Članek
Kaj (pri vsem tako očitnem, da bolj očitno skoraj ne more biti) vam še ni jasno?
Objavljeno Aug 10, 2023

URŠKA LIČEN
Lovke DS oziroma globoke države = Državna m.afija, elita, VEČINA vseh vodilnih na vseh področjih v državi, oziroma tisti, ki se predstavljajo kot ta "glavni", v državi, v raznoraznih "državnih" institucijah, firmah, po občinah, krajevnih skupnostih, religijskih ustanovah ... nikoli, nikdar in v nobenem primeru NISO delali in tudi sedaj NE delajo niti ZA in niti V dobro ljudi. Od vedno pobirajo = kradejo. Skozi in z raznoraznimi kao nevladnimi 'humanitarnimi" organizacijami preko bančnih računov ter raznih SMS donacij dejansko pod pretvezo humanitarnosti "legalno" kradejo ljudem finančna sredstva = denar pomoči ZA ljudi v takih in drugačnih stiskah .... Skozi MSM ( TELE-vizija, radio, časopisi) pa glavnina njihovega zavajanje, laži, manipulacij ... prihaja v javnost. Narod plačuje lastno pogubo (RTV naročnina, Delo, Primorske novice, Demokracija ...) in dejansko realizira vse zlobne, zlonamerne, škodljive ... iluzije ... temnih parazitov.
KAJ pri vsem tako očitnem, da bolj očitno skoraj ne more biti vam še ni jasno????? Zraven MSM je še velikooooo samooklicanih liderjev, ki s svojimi zlobnimi temnimi kreacijami, prerokbami, grožnjami, pametovanji ... v lajvih ... na isti način kot MSM zavajajo, vplivajo na vašo ZKP, vas potegnejo v temne vrtince, da se množično delijo največje negativnosti, grozote ... z raznoraznimi grozilnimi pripisi, kot naprimer, da bo še huje ...
Vsak sebe naj vpraša:' Ali res hočem v takem živeti?" Če je odgovor NE enostavno NE sodeluj.
MI SMO KREATORJI
Dragi Ljudje, Rojaki, Ljube Duše ... MI KREIRAMO zato naj so naše kreacije pravljične in zato je sedaj zadnji čas, sedaj je tisti trenutek, da se popolnona zbudiš in prestopiš iz teme v svetlobo, prestopiš iz negative v pozitivo in zares z mislimi, besedami in dejanji SKUPAJ kreiramo v NAJVIŠJE DOBRO Zemlje in vseh živih bitij z dušo v vseh oblikah. Več kot dovolj dolgo se je spalo in nasedalo "vladajočim" iluminatom, reptilom ... in tudi mnogim drugim zlobnim temnim negativcem ter posledično dopuščalo, da se vsa Cabal gnojnica ... zliva na pošteno, delovno, nedolžno ... ljudstvo.
Vse je že zdavnaj kristalno jasno.
Ali vam je res všeč goltat vso "vladno = državno" svinjarijo ... katero vztrajno in vedno huje, točno z namenom, da se vsak zbudi, s.erjejo in k.ozlajo med in po ljudstvu, ki jih je "pooblastilo" , da bodo delali samo in zgolj v dobro ljudstva (tisti, ki še verjamete v poštene in pravične volitve vedite in končno razumite , da so bile vse volitve od vedno prirejene, da so se naša življenja vrtela v iluziji temnih entitet, ki so si že dolgooooo nazaj zamisile kako nas zasužnjiti ... ) Neverjetno, kako premnogi sami sebe držijo/držite zaprte v lastnih kletkah, ker vztrajate v njihovih izmišljenih raznoraznih zlobnih iluzijah, ki ste jih ponotranjili, dobesedno posvojili do te meje, da ste nehali razmišljati, nehali gledati s srcem in dušo, se nehali razvijati, nehali raziskovati ... tako zelo ste zakoreninili vase prepričanja, da samo tako je in nič drugega ne obstaja ter to sprejeli kot edini smisel življenja, da dobesedno vsako drugačno misel, besedo in dejanje, ki vam prileti na krožnik v trenutku in brez vklopa ZKP s posmehovanjem zavrnete ter označite kot teorijo zarote.
Biti Prebujen Živ Človek pomeni, da stalno uporabljamo lastno Zdravo Pamet, pomeni, da imamo stalno vklopljen Razum in Razsodnost, pomeni stalni Razvoj Razmišljanje, Nadgradnjo saj ravno na tak način napredujemo v vse višje in višje nivoje, pomeni, da NIKOLI, NIKDAR in NIKOMUR ne gre slepo in gluho kimati, zaupati, ploskati
Mi ljudje imamo oblast
Razumemo pomen zgornjega stavka?
Paraziti teme so vse izpeljali v Narobe svet d.o.o. ter z raznoraznimi programiranji kot so recimo vsevrstne različno visoke stopnje izobrazbe, športom ... že dolgo nazaj dosegli ločevanje, zaničevanje ... med enakimi, med ljudmi, med nami, saj se premnogi imajo za "nekaj" več, ja tako opravičujejo svojo vzvišenist, nehumanost ... za katero je podlaga "izšolanost" po točno določenih programih pripadnikov TEME.
Mi = ljudstvo plačujemo premnoge služabnike teme, ki izhahajo iz naših vrst v premnogih nepotrebnih "državnih" institucijah, da nas nonstop grobo nategujejo, maltretirajo, grozijo, pogojujejo ... dobesedno legalno morijo ...
Ravno sedaj se odvija še en zelo močen test duš. Izbere vsak sam in vsak nosi odgovornost za svoje odločitve ... Generalno je svetloba že zdavnaj zmagala, rešuje samo vsak sebe.

Ljubi Slovenci, tako preprosto in tako zelo enostavno je vse, če le hočemo in tudi dejansko izstopimo iz lažnih temnih iluzij udobja v resničen svet svetlobe, iskrenosti, pravice, sočutja, spoštovanja, solidarnosti ... = čiste prave LJUBEZNi


Dobili smo "uradni" dan Solidarnosti, pomisli, vsak zase, kaj pomeni SOLIDARNOST? Solidarnost vsak dan na vseh področjih in na vse načine do Zemlje in do vseh živih bitij z dušo v vseh oblikah in NE samo 14.8.2023.
Srečno vsem!