Članek
NE zaupajte svoji vladi: poziv poslanke Evropskega parlamenta Christine Anderson
Objavljeno May 05, 2023

NE zaupajte svoji vladi: poziv poslanke Evropskega parlamenta Christine Anderson
"Vsa ta norost zaradi COVID-a je bil v resnici samo testni balon - testni balon, da vidimo, kako daleč lahko gredo," je zaključila evropska poslanka Christine Anderson. "In lekcija, ki so se je želeli naučiti iz tega, je bila ugotoviti, kaj je treba storiti, da bi svobodni posamezniki v svobodnih in demokratičnih družbah dejansko privolili v to, da so prisiljeni v izpolnjevanje."
"In naslednja stvar, ki jo bomo videli, je ustanavljanje tako imenovanih 15-minutnih mest. Pozvala pa bi, da jih ne imenujete 15-minutna mesta. To so 15-minutna geta," je opozorila. "To nima nobene zveze s tem [udobjem]. Prav nič. Gre za nadzor. Gre za zapiranje ljudi na njihovem dodeljenem območju."
»Dobro si oglejte svojo vlado,« je pozval evropski poslanec Anderson, »in niti za sekundo ne domnevajte, da vam ne bo povzročila najhujših grozodejstev samo zato, ker je bila 'demokratično' izvoljena. Niti za sekundo ne verjemite temu. Torej, prosim vstanite. Vstanite in se že borite. Storite to zdaj."
Poslušajte poslanko Evropskega parlamenta Christine Anderson, Ryana Colea (MD), Roberta Malona (MD) in druge ugledne glasove na mednarodnem vrhu o COVID-19:
https://live.childrenshealthdefense.org/.../fluoride-report- sistematski-pregled-znanosti-4.maj/