Članek
KDO BI MORAL POMAGATI?
Objavljeno Aug 07, 2023


Priča smo veliki nesreči, ki je bila povzrokovana s strani Globoke Države in geoinžeringa. Samo totalno zaslepljeni bodo rekli, da je to naravna nesreča in da se nam narava maščuje. NARAVA SE NIKOLI NE MAŠČUJE!
Nekateri ljudje so bili v 15-tih minutah ob vse premoženje, rešili so jih gasilci ali CZ ali so se pač sami rešili. Zadeve se k sreči umirjajo... treba je pospraviti, očistiti, namestiti ljudi, kamor se pač da.
In zdaj moje vprašanje: Kje je slovenska vojska in zakaj imamo sploh vojsko? Kje so prostovoljci in kdo jih koordinira? Med vikendom sem delila nekaj postov o ljudeh, ki so se samoiniciativno zbrali in šli pomagat. Podelila sem milijon postov o tem, kaj ljudje lahko oddajo, videla sem najmanj štiri avte, ki jih ljudje podarjajo ali posojojajo tistim, ki jih potrebujejo. Ganjena sem bila nad pripravljenostjo človeka pomagati drugemu.
Kaj pa vlada? Kaj pa je naredila vlada? A je res, da je zavrnila pomoč Rusije? A je res, da je zavrnila dva helikopterja s strani Avstrije?
LJUDJE, A SE ZAVEDATE, DA OD TE VLADE NE BO NIČ, DA SE MORAMO SAMI ZORGANIZIRATI? NE POŠILJAJTE DENARJA NA RDEČI KRIŽ, KARITAS ALI UNICEF - TO SO VSE SATANISTIČNE ORGANIZACIJE!
Ne pričakujte ničesar od pokvarjene Globoke Države! Kot pravi lep slovenski pregovor: "Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal". Drugače pa je dolžnost vsakega od nas, da pogledamo pri prijateljih in sosedih na poplavnih območjih - kar sem itak prepričana, da je vsak to storil. Dajte denar osebno človeku, ki ga potrebuje. Odpeljite stvari osebno tja, kjer jih rabijo. Vsak se lahko enostavno poveže s tistimi, ki jim je potrebno čiščenje, odkopavanje itd. GRE ZA OBSTOJ NARODA, SAJ NIMA OBLASTI! Če bi imeli državo, kot se šika, bi poslali takoj vojsko in prostovoljce tja, kjer je potrebna pomoč. Pa pač nimamo in se moramo znajti sami! Tukaj zelo pomagajo družbena omrežja! Hvala Facebook!

#DajanaBabič