Članek
MedBeds = MEDICINSKE POSTELJE
Objavljeno Mar 06, 2023

Svet bo kmalu naredil velik kvantni skok v revolucionarno "novo dobo" sistemov zdravilne tehnologije, ki bo sestavni del preoblikovanja načina, kako naše tradicionalne medicinske skupnosti zdravijo množice z energijami plazme in zdravilnimi frekvencami.

NAČRT PRIPRAVE IN ZDRAVLJENJA

Prvi termin. Postopek traja od nekaj minut do 15 ur, odvisno od tega, kaj vam je. Če torej pokličete svoj nacionalni center, se boste dogovorili za prvo posvetovanje z vam najbližjim centrom. Ko pridete na ta termin, bo zdravstveno osebje pregledalo vašo anamnezo. Na tej seji boste opravili pregled celotnega telesa, ki običajno poteka tako, da imate oblečeno neko obliko bolnišnične halje in traja le nekaj minut. Nato se razpravlja o rezultatih skeniranja in podrobnostih rezultatov.

Govorili boste o tem, kaj želite doseči in te informacije bodo vnesene v računalnik.

Računalnik se nato odloči, kje boste navedeni in obveščeni boste o datumu, uri in lokaciji zdravljenja. Na dan zdravljenja vas bodo ob prihodu prosili, da se preoblečete v haljo in prejeli boste lahko pomirjevalo. Nekaj ​​trenutkov kasneje, ko greste v posteljo, se sprosti plin, ki povzroči spanec. Ta plin vam bo pomagal spati med zdravljenjem. Po zdravljenju vas bodo odpeljali v sobo za okrevanje, kjer vas bodo pregledali zdravstveni delavci. Glede na vrsto posega se lahko obrnete tudi na svetovalca.

Sestanek. Večino težav je mogoče rešiti v eni seji. Najbolj zapleteni primeri lahko zahtevajo do 3 seje.

Pripravite se na sejo. Pred spanjem se bolniki pomirijo in nato med zdravljenjem zaspijo za nekaj minut ali 15 ur. Klavstrofobija ni problem.

Prioriteta. Necepljene osebe imajo prednost pred cepljenimi. Osebe, ki imajo neželene učinke zaradi vbrizgavanja strupa cepiva, se zdravijo nekaj časa po necepljenih osebah. Vsak lahko naredi domačo nalogo in se pozanima o morebitni škodi.

Bolniško posteljo bodo lahko najprej uporabljali tisti, ki so se rodili s hudo boleznijo in imajo druge zdravstve težave. Vsak ima možnost izbire, ali se bo cepil ali ne. Tveganja že obstajajo, zato se lahko vsak odloči sam.

Medtem ko imajo prednost tisti, ki niso bili cepljeni, se pričakuje, da bodo vsi, ki potrebujejo zdravljenje, zdravljeni takoj. Ni vam treba skrbeti, da bi vas zdravili v bolniški postelji.

Brezdomci: Na voljo bodo humanitarne ekipe, ki bodo oskrbovale brezdomce. Nihče ne bo ostal brez pomoči.

Pričakovanja: Razumeti morate tudi, da se bo z NESARA/GESARA svet, kot ga vidimo zdaj, spremenil. Ne bo več brezdomstva, beračenja, revščine, trpljenja in lakote. Vse se bo spremenilo.

SPOSOBNOST ZDRAVLJENJA.

1. Koristi za zdravje. Medicinske postelje lahko odpravijo pacientove zdravstvene težave in povrnejo telo v optimalno stanje.

2. Organi ponovno zrastejo. MedBeds lahko nadomestijo ali zrastejo okončine in organe.

3. Nove kosti in celjenje kosti. Pri tistih z opornicami se to odstrani in raztopi v postelji, da se omogoči ugodno celjenje.

4. Delovanje. Operacija v MedBedu daje takojšnje rezultate. Na primer, metalec baseballa, ki potrebuje operacijo, je lahko v MedBedu in gre na igrišče takoj po zdravljenju.

5. obletnica. Vsi spomini se vrnejo, če so izklopljeni.

6. Tetovaže. MedBed lahko odstrani tetovaže.

7. Zobje. Zobe lahko poravnamo in rekonstruiramo.

8. Kajenje. Medicinske postelje lahko odpravijo škodo, ki so jo povzročila leta kajenja.

9. Znanje. Informacije je mogoče prenesti. Vse informacije je mogoče prenesti v vaše možgane, vključno z drugimi jeziki. Vendar pa je del človeške izkušnje pridobivanje znanja.

Psihiatrična travma

1. Kaj je izključeno? Duševne in čustvene rane so nepopravljive. Tehnologija lahko izbriše spomine, a na neki točki se moraš soočiti z bolečino.

2. Vnebohod.

Zdi se, da zdravniška postelja le zdravi telo, čustvene in duhovne težave pa so nekaj, kar mora vsak rešiti sam. Jasno je, da ob soočanju s temi težavami oseba dvigne svojo vibracijo. Zato bi morda stroj, ki opravlja to delo, otežil človeško sublimacijo. Morda se zato Med Bed osredotoča na zdravljenje telesa.

NAČRT ZDRAVLJENJA

  1. Do trikrat. Edina stvar, ki jo postelja trenutno ne more narediti, je staranje za več kot trikrat nazaj, ker se možganske celice ne morejo vrniti več kot dva koraka nazaj.

2. Vera. Zdi se, da nekateri ljudje mislijo, da je zdravljenje odvisno od naše volje in vseh težav, ki prihajajo z njo. Morda čutijo, da se morajo upreti čudežnim zdravilom. Vsak se odloči, ali bo v take stvari verjel ali ne, in njegova prepričanja moramo spoštovati.

3. Svobodna volja. Vsak človek ima svobodno voljo. Tisti z negativnimi mislimi lahko zapustijo sejo Med-Bed in se naslednji dan ne vrnejo. Nekateri ljudje uživajo v svojih stiskah in bolečini.

Zdravniške postelje in nova država niso tam, da bi spreminjali ljudi tako, kot bi si želeli. Ta tehnologija je zasnovana za podporo fizičnega zdravja in vitalnosti. Vsaka duša ima izbiro misliti, čutiti.

https://www.youtube.com/watch?v=XOwhtBOo-9Y

https://www.youtube.com/watch?v=3AyEKqrAAwk