji plin kot ga je prej kupovala od Rusije; o nevarnosti izbruha jedrske vojne!

V

Kaj so napisal na dolarju Annuit Coeptis ali ,, Naš pdvig je okronan z uspehom" to pomeni ,, Prevzeli smo Ameriko. Amerika je globoko spala in to niso niti opazili." Vsi smoi prevarani. Prevarani v političnem in verskem smislu. Če se ne zbudimo se nam bo zgodila popolna katastrofa.

V

Človeštvo se mora združiti kot narod brez ,,pomoči'' politikov ali cerkve. Verjamem, da oni ki to vidijo imajo kozmično spremstvo. Martin Luter King je to najlepše povedal: Bomo uspešni v tej borbi, ker imamo kozmično spremstvo" Verjame, da to velja v tem primeru. Ljudje, ki se danes zavzamajo za svobodo in človeško dostojanstvo imajo kozmično spremstvo. Stvarnik, ki nam je dal vsem življenje. Mislim, da bo sovražnik slej ko prej razkrinkan. Nobena laž ne more živeti večno. Platon je svoj čas dejal: ,, Cena, ki jo dobri ljudje plačujejo za nevmešvanje v v javne službe je vladavina zlobnih ljudi. Ti zlobni ljudje vladajo tudi v našem času. Delujejo javno in skrivno. No, naaša vlada ima sovražnika, ki se ga na smrt boji. To ni Rusija, vračanje nacizma ali bližnjevzhodni fanatiki. Največji sovražnik ameriške vlade ste vi. Vi ste duhovni posameznik z svojimi pravicami, svobodi in razmišljanju. Za to se te stvari počasi uničujejo v upanju da vi tega ne boste opazili. Pripis. Podredili smo se ameriški doktrini. Ne. Samo poltiki so se.