Članek
Po katerem zakonu in kakšnem protokolu na javnih ustanovah ali pred njimi visijo neke tuje zastave?
Objavljeno Jun 25, 2023

Res me zanima, po katerem zakonu in kakšnem protokolu na javnih ustanovah ali pred njimi visijo neke tuje zastave? Recimo Izraelske in Ukrajinske.
Ampak te LGBT(plus vse ostalo kaj še dodajajo) mavrične zastave pa visijo vedno in povsod. Saj oni niso država, ali pač? Ne, oni so neka jebena skupnost, ki niso nič, radi bi bili pa vse, oni, ki ne vedo ali so moški z luliko, ženska s tičem, ono z vsem, oni z ničemer, pa identificirani kot psi, mačke, drevesa, forsirajo pedofilijo na polno, v glavnem fukjeno.
Nimajo oni veze z geji in lezbijkami, imajo pa nekaj drugega, kar mi nimamo. Oni imajo svojo državo. Nam so jo ukradli komunisti, socialisti, kapitalisti, lobisti, v glavnem vsi isti. A oni, ko ne vejo kaj točno bi fukali, pa imajo zastavo na državnih, vladnih, občinskih zgradbah, kje se pač spomnijo.
A lahko mogoče mi državljani ustanovimo neko društvo, se preimenujejo v skupnost, ustvarimo svoj logo, svojo zastavo, več njih, recimo zastavo lačnih upokojencev, zastavo prodanih otrok, zastave Viol, Dragonsov, Gringosov, zastave poštenih državljanov, zastave avtistov in invalidov, zastave čebelarjev in pač vseh, ki bi bili radi bolj slišani in vse te zastave izobesimo zraven nacionalnih, EU in LGBT zastav?
No, ker izobešanje tujih zastav je menda kaznivo dejanje. Ja, ampak za mavrično zastavo bodo rekli, da to pa ni tuja, ampak naša, domača. V glavnem, dol bi jih bilo potrebno pobrati, ker kar je preveč, je pa preveč.
Ker za kakšne pravice se oni borijo in kje so jim kršene? Se lahko identificirajo kakor se želijo? Lahko? Lahko spremenijo spol? Lahko. Je to na davkoplačevalske stroške? Je. So tudi ostali stroški njihove promocije iz državnega proračuna? So. Se lahko držijo v javnosti za roke? Lahko. Se lahko poljubljajo enako kot ostali? Lahko. Se lahko poročijo? Lahko. Lahko dedujejo? Lahko. Lahko posvojijo otroke? Lahko. Jim kdo preprečije koga si bodo izbrali za intimnega partnerja? Nihče.
Torej katere pravice so jim kršene? Zraven vsega so prišli že v vse pore družbenega življenja, multinacionalke se odevajo v mavrične barve, LGBT aktivizem je že v vertčevskem in šolskem kurikulumu, pripravljajo sprejetje pedofilije in spodnjo starostno mejo za spolno občevanje spustiti na nič.
Da vas sram ni, politiki. Še na največji državni praznik zraven nacionalne zastave izobešate mavrično. Najboljše, da državno spustite kar na pol droga.

https://www.facebook.com/marko.kous

T

Na vladnih zgrabah so kar tri ukrajinske zastave in to je v posmeh Slovencem.

Verjetno kaznivo dejanje.