Članek
BOLNIŠNICE SO DOBIVALE DENAR OD DRŽAVE, DA BI UBIJALE OBOLELE OD COVIDA-19!?
Objavljeno Apr 28, 2023

Vse več je dokazov in pričeval (sorodnikov ubitih) da so bolnišnice v ZDA dobivale denar od države kako bivše paciente obolele od raznih virusov (kot tudi zdrave) identificirali kot okužene s covid-19 - potem, ko bi jih sprejeli v bolnišnice so uporabljali protokole, s katerim so na efikasen način ubijali svoje žrtve in na koncu, tudi za, to bili nagrajeni od države! Bolnišnice so se spremenile v sodobna koncentracijska taborišča; za poškodovane in ubite paciente za zdaj nihče od zdravnikov, bolnišnic in politikov, ni odgovarjal; ne samo v Ameriki, ampak tudi v Sloveniji! Pričevanja pacientov in njihovih sorodnikov so dokaz v kakšnih državah in družbah smo živeli začetkom 21 stoletja! Prenašam tekst iz »American Thinkerja« o takšni praksi ameriških bolnišnicah, podobno se pa delalo v EU in seveda v Sloveniji. Tudi trije primeri iz »The Epoch Times«, v katerih žene pričajo kako so jim v bolnišnicah ubili može!
»Bolnišnice bi morale biti kraji, ki jim lahko zaupate, da vam nudijo tolažbo in zdravljenje, ko ste najbolj ranljivi. Toda to zaupanje so morda omajali brutalni protokoli Covida, za katere kritiki trdijo, da so številne bolnišnice spremenile v pekel, mesto sistematičnih medicinskih umorov, piše »American Thinker«. Zgodbe žrtev so osrednji mediji zamolčali, vendar se začenjajo prebujati. Prvič, tožbe proti trem bolnišnicam v Kaliforniji je vložilo 14 žalujočih družin, ki trdijo, da so bili njihovi ljubljeni umorjeni s smrtonosnim protokolom. Medtem pa aktivistične organizacije, kot so Protocol Kills, FormerFedsGroup Freedom Foundation in American Frontline Nurses, zbirajo in dokumentirajo zgodbe žalujočih družin o tem, kaj se je zgodilo z njihovim ljubljenim, ko so vstopili v bolnišnico v upanju na ozdravitev in so namesto tega doživeli bizarne in nepotrebne smrti.«
»Zdi se mi srce parajoče, ko berem njihove zgodbe, ki imajo grozljivo podobnost, občutek ujetosti v visoko organizirano nočno moro. Ritual napreduje v predvidljivih fazah: najprej je bolnik izoliran od družine, ki ne more obiskovati svojega ljubljenega ali spremljati, kaj se dogaja. Nato pacient dobi diagnozo Covid-19 ali Covid pljučnico, tudi če je prišel v bolnišnico zaradi zlomljene roke! Nato jih prisilijo, da dobijo remdesivir, zelo strupeno zdravilo, ki je ubilo 53 odstotkov bolnikov z ebolo, ki so imeli smolo, da so ga jemali. Nato, glede na kalifornijsko tožbo, »so nastavljeni na napravo BiPap z visoko hitrostjo, kar jim otežuje dihanje. Njihove roke so pogosto zvezane, tako da aparata BiPap ne morejo sneti z obraza.«
»… Medtem ko se bolniki zvijajo v agoniji, pripeljejo psihiatre, da jim diagnosticirajo vznemirjenost in jih pomirijo. Žrtve, ki so zdaj »napolnjene« z remdesivirjem, pomirjene z zdravili, ki otežujejo dihanje proti ventilatorju BiPap, in pripete v zadrževalne sisteme, ne dobijo hrane in včasih celo vode! Če bodo poskušali poklicati pomoč, bodo morda ugotovili, da se je bolnišnica z njimi zlobno ponagajala, tako da je njihov telefon in gumb za klic medicinske sestre postavila izven dosega. V končni fazi so intubirani in počasi umrejo sami, prepuščeni gnitju v skeletno truplo s preležaninami. Ali je to Amerika? «
ZDRAVNIŠKI PROTOKOLI ZA UBIJANJE PACIENTOV!
The Epoch Times pa zatrjuje: »Zgodbe družin, katerih ljubljeni so umrli v bolnišnici zaradi tega, čemur pravijo »smrtni protokoli«, so si osupljivo podobne. Vse bolnike so zaničevali zaradi statusa necepljenja in jim dali kombinacijo pomirjeval in protivirusnega zdravila remdesivir. Bili so tudi izolirani in podhranjeni ter na koncu pred smrtjo priključeni na ventilator. Po smrti njihovih ljubljenih so družine ostale v zmedi in z nepojmljivimi zgodbami, ki jim mnogi ne bi verjeli – zgodbami o srhljivi administrativni krutosti.«
»Fundacija FormerFedsGroup Freedom Foundation (FFFF) je zbrala okoli 200 teh zgodb v okviru svojega projekta spomina na izdajo človeštva COVID-19, da bi zgradila spletno zbirko pričevanj za namen pregledovanja poročil o zdravljenju bolnih necepljenih in pregona vseh primerov, ki vključujejo domnevno zlorabo. "To so grozljive zgodbe," je za Epoch Times povedala Carolyn Blakeman, medijska direktorica in koordinatorka delovne skupine za FFFF.
Številne od teh smrti v bolnišnicah so se zgodile leta 2021, potem ko je predsednik Joe Biden objavil mandat za cepivo proti COVID-19. V nekaterih primerih so ljudi, ki niso želeli prejeti poskusnega cepiva, odpuščali z dela, medtem ko so necepljene bolnike v bolnišnicah obravnavali precej drugače kot njihove cepljene kolege. Besedno zvezo »pandemija necepljenih« so javni uradniki uporabili, da bi krivili tiste, ki so se odločili, da ne bodo jemali cepiv, za katera se je pozneje izkazalo, da niso tako varna in učinkovita, kot se oglašuje.
Poročila ljudi, kot sta Scott Schara iz Wisconsina in Anne Quiner iz Minnesote, so začela razkrivati vzorce vedenja bolnišničnih upraviteljev, ki so nakazovali medicinsko diskriminacijo in protokole, za katere mnogi trdijo, da so privedli do barbarskih smrti njihovih ljubljenih….Brad Geyer, nekdanji zvezni tožilec, ki je delal 21 let na Ministrstvu za pravosodje in FBI, je za The Epoch Times povedal: »Ugotovili smo, da so ta pričevanja tako prepričljiva in neoporečna , da bi morda bila točno to, kar potrebujemo, da prekinemo urok."
Dr. Peter McCullough, priznani kardiolog, ki je govoril proti protokolom za COVID-19, je predsednik FFFF, neprofitne organizacije s sedežem v New Jerseyju, ki jo sestavljajo nekdanji zvezni agenti, tožilci, odvetniki, zdravstveni delavci, raziskovalci in prostovoljci, katerih prizadevanja so usmerjene v razkrivanje goljufive prakse COVID-19, ki jih je vzpostavila zdravstvena ustanova, kot tudi marksistične ideologije, ki so se infiltrirale v institucije ZDA in družbo usmerile v neustavno »novo normalnost."
PREISKATI ZLOČINE PROTI ČLOVEČNOSTI!
Obstaja več ciljev projekta, eden je ustvariti zgodovinski dokument o tem, kaj se je zgodilo za tiste, ki ne morejo slišati svojega glasu v osrednjih medijih,…je dejal Geyer. . Nato FFFF zastopa žrtve, medtem ko gradi večji, skupni primer za preiskave zločinov proti človečnosti. Obstaja tudi cilj izvajanja pritiska na izvoljene uradnike, da bi vsi vpleteni odgovarjali za svoja dejanja, je dejal. "Kakšen je namen pomirjevanja bolnikov s 15 različnimi zdravili, vključno s fantalinom, in ne dajanje hrane in vode, hkrati pa jih izolirati od njihovih družin?" se je vprašal Geyer. "Potrebujemo obsežne preiskave."
V vsaki zgodbi je Blakeman povedala, da so ji družinski člani povedali, kako so zdravniki predstavili isti koncept za uporabo ventilatorja. "Če sem to slišala enkrat, sem to slišala 200-krat z natančnimi besedami:" Samo za nekaj dni te bomo dali na ventilacijo, da si pljuča odpočijejo, "je rekla. »Kot da imajo vsi isto obvestilo, kaj naj povedo svojim pacientom. To je noro." Obstaja tudi "COVID koktajl", ki je na voljo vsakemu bolniku, je dejala Blakemanova in ga je poimenovala kombinacija remdesivirja, vankomicina in deksametazona pri odpovedi ledvic.
"Te ljudi do smrti prestrašijo s čustveno in psihološko zlorabo," je dejala Blakeman. »Imeli smo žrtev, katere mož jo je moral dobesedno ugrabiti , policisti pa so ju lovili po hodniku do njunega avta za pobeg. Z njimi ravnajo slabše kot z zaporniki.« Vrednost intervjujev kot zgodovinskih dokumentov bo pomagala prihodnjim generacijam, da se spomnijo teh grozodejstev in jih ne ponovijo, meni Geyer. "Predstavljajte si, da bi lahko intervjuvali vse tiste v koncentracijskih taboriščih," je dejal. »To je tisto, kar počnemo tukaj, ko poskušamo zgraditi stroj, ki bo razkril celotno resnico o tem, kaj se je zgodilo, hkrati pa lahko deprogramira dovolj ljudi, da se vključijo v naša prizadevanja, kako bi zagotovili, da bo naša vlada še naprej častila in spoštovala vse pravice, povezane z državljanstvom. in da bo zaščitila naše ustavne pravice.«
Drugi cilj je ustanoviti odbor za obnovo človečnosti zdravnikov, ki niso bili podkupljeni, kot sta McCullough in Malone, da bi upravljali organizacijo, ki bi podeljevala, priporočala in zagovarjala zdravnike in medicinske sestre, ki želijo stopiti v javnost in v celoti razkriti, kaj so storili v zameno za prizanesljivost in amnestijo. »Če bi lahko ustvarili navidezno vladno enoto zdravnikov in znanstvenikov, ki bi upravljala program žvižgačev, bi to bil sprva curek, ki bi lahko sčasoma postal tok in nato, upajmo, reka pričevanj zdravnikov in medicinskih sester, ki se želijo opravičiti svoji vesti. kaj so storili,« je dejal Geyer.
Med ljudmi, s katerimi se je FFFF pogovarjal, so Katrin Crum, Aletha Chavez in Ashley Wines, vsaka od njih pa je o svojih izkušnjah spregovorila tudi za The Epoch Times.
KAKO SO UBILI RICHARDA!
"Minilo je osem mesecev, odkar je bil moj mož ubit, pravim ubit, ker se je točno to zgodilo," je dejala Crumova. »Ni umrl zaradi COVID-a. Umrl je zaradi zveznih protokolov COVID, ki so bili narekovani vsaki bolnišnici v državi.« Crum je na Facebooku ustanovila zasebno skupino »C19 Widows/Widowers that want JUSTICE«, kjer je spoznala Chavezovo in Winesovo. Skupina zdaj šteje 600 članov. "Vse naše zgodbe so srhljivo enake in za to obstaja razlog," je rekla.
Crumin mož, 58-letni Richard, je bil ravnatelj zasebne šole v zvezni državi Washington, ki je služila učencem s posebnimi potrebami. "Več kot 20 njegovih nekdanjih študentov se je udeležilo njegovega spomina in govorilo o njegovem pozitivnem vplivu na njihova življenja," je dejala. Po Richardovi smrti – podrobnejši opis je na spletni strani FFFF – je Crum rekla, da je svojo žalost in jezo spremenila v aktivizem in zagovorništvo ter se posvetila raziskovanju.
»Ko se je začela pandemija, sta [Nacionalni inštitut za zdravje NIN] in FDA izdala protokole, ki naj bi jih bolnišnice upoštevale pri zdravljenju bolnikov s COVID,« je dejala. "Še nikoli v zgodovini naše države tričrkovna agencija ni narekovala zdravniku, kakšen bo standard oskrbe pacienta." Niti NIH niti FDA se nista odzvala na zahteve The Epoch Timesa za komentar. Prej je bilo individualno zdravljenje prepuščeno zdravniku in je šlo za odprt pogovor med zdravnikom in pacientom, pravi Crum. "Toda zdaj je bilo vse to vrženo skozi okno," je rekla. "Moj 58-letni mož v Washingtonu je bil deležen popolnoma enakega zdravljenja kot 40-letna ženska na Floridi, ki ni imela enakih zdravstvenih težav kot moj mož."
Richard je bil sprejet 21. oktobra 2021 in je umrl v bolnišnici 5. novembra, medtem ko je Crumova, ki se je lahko zagovarjala, da ga je po 11 dneh končno videla, bila v sobi z njim, ko so ga medicinske sestre poskušale oživljati. »Na zapestjih je bil zvezan, zaradi maske je imel rano na obrazu in v 14 dneh je izgubil 36 funtov,« je povedala. Preden je umrl, je ena zdravnica poskušala prisiliti Crumovo, da bi privolila v spremembo klasifikacije v "Ne oživljaj"(DNR), je dejala. »Neprestano sem zavračala in na koncu, na koncu najinega pogovora, je bila zdravnica tako jezna, da mi je rekla: 'Dobro, če ga ne boš spremenila v DNR, ko pride tvojemu možu do srčnega zastoja, ne bom mu naredila kompresijo prsnega koša,« je rekla. Crumova je dala narediti zasebno obdukcijsko in toksikološko poročilo, v katerem so navedena zdravstvena stanja, ki so povzročila njegovo smrt, razen COVID-19 vzrok smrti je bila 90-odstotna blokada v glavni arteriji njegovega srca, ki ni bila zdravljena ves čas njegovega 16-dnevnega bivanja v bolnišnici, in smrtonosni odmerek fantalina.
ZDRAVNIKI SO SE SPREMENILI V SADISTE?!
"Zaradi protokolov so bolniki, kot je njen mož, še bolj bolni in odhajajo v smrt, hkrati bolnišnice pa žanjejo visoke finančne spodbude zvezne vlade prek zakona o pomoči zaradi koronavirusa, pomoči in ekonomski varnosti (CARES) in ameriškega reševalnega načrta, je dejala. Bolnišnice prejmejo povrnjene stroške za sprejem ali pozitiven test pacienta na COVID-19, zato obstajajo poročila, kot je Crum's, v katerih je osebje nadaljevalo s testiranjem pacienta na virus, tudi če niso bili sprejeti s pozitivnim testom. Povedala je, da bolnišnice dobijo povrnjene stroške za uporabo remdesivirja, namestitev bolnika na ventilator in smrt bolnika s COVID-19, navedenim v mrliškem listu."
"Tom Renz, odvetnik pri America's Frontline Doctors in Make Americans Free Again – organizacijah, ki nasprotujejo neustavnim zveznim zdravstvenim mandatom – je v prejšnjem članku za The Epoch Times govoril o povračilih. Renz je dejal, da bolnišnice dobijo zvezna sredstva prek zakona CARES, ki daje 20-odstotno povečanje povračila bolnišnicam za bolnišnično bivanje, ki je posledica COVID-19. "Zakoni so strukturirani tako, da bolnišnice spodbujajo k ubijanju ljudi," je dejal. »Bolnišnica zasluži več denarja, če umrete s COVID-19, kot če si ozdravite. Zakaj ne spodbudimo bolnišnic, da bi ljudi ozdravili zaradi COVID-a?«…
"Koliko ljudi vstopi v ameriške bolnišnice in ne odidejo več zaradi te perverzne agende?" je vprašal Crumova. "Zelo visoka številka."
»Skoraj nemogoče je razumeti razsežnost tega moralnega propada. Kako so se zdravniki in medicinske sestre, ki so leta študirali, da bi lahko pomagali ljudem, kar naenkrat spremenili v neusmiljene sadiste, ki vodijo ljudi v prisilne smrti? Kako so bolnišnice metastazirale iz krajev zdravljenja v komore groze? Po mnenju Združenja ameriških zdravnikov in kirurgov (AAPS) je odgovor povsem preprost: DENAR. Zvezna vlada je ta protokol spodbudila z velikimi izplačili bolnišnicam. AAPS piše: "Naša nekdanja zaupanja vredna medicinska skupnost bolnišnic in medicinsko osebje, zaposleno v bolnišnicah, so dejansko postali "lovci na glave", na vaše življenje."
»AAPS pojasnjuje, da sta dva vladna nujna ukrepa zaradi Covida povzročila to katastrofalno izgubo življenj. Zakon CARES Act, 2 bilijona (2000 milijardi-moje pojasnilo) dolarjev vreden paket spodbud, je bil sprejet leta 2020, da bi domnevno zmanjšal finančni vpliv Covida na ameriške družine. Bolnišnicam je zagotovil ogromne bonuse za uvedbo zveznih protokolov o Covidu, s čimer je zagotovil, da bo Covid množično diagnosticiran in zdravljen s smrtonosnimi kombinacijami remdesivirja, ventilatorjev in drugih smrtonosnih metod.«
»Zdaj, ko je bil ta protokol smrti od zgoraj navzdol kupljen in plačan, je vlada poskrbela, da so bili bolniki in njihove družine nemočni v boju proti njemu. Center za storitve Medicare in Medicaid (CMS) je bolnišnicam odobril opustitev, ki jim je omogočila odstranitev kritičnih pravic pacientov. Vaša zmožnost, da daste soglasje po zavesti, sprejemate obiskovalce in ste izpuščeni iz samice – ni več! Izginila, izbrisana z enim samim čarobnim vladnim »opustitvijo«. Ta dejanja so uničila zmožnost zdravnikov, da neodvisno presojajo na podlagi potreb pacientov, in so spremenila visoko usposobljeno medicinsko osebje v morilske robote, ki ubogajo ukaze zvezne vlade. Če želite razumeti pomembnost vladnega denarja, je tukaj AAPS o tem, kaj so vključevala plačila bolnišnic:
- Zahtevan "brezplačen" test PCR na urgenci ali ob sprejemu za vsakega pacienta, pri čemer bolnišnico plača pristojbina države.
- Dodatno plačilo za vsako pozitivno diagnozo COVID-19.
- Še en bonus za sprejem v bolnišnico s COVID-19.
- 20-odstotno »povečano« plačilo s strani Medicare na celoten bolnišnični račun za uporabo remdesivirja namesto zdravil, kot je ivermektin.
- Še en in večji dodatek bolnišnici, če je bolnik s COVID-19 mehansko ventiliran.
- Več denarja za bolnišnico, če je vzrok smrti naveden kot COVID-19, tudi če bolnik ni umrl neposredno zaradi COVID-19.
- Diagnoza COVID-19 prav tako zagotavlja dodatna plačila mrliškim oglednikom.
Na stotine tisoče Američanov je morda umrlo zaradi teh protokolov in nujno potrebujemo preiskavo tega pokola. Kdo je oblikoval ta protokol, ki je prepovedal varna zdravila, kot sta ivermektin in hidroksiklorokin, in spodbudil znane toksine, kot je remdesivir? Kdo ga je uveljavil? Ali so bili bolnišnični upravitelji osebno nagrajeni za sodelovanje v tej shemi? Ali so bili pacientom nezakonito odvzete ustavne pravice in ogoljufani z lažnimi zdravstvenimi podatki? Zakaj so bolnikom odrekali prehrano in vodo? Kako je bilo bolnišnično osebje prisiljeno upoštevati zahteve? Kje je denarna sled? Kdo ga je podpisal?
KAKO SO UBILI ROBERTA!
Podrobnejše poročilo Alethe Chavezovo o smrti njenega moža Roberta v bolnišnici v Kaliforniji najdete na spletni strani FFFF. Roberto je bil namestnik šerifa šerifovega oddelka okrožja San Bernardino, ki je vsak dan dvigoval uteži in pešačil. "Rekli so nam, da je on v bolnišnici najbolj zdrava oseba s COVID-om," je dejala Chavezova. "Nikoli ni jemal nobenih zdravil, vsak dan je telovadil in ni imel sočasnih bolezni." Roberto je vedel za zgodbe o zanemarjanju v domovih za ostarele in bolnišnicah med pandemijo COVID-19, je dejala. "Ni želel biti sprejet, vendar smo mislili, da bo šel notri le na zdravljenje dihanja in potem prišel domov, zato sem ga odpeljal v bolnišnico," je dejala Chavezova. "Po vsem, kar zdaj vem, to najbolj obžalujem." Roberto je bil sprejet čez noč 17. avgusta. Po Chavezovih besedah so ga od začetka izolirali, obravnavali so ga zanemarjeno in nespoštljivo zaradi njegovega statusa necepljenega je podvržen enakemu nizu protokolov, ki so pripeljali do Richardove smrti. "Rekel mi je, da mora na stranišče, vendar ni mogel dobiti medicinske sestre, da bi mu pomagala," je rekla. "Prosil me je, naj vsaj petkrat pokličem postajo medicinskih sester, ker se mu niso odzvale." Chavezovo je ob 4. uri zjutraj poklicala medicinska sestra in ji povedala, da je Roberto padel s postelje. "Poznam svojega moža," je rekla. »Ne bo kar ležal tam. Vstal bo in šel na stranišče.« Medicinska sestra je povedala Chavezovi, da zaradi padca ni bilo nobenih poškodb, ampak ker je Roberto izgubil kisikovo masko, mu je odpovedalo dihanje, kar je nato privedlo do njihove peticije, da ga vključijo na ventilacijo, je dejala, čeprav to nikoli ni bilo zdravljenje, ki ga je želel. "Vsak dan sva si pošiljala sporočila in se pogovarjala po telefonu, zato sem vedela, da je z njim vse v redu," je rekla. »V bolnišnici so mi rekli da bo umrl, če ga ne prezračimo, zato sem se strinjala. . Kaj bi naredili vi, ko bi imeli takšno izbiro? Zaupala sem jim.” Naslednji dan se je Robertu trikrat ustavilo srce, tretjič pa ga ni bilo več mogoče oživiti. Umrl je 26. avgusta 2021. "To je bil najhujši dan v mojem življenju".
Sprva je Chavezova dejala, da je mislila, da gre zgolj za zanemarjanje. Nato je plačala zunanji družbi zdravnikov in medicinskih sester, da je pregledala Robertovo zdravstveno kartoteko, ki je pokazala, kot so rekli, veliko rdečih zastavic in med drugim, da je bil Roberto zasičen z zdravili za navzkrižno interakcijo, medtem ko je bil na fantalinu. "Ko sem se poglobila v to, sem ugotovil, da je moja zgodba podobna zgodbah veliko drugih ljudi," je dejal Chavezova.
KAKO SO UBILI PHILLIPA!
Ashley Wines, študentka zdravstvene nege, katere zgodbo lahko podrobneje najdete na spletni strani FFFF, je 14. oktobra 2021 izgubila svojega 32-letnega zaročenca Phillipa Carrona, potem ko je bil sprejet 23. septembra. "Phil je bil nepremičninski agent tukaj lokalno v Bellinghamu v Washingtonu," je dejala Winesova. »Pravzaprav je postal vodja prodaje in višji podpredsednik za NW Premium Homes malo preden se je vse zgodilo. Prihodnost smo imeli skoraj pripravljeno.
Tako kot Crumova in Chavezova je zaradi Phillipovega necepljenega statusa tudi ona naletela na hudo diskriminacijo. "Ko sem hotela odložiti nekaj hrane, je ena medicinska sestra kričala name in mi rekla, da bo umrl, ker ni bil cepljen, in da ne bo jedel ali pil do konca časa, ko bo tukaj," pravi Winesova. Sprva so Phillipa obdržali na opazovanju; ko pa je zanikal cepljenje, je rekla, da so ga čez noč dali na morfij, ki po njenih besedah poveča dihalno stisko. "Naslednje jutro ga pošljejo na intenzivno nego in ga označijo za" neizbežno smrt "," je dejala Winesova. "Nekaj dni pozneje mu začnejo dajati precedex, ki je močno pomirjevalo, in remdesivir." Po enem odmerku remdesivirja so Phillipu popolnoma odpovedala jetra, je povedala. Zaradi njenega dvoma o protokolih so ji na koncu prepovedali klicati v bolnišnico in ni mogla več govoriti s Phillipom, zato se je za informacije zanašala na Phillipsovo mamo Pam. Medtem ko je bil Phillip na ventilatorju, je v 15 dneh izgubil 86 funtov. Zdravniki so se nam smejali. Rekli so nam, da je on kriv, ker ni bil cepljen.” Winesova in Phillipova mati, Pam, sta bila s Phillipom tisti dan, ko je umrl, vendar sta odšli dve uri prej. »Delala sem v hospicu; Vem, kako izgleda konec življenja,« je rekla. »Ni možnosti, da bi odšle, če bi mislile, da bo šel. Čudno se mi zdi, da je dve uri po našem odhodu umrl.”
»Razumevanje tega, kar se je zgodilo v bolnišnicah, je ključni del reševanja uganke Covid, pišejo v »American Thinker«. Vlada in njeni medijski lakaji so ustvarili obsežen ekosistem zmede, manipulacije in umetno povzročene panike, da bi javnost prisilili v sprejemanje zapor, ki sekajo dušo, in nevarnim eksperimentalnim injekcijam. Bolnišnice so zaprli in preprečili njihove normalne dejavnosti , zaradi česar so bile prikrajšane na njihov običajni dohodek in zaradi česar so še bolj bili dovzetni v sprejemanju državnih izplačil. Bolniki s covidom so bili prisiljeni v domove za ostarele, kar je takoj pobilo na tisoče slabotnih žrtev in prestrašilo javnost z vrtoglavim naraščanjem števila smrti. Varna, široko uporabljana zdravila, kot sta hidroksiklorokin in ivermektin, sta bila demonizirana, študije pa so bile izmišljene, da bi lagale o njihovi učinkovitosti. Zdravniki in znanstveniki, ki so poskušali govoriti resnico, so bili odpuščeni, preiskani in cenzurirani. Zakaj? Živimo v času zgodovinskih zločinov proti človeštvu, polnem grozodejstev, ki si jih nekoč v Ameriki ni bilo mogoče predstavljati. Ne vemo še, koliko nedolžnih ljudi je bilo med covidom ubitih v bolnišnicah..."

https://www.facebook.com/ResnicaoButalcih/posts/pfbid0toHzmLrGhW4Q8s8R8qfhr6SNoFJV7pjVRdYsJ9cpF9dkjnsXtvncJ376ds41gipJl

S

Grozljivo...