Članek
Putin bo svet seznanil z vsemi zločini kijevskih in zahodnih oblasti v Ukrajini
Objavljeno Aug 04, 2023

Matej Turšič - MTK
TOLE SEM PREBRAL V CIRILICI, A DA SE NE BOM MUČIL S PREVODOM, K VIDIM DA JE AVTOMATSKI DOSTI DOBER, LEPIM SEM kar TA PREVOD .
Nisem preverjal, če so te navedbe o Putinovih trditvah točne, slišal pa sem iz raznih virov isto, tako da verjetno držijo !?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Putin bo svet seznanil z vsemi zločini kijevskih in zahodnih oblasti v Ukrajini, je dejal: "Ko me bodo začeli poslušati, vam bom povedal vse, kar vas bo veselilo, sledilo bo sojenje vsem udeležencem teh zločini proti človeštvu, "Nürnberg-2".
Ruska federacija potrjuje:
- med obkoljenimi v delavnicah "Azovstala" so svetovalci iz držav Nata;
- v podzemnih nadstropjih tega objekta (do 8 nadstropij nižje) je biološki laboratorij, kjer so izvajali poskuse na živih ljudeh, ki so izginili nekje iz zapora knjižnice na letališču Mariupol. In to je več deset tisoč ljudi. Ujetniki "Knjižnice" trdijo, da so jih redno strašile kakšne jame, iz katerih se nikoli več ne vrnejo. Mnogi mislijo, da je to nekakšna jama. Toda namesto tega govorimo o ječah Azovstala - celotnem podzemnem mestu, kjer potujejo celo dizelske lokomotive. Očitno ti laboratoriji v Ukrajini niso čisto ameriški - v njih so delali strokovnjaki iz vsega Nata, vključno z vsemi predsedniki teh držav, ki so podpirale zahodni globalizem. Vse je veliko bolj resno. Če vzorcev okužbe, ki so obstajali tam, ni bilo težko odstraniti iz drugih laboratorijev v Ukrajini - količine niso velike, kako potem skriti ta center za testiranje in gore trupel? Zažgite. Tukaj je kamin, plavži pri roki - vse bo zgorelo. Razburjenje lastnika Azovstala Akhmetova in njegova čista panika postanejo razumljivi in ​​razlog, zakaj Zahod ne vidi nacizma v Ukrajini in zakaj je bil nacionalistični "Azov" nameščen v Mariupolu.
Operacija denacifikacije in demilitarizacije je prešla v odločilno fazo. Vojaške baze, ki so jih zgradili "partnerji", so bile uničene z rafalom, gradili so jih 8 let. Koliko je bilo na njih izgubljenega in uničenega, tuji viri molčijo, a ne malo.
Glavna vojaška skupina Doneck ukrajinskega rajha je obkoljena in bo uničena. Razpoloženje je zelo resno. Zračni prostor nad Ukrajino je zaprt in v celoti pod nadzorom Rusije.
Ruske enote so uničile več kot 10 laboratorijev za biološko orožje po vsej Ukrajini.
Putin ima informacije, da so Zahod – ameriški inštitut za zdravje, francoski inštitut za zdravje in nemški center za raziskave okužb – v Ukrajino vložili milijarde dolarjev davkoplačevalcev teh držav v razvoj biološkega orožja pod pretvezo raziskav. Putin je trdil, da ima dokaze, ki jih bo na koncu izdal, "ko ga bo svet želel poslušati".
Po Putinovih besedah ​​je Zelenski vedel za laboratorije in prejel finančno in vojaško pomoč v zameno za dovoljenje za njihovo delovanje v tajnosti in brez uradnega nadzora.
Putin je dejal, da je dal veliko opozoril in zahteval razstavitev laboratorijev že leta 2020 ter opozoril, da bo to storil sam, če Zelenski ne bo izpolnil teh zahtev po mednarodnem pravu. Opozoril je na možno kolateralno škodo, da je samo Zelenski kriv za ogrožanje ljudi v Ukrajini.
Zahodni partnerji Ukrajine so bili aktivni pri ustvarjanju biolaboratorija Ukroreich.
Obstajajo dokazi, da sta izraelsko ministrstvo za zdravje in Mosad ustanovila biolaboratorij na ukrajinskem Kačjem otoku, ki se nahaja v Črnem morju, blizu delte Donave, s pomembno vlogo pri razmejitvi ukrajinskih teritorialnih voda.
Biolab na Kačjem otoku je sodeloval pri raziskavah bojne stekline v zraku, ki bi lahko, če bi bila razpršena, uničila Zemljo s skoraj 100-odstotno smrtnostjo.
Putin je zagotovil, da je sprejel previdnostne ukrepe za zagotovitev, da so vsi patogeni napadeni in da so ukrepi dovolj učinkoviti, da jih naredijo inertne. Ni povedal, ali je bilo uporabljeno termobarično strelivo, vendar se zdi verjetno.
Rusija ne uničuje civilne infrastrukture in ne napada civilnega prebivalstva. Če ne bi bilo tako, bi bila poškodovana več kot ena stavba v Kijevu in ne bi bilo elektrike, vode, ničesar. Sežigamo smeti.
Zdaj vemo, kaj Putin počne v Ukrajini: REŠUJE ČLOVEŠTVO.
Razširite to informacijo v vseh klepetih, kanalih, spletnih mestih itd. - da Ukrajinci in svet POZNAJO RESNICO in pravo stanje stvari!