Članek
TUCKER SPOROČA
Objavljeno Jul 15, 2023


Pripravite se: Padec globoke države je povzročil udarne valove po vsem svetu!
Oder je pripravljen za monumentalen obračun, ki bo odmeval po vsem svetu. Medtem ko Združene države prevzamejo osrednjo vlogo pri razkrivanju zlovešče mreže globoke države, se začne njihov močan nadzor nad državami po vsem svetu krhati. Tega potresnega premika ne gre podcenjevati, saj bo sprožil verižno reakcijo, ki bo zrušila pokvarjene ustanove, ki že predolgo pestijo človeštvo.
Stave ne bi mogle biti višje. Bitka za razkritje resnice zajema tajne operacije Cie, stisko Wall Streeta, tiranski primež velike tehnologije, marionetne strune svetovnih bančnih elit in temne posle zloglasnih dinastij Rockefeller in Rothschild. Zlovešče sile, vgrajene v vojaško-industrijski kompleks, bodo razkrite, svet pa jih bo opazoval s strahospoštovanjem.
Ampak to je šele začetek. Tančica, ki obdaja grozljive globine pedofilskih krogov, ki jih pooseblja razvpiti škandal Epstein, bo raztrgana. Temelji skorumpiranega bančnega sistema se bodo sesuli pod težo neizpodbitnih dokazov. Pripravite se na razkritje, ki bo pretreslo samo jedro družbe – padec svetovne satanistične kabale.
Sredi tega viharja dve skrivnostni osebnosti čakata na svoj čas. Trump, glavni strateg, drži svoje karte blizu svojih prsi, pripravljen, da sproži val razkritij, ki bodo zamajala temelje oblasti. Poleg njega se RFK Jr., oborožen z bogatim znanjem, pripravlja na razkritje skrivnosti, ki bodo osupnile svet.
A to še ni vse. Twitter, mirujoči velikan, stoji v pripravljenosti in čaka na ukaze, ki bodo sprožili globalno oddajanje leta 2024. Pripravlja se oder za prelomni trenutek, ki bo na novo definiral tok zgodovine. Je odštevanje do razkritja nepredstavljivih resnic, razkritja skritih načrtov in zmage pravice nad temo.
Beli klobuki, pogumni varuhi resnice, so pripravljeni. Imajo karte, ki bodo preoblikovale naš svet in uvedle dobe spremembe brez primere. Najboljše šele prihaja in svet bo priča dokončnemu razkritju resnice, pravice in svobode.
Ostanite z nami, kajti nevihta bo kmalu izbruhnila in svet ne bo nikoli več enak.