Članek
VSEENO MI JE, KAJ KDO POČNE V SPALNICI, DOKLER NEKOGA BREZ NJEGOVE PRIVOLITVE NE ZLORABLJA
Objavljeno Apr 27, 2023

Branka Bilbija

Samo preverjam par podatkov,...

Je to ista država, ki se tri leta ni postavila za pravice svojih državljanov, ki je maltretirala otroke s testiranjem na nekaj kar ne obstaja?

Je to ista država, ki je s pritiskom na gumb iz svojega registra izbrisala 25.671 ljudi, od tega 21% otrok. Otrok, ki so jim vzeli otroštvo, človekove pravice in dostojanstvo?

Zakaj točno se ukvarjamo s tem s kom kdo spi, kaj kdo počne v svoji spalnici, ali ga privlači moški v ženski obleki, ženska z brado ali na povodcu. Vseeno mi je kaj kdo počne v svoji spalnici, dokler koga brez njegove privolitve ne zlorablja.

Ni mi pa vseeno kaj se dogaja na cesti, v šolah, v medijih, ki programirajo naše otroke. Ni mi vseeno, da je bolezen sprejeta za zdravje in zdravje za starokopitnost.

Pred letom ali dvema sem sinovoma napovedala to bolanijo. Ja, stvar je treba najprej poimenovat tako kot je. Tudi nekdo, ki ima ADHD ali raka se ga ne obsoja. Se ga pa zdravi.

Sprašujem se kaj bi se zgodilo, če bi jaz par let nazaj pripeljala svojega sina v šolo v oblekici in z ličili. Verjemite mi, da bi čez pol ure imela na vratih CSD, psihologijo in po možnosti priselen obisk kake njihove zdravilne ustanove. Ja, tako hitro bi to šlo.

Vsi, ki me poznate veste, da nimam najmanjših težav s sprejemanjem drugačnih. Celo življenje sem bila ena izmed njih, čeprav nisem na to opozarjala z videzom. Nisem iskala potrditve od zunaj, ker me niso zadovoljile, ker so bile prazne. Jaz sem šla vase. Naj gre vsak svojo pot, ven ali notri, dokler od mene ne zahteva nekaj, čemur se moje telo upira. In razlogov za upor ima veliko.

Stvari niso to za kar se predstavljajo. Mavrica je lepa, a naj ostane na nebu. Človek je lep s spolom, ki nam je bil dodeljen, katerega smo prejeli od Življenja, Boga, Velikega duha oz. kakor koli to imenujemo. V ozadju se dogaja igra, ki je bolj črna od črne. Mavrica je le slepilo.

Da bi to videl pa rabiš odstranit prevezo, ki se je zarasla čez oči in obrisat pajčevino. Šele nato je čas za vse nadaljne korake.

Cesar je gol. Nima oblačil in je čas, da se prenehamo pretvarjat in občudovat njegova oblačila, ki jih nima. Gol je. Pika.