Članek
SPREMINJANJE SVOJE PRETEKLOSTI - REVISION PO NEVILLU GODDARDU
Objavljeno Mar 14, 2023


Svojo preteklost lahko spremenimo. Spremenimo lahko nekaj, kar se nam je zgodilo, česar nas je sram ali česar ne bi hoteli doživeti. Kako? Tako, da gremo v čas, preden se nam je zgodilo to, kar nočemo, da se nam je zgodilo in spremenimo tok dogajanja. Naredimo nov "filmček", ki ima lahko nekaj slik, dolg nekaj sekund in "vrtimo v glavi" nov filmček, dokler se ne počutimo v redu. To, kar se je zgodilo v preteklosti ne bo izginilo, a ne bo imelo več nobenega voliva na nas. Mi vsi se nahajamo v več dimenzijah naenkrat.

Primer: Recimo, da si bil na smučanju in si se ustavil, da si boš dal smučke dol, pa prileti en smučar in ti gre s smučkami čez roke... (situacija je bila zelo boleča, tedne so te boleli prsti, šli ste na urgenco, a ni bilo s kostmi nič narobe)...

Narediš revision: greš v situacijo, ko se je to zgodilo, začutiš sneg, skloniš se da, si odpneš smučke, vidiš smučarja, ki se približuje, tik ob tebi je... hitro umakneš smučke, da se izogneš trku... Tale "filmček" ponavljaš toliko časa, dokler ni več nobene travme o tem.

Tako narediš z vsakim neprijetnim dogodkom!