Članek
KAŽIPOT: predstavitev časopisa in elektronskega portala bo v četrtek 23.3., ob 19.30 v celjskem Špitalu
Objavljeno Mar 16, 2023
Mohor Hudej
Dragi moji! 23.3., v četrtek zvečer ob 19.30 vas vabimo v Celje. Natančneje v Špital, za cerkvijo Sv. Daniela, stolnico, na predstavitev nove edicije, časopisa, revije, kakor vzameš. Gre za antiglobalen projekt. Trenutno je slabih 10 avtorjev prispevalo nekaj prispevkov o tem kje smo in kam gremo kot družba. Globalna in lokalna. Gre za časopis ki bi si zaslužil ime svoboda ali pa necenzurirano pa so ti dve besedi žal zlorabili tisti, ki s tem nimajo zveze. Na predstavitvi bo potekal pogovor z avtorji. Poskušali smo organizirati v javnih institucijah a zaradi svobode govora in svobode na sploh to ni bilo mogoče. Zato smo hvaležni, da smo lahko v Špitalu. O avtorjih ne bom preveč, naj omenim samo najbolj znanega Tomaža Mastnaka, ki se bo verjetno pridružil. Trenutno je v tujini. Ne, ni v Rusiji. Vabljeni. Potrebujemo vašo pomoč v smislu tega, da se upremo enoumju, cenzuri in norčevanju s slovenskimi državljani. Predvsem tistimi ki niso v ali pri koritu. Delie in oglasite se. Odprti smo za sodelovanje po naših zmožnostih. Vabljeni tudi novinarji, da to obeležite, če vam bo šef dovolil.
Robert Hutinski:
v slovenski medijski prostor enoumja prihaja Kažipot. antiglobalističen mesečnik, ki odpira prostor svobodni in necenzurirani besedi.
predstavitev časopisa in elektronskega portala bo v četrtek, 23.3., ob 19.30 v celjskem Špitalu, kjer se boste lahko tudi srečali z avtorji Kažipota.
vabljeni